Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 976 340
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 10 530
Беше в отговор на обидите назад.
Според правилата на форума обиди не се допускат, затова бяха премахнати, заедно с отговорите към тях.

# 10 531
  • Mediterraneo
Значи мога да пусна линка отново? Без да го адресирам към "овцете"?

# 10 532
Значи мога да пусна линка отново? Без да го адресирам към "овцете"?
Да. Като добавите няколко думи, които насочват за какво се отнася.

# 10 533
  • Вестерос
Когато в дадена тема мнението ми е последното, мога ли да публикувам пак аз мнение след като са минали 24 часа примерно? Има ли ограничение за тези часове между двата ми поста?

# 10 534
  • София
Не се сърди, човече,
оценявам и уважавам правилата, но не мисля, че съм казал нещо невярно. Нито истината за щатите и здравната им система, нито за джоба на българина, а между другото много по-крайни мнения от моето не се пипат. Вижте цялостно мненията ми и на какво държа и т.н. И че съм все още отявлен оптимист въпреки всичко. Не мога да разбера просто...
Както и да е. Живи и здрави, няма проблеми.

# 10 535
Може ли да изтрия послещдния пост в тема тромбофилия  заради лични данни  в него снимка.

# 10 536
Когато в дадена тема мнението ми е последното, мога ли да публикувам пак аз мнение след като са минали 24 часа примерно? Има ли ограничение за тези часове между двата ми поста?
Публикувайте, ако информацията е за здравословен или друг сериозен проблем. За останалите случаи изпратете текста на модератор по избор, за да го добави към вече предишното Ви мнение.

Не се сърди, човече,
оценявам и уважавам правилата, но не мисля, че съм казал нещо невярно. Нито истината за щатите и здравната им система, нито за джоба на българина, а между другото много по-крайни мнения от моето не се пипат. Вижте цялостно мненията ми и на какво държа и т.н. И че съм все още отявлен оптимист въпреки всичко. Не мога да разбера просто...
Както и да е. Живи и здрави, няма проблеми.

Темата е за заболяването, моля, придържайте се към нея.
За икономическите последици има отделна, в която можете да изразите мнението си: https://www.bg-mamma.com/?topic=1192360

Може ли да изтрия послещдния пост в тема тромбофилия  заради лични данни  в него снимка.
Готово.

# 10 537
От къде да си сменя паролата през мобилната версия?

# 10 538
В черното поле, най-отдолу на страницата има линк към пълната версия. Мини на нея и си смени паролата.

# 10 539
  • София
Стана традиция да ми се трият постове без причина, освен че не съвпадат с нечие мнение.
Първо Миленака ме докладва, след като дадох мое тълкувание, противоположно на нейното.
Трети пост ми бе изтрит преди малко, а той беше коментар на друг в темата, вече коментиран и от друга съфорумка.
Няма обиден тон от моя страна, няма как да се приеме и за спам, след като предните 2 поста не са определени като такива.
Най- настоятелно моля, да се обърне внимание на "фактора", който докладва и трие, че все пак нямаме лични отношения.

# 10 540
И аз ще попитам, но моля за аргументиран отговор.
Защо моите мнения в темата за Ковид 19 бяха изтрити ?
Касаеха мнението ми  за мерките на държавата в тази извънредна ситуация.

# 10 541
И аз ще попитам, но моля за аргументиран отговор.
Защо моите мнения в темата за Ковид 19 бяха изтрити ?
Касаеха мнението ми  за мерките на държавата в тази извънредна ситуация.
Първото е премахнато погрешка с останалите, извинявам се, вече е в темата. След това преминахте в спам с друг потребител. Използвайте Личните съобщения за:
"Виж, изказах мнение. Твоето какво , освен критика съдържа... Пък ти си лалайкай."

# 10 542
За първото попитах. Благодаря за отговора.
За второто съм наясно.

# 10 543
  • Sofia
Стана традиция да ми се трият постове без причина...
Напротив, има причина и то основателна.
Моля, припомнете си правилата на форума и се съобразявайте с темите, в които пишете.
Стана традиция да бъдат премахвани Ваши публикации и вместо да се съобразите с предупреждението, упорито да продължавате да пишете извън темата, влизайки в обяснителен режим с определен потребител.

# 10 544
  • София
Това съгласувана реклама ли е? https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=662502;sa=showPosts

Общи условия

Активация на акаунт