Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 977 283
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 480
# 18 481
  • Смолян
Здравейте!
Имам въпрос, чийто отговор се надявам да получа тук. Във форума съм от 2010 година. И двете ми бременности преминаха в  трепетно очакване с още прекрасни мами. В момента съм бременна с трето и се включих с ентусиазъм в Априлче 2025, но за съжаление в нея има дама, която е решила, че групата е нейна. Всяко едно мнение, което не и харесва бива оплювано, а жените снощи даже бяхме наричани невежи и глупави.
Въпросът ми е кой може да изтрива коментари? Още снощи беше изтрита цялата дискусия, днес продължава изтриването на определени коментари.
Защо се дава поле на изява само на един човек, който може да обижда, а останалите трябва да мълчим, а казвайки какво мислим да се изтриват коментарите ни.
Благодаря за отговора!
Хубав ден!

# 18 482
Изтрити са постове, нарушаващи правилата на форума. Ако са останали постове, които намирате за обидни, моля да използвате функция "Информирай модератор". Публикации не се премахват от автори на теми, а само от модератори и администратори след разглеждането им.

# 18 483
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не се оплаквам и не държа да се вземат някакви мерки, но ми се иска да споделя.
Blush

Но вече няколко пъти попадам на постове с подпис " нашето малко слънчице е на ... 26 годинки и 11 месеца".
Броят на годинКите е примерен.

Предполагам, че тези потребители скриват подписите си дори от себе си и забравят за тях.
Ако им се напомни може да ги сменят. Може би.

# 18 484
Здравейте,
Има ли някакъв лимит на символите в публикациите? Пиша ви, защото има потребители, които като си харесат определена тем, я обсебват с пространни словоизлиания, анализи и размишления. Темите стават нечетими и отблъскват вече съществуващите им абонати.
Благодаря!

# 18 485
Ако може в темите за забавни клипчета, картинки и вицове да се трият повтарящи се през една или две страници еднакви неща.

# 18 486
# 18 487
Докога ще продължава триенето в темата за Израел и Палестина. Да попитам защо се трият дискусии на тема трябва ли да има палестинска държава, и изкуствено създадена ли ще бъде тя, след като това е в основата на войната.

Не остана държава и политически лидер да не коментира създаването на палестинска държава, в светлината на войната между Израел и Палестина. Това е много по темата, вие обаче продължавате да триете цели страници.

Тази тема се казва Въпроси към модератори и администратори. И аз задавам въпрос, къде може да се коментира темата за създаването на палестинска държава. Може ли в темата за Палестина и Израел. Кажете може ли или не, задавам въпрос, в темата за въпроси към ръководството. За да знам, ако не може, ако може и по погрешка е изтрито, тогава възстановете изтритата дискусия

Дяволо е много готин потребител, и интересен за четене, на който не му харесват постовете му да го прескача, но да не му дава уклони как да пише от името на всички, защото аз пък му харесвам стила на писане, и не искам да го променя. Аз като четящ човек обичам да чета дълги постове. Дължината в четенето не ме плаши. Който го плаши, да прескача дългите постове във форума, да не говори от името на всички срещу дългите постове.

# 18 488
От няколко дни в мобилната версия има проблем - при преглед на нови мнения по теми от камбанката и клик върху някоя тема от тях - отваря се темата, скролва се до края и се връща на списъка. Темата е отбелязана като прочетена, а на практика не е. Няма как да го обясня по друг начин или да направя видео, защото се случва случайно.

# 18 489
Бихте ли проверили този профил? Благодаря!

https://m.bg-mamma.com/?action=profile;u=768577

# 18 490
Има ли някакъв лимит на символите в публикациите?

Има и позволява публикуването на много дълги постове.

Ако може в темите за забавни клипчета, картинки и вицове да се трият повтарящи се през една или две страници еднакви неща.

Ако видите повтарящи се картинки, вицове, клипчета или статии, използвайте функция "информирай модератор" като посочите в кой пост или на коя страница е дублиращата информация.

Докога ще продължава триенето в темата за Израел и Палестина. Да попитам защо се трият дискусии на тема трябва ли да има палестинска държава, и изкуствено създадена ли ще бъде тя, след като това е в основата на войната.

Изтриването на постове в темата е заради нарушаване на правилата на форума, не заради конкретната дискусия. Постове, в които се обсъжда дадена тема, но едновременно с това се отправят нападки към други потребители, използва се език на омразата, коментира се модерацията или по друг начин не са в съответствие с правилата на форума, се премахват изцяло, а заедно с тях и постовете, които са в отговор, за да се запази целостта на дискусията.

st. Dobri, milenaka, Lan_7, Lilia*, благодарим за сигналите!

# 18 491
# 18 492
От много време искам да проследя собствените си публикации и не се получава.
Като кликна върху името си ми зарежда обща информация като брой публикации и лични данни, но няма къде да проверя тези публикации?

# 18 493
  • София
Въпрос: правилата позволяват ли подобно грубо отношение към други потребители /визира се тона на изказването - шефски, ама без да е налице причина за него и като бонус е офф-топик от рода на онзи с искането на обяснение заради физическия тормоз върху афроамериканци/? Да знам можем ли да си навикваме и да се командорим тук, защото досега живях с убеждението, че е забранено.

Войната е крайност, която в момента се харесва, до този извод стигам, предвид това, което се вижда. Кой какво говори вече няма значение, реално никой не предприема нищо за да се постигне първо мир, после равновесие и стабилност.

Веднага заминавай към Москва и вдигни лозунг за мир на червения площад!

# 18 494
От много време искам да проследя собствените си публикации и не се получава.
Като кликна върху името си ми зарежда обща информация като брой публикации и лични данни, но няма къде да проверя тези публикации?
В пълната версия се виждат, в мобилната има само тази статистика но не и публикациите.

Общи условия

Активация на акаунт