Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 956 370
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 14 175
  • София
Е то това го разбрахме, но повечето хора се оплакват. Би следвало да се оправи този бъг. Когато спреш следенето, да не се включва автоматично при влизане или писане, а само по желание.

# 14 176
Като натякване от свекърва е. Щом си влязъл в темата, нека ти!!! Sweat Smile
Да се включва обратно следенето след едното влизане наистина е като наказание. Не може ли да е например, ако потребителят публикува в същата тема отново?

# 14 177
  • София
Лошото е, че се включва за теми, които грам не ме вълнуват. Пиша в някоя тема, давам съвет и след няколко дни на някой модератор му хрумва да я слее с друга тема и изведнъж заваляват съобщения. И най-интересно, че проверих безброй пъти и нямам нито едно включено следене! Страшна досада.

# 14 178
От вчера огромни реклами ми закриват текстовете/постовете във форума и не мога да използвам форума нормално и по предназначение. Почти във всяка тема се появяват, натоварват страницата и тя блокира, рекламата не се маха/скрива и не мога нормално да чета из темите. Не знам какъв и къде е проблема, но се появи от вчера, преди това не съм имала такъв проблем. Мобилна версия.

# 14 179
  • Германия
Скрит текст:
*Serendipity*, влизаш през менюто(горе в ляво) в СЛЕДЕНИ ТЕМИ

после плъзгаш курсора по реда на темата, на която искаш да изключиш следенето
и ти се показва КАМБАНКА за спиране.
След това, не трябва да влизаш в темата, защото пак се активира следенето й.

*Serendipity* както е показала нагледно Mari_Mar, но задължително избираш от горе "нови отговори". Само с отписване от "Следени теми" не става, борих се с една тема доста време. От Следени теми я махам и при всеки нов отговор пак се появяваше докато не я изтрих от нови отговори.

# 14 180
Здравейте, има ли как да видя всички коментари от дадена тема на една страница като общ изглед? Искам да потърся нещо, но не съм сигурна в коя точно тема е и е доста времееко да кликам страница по страница над 50 пъти.

# 14 181
Не съм модератор, но, ако може, да се включа - става там, където са изброени страниците 1,2,3....55, зад 55 има Всички, което е бутон и може да се кликне. Забелязах обаче, че не на всички теми го има, но на повечето е активно.

# 14 182
Не съм модератор, но, ако може, да се включа - става там, където са изброени страниците 1,2,3....55, зад 55 има Всички, което е бутон и може да се кликне. Забелязах обаче, че не на всички теми го има, но на повечето е активно.
Благодаря ти много, но точно за темата, за която ми трябва, няма такъв. Joy

# 14 183
Здравейте, има ли как да видя всички коментари от дадена тема на една страница като общ изглед? Искам да потърся нещо, но не съм сигурна в коя точно тема е и е доста времееко да кликам страница по страница над 50 пъти.
Използвайте търсачката, като включите филтъра за тема (и потребител, ако се сещате кой е).

# 14 184
Същата търсачка, която вади първо теми от 2006 година, след това теми не по въпроса, а чак на 8 страница може би това което се търси?

# 14 185
Вие сами избирате времевия интервал.

# 14 186
Само при мен ли в Mozilla Firefox не работи менюто и бутонът за търсене? Виждат се, но не могат да се натиснат. Мишката не се променя на ръчичка.
Логото, камбанката, пощата и профилът са си ОК.
Има му нещо на този ъгъл горе вляво. Когато бялата лента стане цветна (при скролване надолу в някоя тема), отново в левия горен ъгъл нещата са неактивни.
Мозилата е up-to-date 93.0

# 14 187
  • София
Със същата версия съм и нямам проблем, но преди време тук се коментираше същото.

# 14 188
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Благодаря ти много, но точно за темата, за която ми трябва, няма такъв. Joy
Никога досега на нито една тема не съм видяла такъв бутон. Може ли някой да даде пример с тема, в която го има, моля?
П.П. Намерих една. Значи досега просто не съм му обръщала внимание, където го е имало. Да не би бутонът да се появява при определени условия? Например до определен брой страници или по някакъв друг критерий?
-----------------------------------------------
2.П.П. Порових 10 минути из целия форум и установих, че бутонът "Всички" го има при всички теми, които са с 21 или по-малко страници. При всяка тема преминала на 22-ра страница този бутон изчезва.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 21:22 от profi_1

# 14 189

Общи условия

Активация на акаунт