Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 975 434
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 13 530
  • Sofia
И аз влезнах в темата за същото.

# 13 531
Защо известията не се персонализират .
Оценките да са отделени . Защото е много досадно това скролване - стоят там милион известия и 1/3 не са ми нужни . Как да ги изчистя

# 13 532
В теми, които съм писала няма нужда да пускам следене, защото ми излизат от нови отговори, но по някакви причини, вероятно случайно явно е натиснат бутона. Ще спра следенето, защото не ми е нужно и ми пречи, но искам да продължавам да чета темите.
Как да махна следенето и да продължавам четенето без да го включа отново?

# 13 533
Папиш няма такав вариант 😒

При мен в мобилната ги няма тези 3 точки като от снимките назад ? Чистих кеш, реснах тела няма. От темата разбрах че има новост, при мен не са се появявали
Скрит текст:

# 13 534
Те май ще са  изчезнали при всички 😂😂😂.
Сега видях,че вече и при мен липсват,а имах 😂

# 13 535
  • Вестерос
Aз имам два проблема- от телефона като дам да пиша мнение  все се зарежда да пиша в италик.
- от компютър/ лаптоп понякога като отворя в нов раздел дадена тема от последните мнения ми е бяла страница и трябва да скрулна, за да се появи всичко. И двете са от месец, два, като вторият е много рядко.

# 13 536
При мен също не работят "спри следенето" и "маркирай като прочетено".
Вчера ми направи впечатление и се надявах да е моментно, но явно е от няколко дни и при много потребители. Почва да ме дразни, макар към момента да е само една темата, чието следене искам да спра.

# 13 537
  • Sofia
Моля, дефинирайте какво и къде не работи.
Десктоп или мобилна, какъв браузър?
От меню-> "нови отговори" или "следени теми" или от камбанката в самата тема?
Възможността за спиране на следенето от трите точки в мобилна и от камбанката в десктопа е нова и се доработва, като разчитаме да е готова съвсем скоро.

# 13 538
  • София
Моля, дефинирайте какво и къде не работи.
Десктоп или мобилна, какъв браузър?
От меню-> "нови отговори" или "следени теми" или от камбанката в самата тема?
Възможността за спиране на следенето от трите точки в мобилна и от камбанката в десктопа е нова и се доработва, като разчитаме да е готова съвсем скоро.
Десктоп , браузър Chrome
От меню-> "нови отговори" и като се отиде на някоя тема се появява /вдясно под темата/ една "кофа за боклук" - изтриване, преди като я натиснех и спирах да получавам известия от тази тема сега, когато се натисне изтриване не действа, още си седи темата в списъка.

# 13 539
След като от няколко дни се оплакват потребители, че определени опции не работят, очаквах да сте разбрали вече за кои става въпрос.
В момента съм на декстоп версия, ползвам Хром. От меню избирам нови отговори. Излизат темите в които съм писала и има нови отговори. Когато мишката е под името на потребителя, чието е последното мнение в конкретна тема, там, под името се появяват два символа. Левият е кошче, с който мога да спря следенето на темата. Ако избера десния, ще маркирам отговорите като прочетени. Тези две опции при мен не работят. Може да има някаква минимална промяна във вида им, която да не забелязвам, но като цяло опцията оттук да се спира следенето на теми не е нова и съм я ползвала много пъти.

# 13 540
  • София
След като от няколко дни се оплакват потребители, че определени опции не работят, очаквах да сте разбрали вече за кои става въпрос.
Не навсякъде има проблем, затова ви питат. Аз съм с десктоп и Мозила и нямам проблем да трия теми с мое участие.

# 13 541
Мобилна версия, браузър Хром, камбанката за известия/нови отговори, отварят се темите, трите точки отстрани на всяка тема изобщо липсват. Grinning

# 13 542
При мен отписването от кошчето на "нови отговори" работи. Десктоп версия, хром.

# 13 543
  • Варна
И при мен вече работи. Мобилна версия. Десктоп версия, Мозила.

# 13 544
На мен не ми излизат 3те точки в лентата на известията на мобилната версия. Хром ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт