Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 575
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 19 065
Значи заглавието е подвеждащо.

# 19 066
Значи заглавието е подвеждащо.
Нямаме отношение към темата за Лоялната програма.

Към темата "Въпроси към модераторите и администраторите" имаме отношение и оказваме помощ като насочваме потребителите към темата за Лоялната програма или loyalty@bg-mamma.com, където компетентните лица могат да отговорят на въпросите им.

# 19 067
  • София
Когато цъкна да видя кой ми е оценил коментара с Полезно, ми изписва Не сте автор на тази публикация.

Освен това има някакви символи в заглавията на темите.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 02:32 от NadezhdaML

# 19 068
  • Козлодуй
Когато пусна клип и е правилно ограден със съответните скоби той не се превръща в линк? Каква е причината? Къде греша?

# 19 069
  • София
Когато пусна клип и е правилно ограден със съответните скоби той не се превръща в линк? Каква е причината? Къде греша?
Отговорих ви в другата тема.

# 19 070
  • Козлодуй
Благодаря Simple Smile Аз ви прати лично за да не спамя там Simple Smile

# 19 071
Убедена съм, че няма смисъл да пиша, като гледам как избирателно се отговаря на въпроси и предвид, че на последните ми сигнали никой не реагира, ама пробвам за последен път.
Някоя от рекламите на google ми блокира вашата страница.

Опита да се отвори сама, докато четях и изобщо не бях стигнала до нея. След което не можех да се върна, където четях. Не желая да ползвам ад блокер. Имам и запис на екрана как трепери, ако изобщо ви интересува.

# 19 072
  • София
Когато цъкна да видя кой ми е оценил коментара с Полезно, ми изписва Не сте автор на тази публикация.

Тук нещо може ли да се направи?

# 19 073
Убедена съм, че няма смисъл да пиша, като гледам как избирателно се отговаря на въпроси и предвид, че на последните ми сигнали никой не реагира, ама пробвам за последен път.
Скрит текст:
Опита да се отвори сама, докато четях и изобщо не бях стигнала до нея. След което не можех да се върна, където четях. Не желая да ползвам ад блокер. Имам и запис на екрана как трепери, ако изобщо ви интересува.
В няколко други сайта са писали за същото от преди седмица, а и дори по-рано. Не стана ясно откъде идва.

# 19 074
  • Sofia

Тук нещо може ли да се направи?
Използваното устройство или конкретния браузър не интерпретира коректно емотиконите, които са в заглавието на темата и ги заменя с други символи. 🎥  🎬

...

Предали сме проблема за разглеждане. При нужда от допълнителна информация или записа Ви, ще се свържем с Вас.

# 19 075
  • Бургас
В темата за томболите искам да разбера, защо ми е изтрито мнението?
На мен ми е любопитно колко ли чаши спечелиха от Швепса щом за една плюшена играчка така правят... мале мале 😆
Много хора с раздвоена личност, виждам сред тези списъци, които сте показали - Диана, Дана и стрина й Богдана!.....(РИма да има)
Еййй, голяма наглост!!!
Защо ми е изтрито мнението!?

# 19 076
Не превръщайте темата за томболите в клюкарска и конспиративна.

# 19 077
Здравейте, искам да знам защо след моето последно мнение в Ергенът, има още 5-6, но не ми се позволява нито да цитирам, нито да публикувам като последен участник в темата. Благодаря!

# 19 078
  • Sofia
Здравейте,
Имам въпрос относно рейтинга към лоялната програма.
Декември бях ниво "Сребро". Сега съм Стартово ниво. Нещо не разбирам. Един рейтинг не би ли трябвало да може само да се покачва, а не да се връща назад?
Всъщност как функционира този рейтинг с баджовете, защото явно аз не схващам.

# 19 079
  • Телиш/Плевен
Здравейте,
Имам въпрос относно рейтинга към лоялната програма.
Декември бях ниво "Сребро". Сега съм Стартово ниво. Нещо не разбирам. Един рейтинг не би ли трябвало да може само да се покачва, а не да се връща назад?
Всъщност как функционира този рейтинг с баджовете, защото явно аз не схващам.
В тази тема обсъждаме тези неща. Вероятно в момента има някакъв бъг с рейтинга, чакаме в понеделник да кажат, задали сме въпроса в темата. А тук са общите условия на програмата.

Общи условия

Активация на акаунт