Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 975 615
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 13 560
Здравейте! Да попитам: другите потребители виждат ли имейла, който съм дал за връзка, и ако да, как мога да го скрия?

# 13 561
Здравейте! Да попитам: другите потребители виждат ли имейла, който съм дал за връзка, и ако да, как мога да го скрия?
He

# 13 562
Става въпрос за този, който се намира в частта Обща информация на потребителя. Питам, защото на някои се вижда, на други-не, и аз не искам моят да се вижда.

# 13 563
Искам да попитам защо оставяте новорегистриран да нарича форумките вчера - "курви" и "пачаври", днес - "леки момиченца"? Хубаво, позатрили сте вчерашните му писания, днес същият продължава в същия дух, все едно може да се очаква от такъв човек нещо ново и различно?

https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=698131

# 13 564
Става въпрос за този, който се намира в частта Обща информация на потребителя. Питам, защото на някои се вижда, на други-не, и аз не искам моят да се вижда.

Десктоп версия - профил - настройки - вход и сигурност - цъкалката "не показвай/скрий имейл адрес"

# 13 565
Не се вижда при вас. Потребителите, при които се вижда, са премахнали отметката "скрий".

Oryon, благодарим за сигнала!

Здравейте! Преди малко пуснах една анонимна анкета, която ми трябва за учебни цели, но някой писа коментар, че трябва разрешение от администратор. Аз не го знаех, съжалявам за което. Ако сметнете, че нарушава правилата, премахнете темата.
На ЛС ви изпратих правилата за анкета/проучване.

# 13 566
# 13 567
  • Варна
Защо не виждам последната си публикация в Лидлската тема? В профила ми я има, в темата не.

# 13 568
Едно съобщение не мога да напиша като хората от месеци - реша ли да редактирам  и хоп минава на режим преглед и да изляза от него пак същото .
Досадно е .

# 13 569
Не знам, дали е проблем, днес ми се появи това в мозила декстоп

# 13 570
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Защо не виждам последната си публикация в Лидлската тема? В профила ми я има, в темата не.

https://bg-mam.ma/p/1339524/43071773 тази ли?

# 13 571
  • Варна
Да, видях я един час по-късно. Много странен бъг. Не знам дали другите са я виждали през това време, докато аз не можех.

# 13 572
Има ли начин да се спре следването на теми, от които постоянно ми излизат известия? Защо автоматично се следват, след като не съм отбелязвала "следене"? Получавам известия и за теми, в които съм участвала преди години. Ужасно е досадно.

# 13 573
Тема, в която имате публикация:

менюто в ляво

Скрит текст:

"нови отговори", насочвате мишката под надписа "последно мнение"

Скрит текст:

Скрит текст:

появява се кошчето и кликвате върху него.
Ще получите съобщение, че темата е премахната от списъка Ви.

# 13 574
Вчера и днес изведнъж ми изчезна от камбанката с уведомления известието за нови отговори в конкретна тема, докато преглеждах отговорите в други теми. И двата пъти беше най-новата тема за Лидл. Не съм натискала известия за харесани мнения в същата тема. Вчера бях на десктоп с Мозила, днес съм на телефон с Хром.
Някой с подобен странен проблем? Thinking
На какво може да се дължи?

Общи условия

Активация на акаунт