Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 956 384
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 14 160
Има ли начин да не получавам известия горе от камбанката когато някой е цъкнал "полезно" ?

# 14 161
И преди е дискутирано, няма начин. Проблем е, когато си се отписал вече от следенето на дадена тема и ако случайно цъкнеш на харесано твое мнение в нея, започваш да получаваш и известията за нови отговори.

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 07:17 от 💙 Clo 💙

# 14 162
Добро утро!
Тези наклонени черти в текста в спойлера се появяват от няколко дни. В "предварителен преглед" не се виждат. Първия път изтрих кавичките - беше заглавие и чертите изчезнаха. Втория път изтрих кавичките, смених кирилицата с латиница, сложих ги отново и чертите изчезнаха. Сега този текст не е мой, копирах го, виждам ги и в "предварителен преглед" тук, но не и в "предварителен преглед" като цитат в темата в която е публикуван. Слагам и линк, защото не зная дали ще се виждат сега като публикувам поста.

Скрит текст:
\"Страхуваш се, че всичко ще се разпадне ли? А Зюлейха: \"Не знам какво ще чуя Мехмед! Не знам и какво ще искам да чуя. Не знам. Дали утре ще намеря Хюля и това не знам. Хакан: \"Да речем, че я откри и и повярва на всичко, което ти казва. Какво ще направиш?\" Зюлейха: \"Незнам.\" Хакан: \"Добре, ами ако онова, което ти разказаха жените не е вярно? Ако са го направили, за да вземат  от теб пари. Тогава?\" Зюлейха: \"Питаш ме дали ще продължа да обичам Демир?\" Хакан: \"Не.\" Зюлейха: \"Хакан, писмото е написано от Демир. Това е неговия почерк.\" Хакан: \"Да речем, че има логично обяснение, не е ли възможно.\" Зюлейха: \"Според теб какво може да е.\" Зюлейха: \"

https://www.bg-mamma.com/?topic=1368734.msg43686309#new

ПП1 И в моя текст сега се виждат. ПП2 А след редакцията изчезнаха.

# 14 163
  • на последния етаж
Тази реклама е постоянно в края на страницата, докато съм във форума. Но когато кликна върху нея и отворя страницата, цените на продуктите са съвсем различни. Бихте ли обяснили защо е така?

# 14 164
Рекламата е гугълска и този въпрос следва да зададете на служителите на онлайн магазина, чиято реклама виждате.

# 14 165
Или на КЗП, защото е подвеждаща и нарушава закона.

# 14 166
  • Шотландия
Добро утро!
Тези наклонени черти в текста в спойлера се появяват от няколко дни. В "предварителен преглед" не се виждат. Първия път изтрих кавичките - беше заглавие и чертите изчезнаха. Втория път изтрих кавичките, смених кирилицата с латиница, сложих ги отново и чертите изчезнаха. Сега този текст не е мой, копирах го, виждам ги и в "предварителен преглед" тук, но не и в "предварителен преглед" като цитат в темата в която е публикуван. Слагам и линк, защото не зная дали ще се виждат сега като публикувам поста.

Скрит текст:
\"Страхуваш се, че всичко ще се разпадне ли? А Зюлейха: \"Не знам какво ще чуя Мехмед! Не знам и какво ще искам да чуя. Не знам. Дали утре ще намеря Хюля и това не знам. Хакан: \"Да речем, че я откри и и повярва на всичко, което ти казва. Какво ще направиш?\" Зюлейха: \"Незнам.\" Хакан: \"Добре, ами ако онова, което ти разказаха жените не е вярно? Ако са го направили, за да вземат  от теб пари. Тогава?\" Зюлейха: \"Питаш ме дали ще продължа да обичам Демир?\" Хакан: \"Не.\" Зюлейха: \"Хакан, писмото е написано от Демир. Това е неговия почерк.\" Хакан: \"Да речем, че има логично обяснение, не е ли възможно.\" Зюлейха: \"Според теб какво може да е.\" Зюлейха: \"

И при мен е така. Нямам време да редактирам без край.  Някакво решение?

# 14 167
Мила, скоро се борих със същото, ако не влезеш където ти е показала Mari_Mar, но избираш нови отговори и от там не изтреиш темата с иконата за кошче, нищо не става, пак ти се появява темата, когато има нови отговори.

Може ли да разясниш още веднъж за такива като мен, които не разбират как да направя така, че да спрат да ми излизат нотификации, за теми, които не следя, но съм писала в тях някога си. Не са ми в списъка със следени теми, но продължават да ми се появяват под иконата за нови отговори ( камбанката) Simple Smile))

# 14 168
  • София
*Serendipity*, влизаш през менюто(горе в ляво) в СЛЕДЕНИ ТЕМИ

после плъзгаш курсора по реда на темата, на която искаш да изключиш следенето
и ти се показва КАМБАНКА за спиране.
След това, не трябва да влизаш в темата, защото пак се активира следенето й.

# 14 169
  • Испания
Скрит текст:
Добро утро!

Скрит текст:

И при мен е така. Нямам време да редактирам без край.  Някакво решение?

Кликваш на "Редактирай", не пипаш нищо, кликваш на "Запази" и всичко е наред.

# 14 170
Mari Mar, точно това съм направила, те не са ми в списъка със следените теми, но продължават да ми излзиат горе в дясно, при всеки нов отговор в темата. Дано се изрзявам ясно какъв ми е проблема Simple Smile

# 14 171
Може ли да разясниш още веднъж за такива като мен, които не разбират как да направя така, че да спрат да ми излизат нотификации, за теми, които не следя, но съм писала в тях някога си. Не са ми в списъка със следени теми, но продължават да ми се появяват под иконата за нови отговори ( камбанката) Simple Smile))
Известия получавате не само за следени теми, но и за нови отговори от такива, в които сте участвала.
Тук можете да видите стъпките, които трябва да направите.
https://bg-mam.ma/p/1068343/37497478

# 14 172
# 14 173
Сега съм включена на следене за тема, в която съм писала и не я следя. Да не са съединявани теми за ковида? Не искам да имам следене на теми. Но искам да си ги чета.

# 14 174
Сега съм включена на следене за тема, в която съм писала и не я следя. Да не са съединявани теми за ковида? Не искам да имам следене на теми. Но искам да си ги чета.
Ако имате публикация в темата, след всяко влизане отново ще получавате известия.

Общи условия

Активация на акаунт