Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 172 774
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 530
Може ли някой да напише, или да ми даде линк за групите във Фейсбук за Продажба / Размяна.
Благодаря!

# 1 531
Нутела са публикували печелившите от 3 теглене. Няма ме.
Това е странно. Понеже виждам, че не са раздени всички награди трябваше да са 300. 1во - 79, 2ро са 107, 3то - 99. А трябваше да са по 100, в момента са 285. В кой кръг участвахте?

В трети.
Имах голяма надежда за награда, но...
По принцип си мисля, че за първо теглене имаше прекалено малко време , а все пак правенето на рецепти е времемко и според мен не са успяли да се включат много хора и са раздали по-малко награди. Според мен е редно да ги разпределят в другите тегления.
Ако желаете може да им пишете.

# 1 532
И аз чакам уж чаши от Швепс, но май новопристигналите са все черни - бих разменила за розови, ако някой е навит. И
след като дойдат, разбира се Simple Smile
Има ли розови?Понеже видях черни и жълти само и затова питам.

# 1 533

И аз чакам уж чаши от Швепс, но май новопристигналите са все черни - бих разменила за розови, ако някой е навит. И

# 1 534
  • В страната на бурите
Някой поръчвал ли си е от тайните кутии на тему,?Излезна ми реклама ,за кутии които не са взети срещу заплащане от 3.50лв.и каквото ти се падне.Питам да не е някаква измама?!
Според мен е измама

Измама е!!! Мой познат поръчал и са му хакнали кредитната карта онзиден. Сега се занимава с банката за нова... От банката са потвърдили, че е от Тему, но не зная дали е бил сайт, имитиращ Тему.

# 1 535
  • София
Аз днес получих кремовете на Лореал. Ще подаря на близки и приятелки. Но наистина можеше да раздадат на повече хора, щеше да е справедливо.
Аз не хванах бъга на Швепс, не спечелих от нито един коледен календар, няма ме и в коледната томбола. Надявам се късметът ми да е някъде другаде Simple Smile

Ох,че ме разсмяхте! Спечелила сте десетки кремове от Лореал и се надявате късмета ви  е "някъде другаде", защото не сте спечелили в коледен календар или в някакъв бъг на Швепс? Simple Smile)?
Честито! Аз късметът Ви го чета в коментара Ви! Бъдете  благодарни и не толкова ..късогледи. Simple Smile
Хех, зависи как го погледне човек. Реално на мен не са ми нужни толкова кремове и затова ще ги подаря. Да, наградата има голяма стойност, но човек колко крема може да употреби JoyРазбира се, не се оплаквам и съм благодарна, не мисля, че съм и късогледа. Просто наградата не е разумно разпределена между участващите, за което аз нямам вина. Бъдете здрави и късмет на всички! Innocent

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 18:36 от Портокалкова

# 1 536

еееее начи ,исках и аз розови те черни

# 1 537
  • Елхово

еееее начи ,исках и аз розови те черни
Моите са жълти, все едно знаят, че кухнята ми е в жълто! Много са хубави!

# 1 538
  • София
намерих темата за "Фабрика за храна и танци"
Скрит текст:

Скрит текст:
Няма да се включа в кампанията на Данонино. Семеен уикенд, но с ограничения...
Цитат
4.1.2 Голяма награда по смисъла на настоящите Правила:
- ваучер за семеен уикенд в хотел „Фабрика за храна и танци“
*Ваучерът е за две нощувки (за двама възрастни и две деца до 14г. възраст). Включва пълен пакет изхранване - закуска , обяд, следобедна закуска и вечеря. Не включва консумация на алкохол. Всички атракции и забавления за деца, предоставени от хотела, са безплатни. Валидност на ваучера - до 31.12.2025г. Датите за настаняване са според заетостта на хотела. Не важи за празнични пакети (дни).
Отзивите за това място са толкова потресаващо лоши, че ще е наказание, ако се спечели. Joy Даже имаше тема преди няколко години.
"Твоята" тема не я бях чела. Simple Smile Ето тази си спомням - https://www.bg-mamma.com/?topic=732243  Simple Smile

# 1 539
  • у нас
Днес ме почерпиха със салам Орехите. Луканков. От учитивост си взех едно парченце само. Щях да се издрайфам. Отвратителен беше.

Иначе както винаги ме пропуснаха в Коледния календар тук.

# 1 540
  • София
Похвалвам се, днес получих колелото от играта на Monster и Lidl.

# 1 541
На мен ми е любопитно колко ли чаши спечелиха от Швепса щом за една плюшена играчка така правят... мале мале 😆
Много хора с раздвоена личност, виждам сред тези списъци, които сте показали - Диана, Дана и стрина й Богдана!.....(РИма да има)
Еййй, голяма наглост!!!

# 1 542
  • моята мила родна страна
Взех си чашите от Спиди, черни са моите. Харесват ми!
И сега нямам награда, която да чакам, а чувството беше едно такова приятно...
За съжаление ме няма и в коледната тема на форума. Явно ще чакам късметът да изскочи от някъде другаде... Мрън!

# 1 543
# 1 544
  • Бургас
На мен ми е любопитно колко ли чаши спечелиха от Швепса щом за една плюшена играчка така правят... мале мале 😆
Много хора с раздвоена личност, виждам сред тези списъци, които сте показали - Диана, Дана и стрина й Богдана!.....(РИма да има)
Еййй, голяма наглост!!!
Защо ми е изтрито мнението!?

Общи условия

Активация на акаунт