Бял списък за гр. Пловдив

• 584 307
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 465
Аз искам да попитам за доктор Мерджанов .Не съм бременна и ми е рано за това,той само с бременни ли работи или може да се ходи и на профилактични прегледи?Защото гледам ,че вие сте ходили по време на бременност..Ако може само за профилактичен колкопари взима на преглед без направление?
Аз съм също така, ходя си засега само на прегледи, но живот и здраве може би при него ще си ходя когато забременея.
Доколкото помня, цените са следните: ехограф (вагинален, а и коремен) - 15 лв. , преглед (на магаре) 15лв. , цитонамазка 5лв.
Други неща за профилактика не ти трябват Simple Smile

# 466
Д-р Р.Кунчев работи на частно в Пловдив бул.Руски 117

# 467
Виж в тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=136427.240

едната мама споменава за Кунчев във Селена. Може да има и други, които имат впечатления...

И пак от същата тема

quote author=alvesta link=topic=136427.msg2893437#msg2893437 date=1166558503]
Родих в клиниката на 15.12. в смяната на д-р Топалова. Тя и екипът й са страхотни. Препоръчвам ви горещо да родите бебчето си там. Идете и вижте на място условията.
Присъствието на бащата по време на раждането се заплаща отделно 100лв, така поне ми казаха. нашият татко не успя да се включи, защото малката изненада всички и даже лекарят, с който имах уговорка - д-р Кунчев (също горещо препоръчвам) не успя да дойде и д-р Топалова ме изроди.
Успешно и леко раждане на всички бъдещи майки. Аз родих естествено (за 15 мин, без епидурални и др.упойки и каквито и да било стимулации (системи за бързо разкритие и т.н). Нямам никакви шевове и разкъсвания, все едно не съм раждала. На 34г.съм и това ми е първо дете. Така че всичко е възможно. Бъдете здрави и леко раждане! Heart Eyes
[/quote]

# 468
  • plovdiv
Относно Роман Кунчев -мойта приятелка ражда секцио при него и  е страшно доволна

# 469
Дайте ми, моля, отзиви за д-р Росен Петров, гинеколог от поликлиниката в "Смирненски", близо до математическата гимназия.
Няма го в черния.

Без колебание в Белия списък прибавям д-р Румяна Николова - педиатър.
А също и д-р Николов - УНГ, ВМИ

И още един д-р Петър Николов - консултант по педиатрия в поликлиниката на Събота пазара.

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 00:19 от Моли Уизли

# 470
Моли, за Петров се носят легенди, че е ненадминат в познаването на пола на бебето.
НО: не видя Спина Бифида на бебчето на моя позната - непростимо за един лекар. При това, тази малфомрация се вижда след 5 месец ....мир на праха на душичката. Не бих стъпила при този.

# 471
  • Пловдив
Казаха ми че д-р Крумов бил много добър лекар и страхотен човек.Чета тука по форумите и не намерих някои който да каже нещо лошо за него.Интересува ме дали се занимава д-р Крумов с хормонални проблеми.Или ако не то споделете някои добър лекар за хормоните.Предварително благодаря!!!

# 472
За Крумов ниЩо не съм чувала. ГореЩо препоръчвам проф. Павлов, работи в ДКЦ Св. Георги на Васил Априлов.  Peace

Чувала съм и че доц. Обрецова е много добра, но не съм била при нея и не мога да споделя лични впечатления.

# 473
За доктор Кръшков нещо по пълно инфо???

# 474
За доктор Кръшков нещо по пълно инфо???

Ей тук писах за него първи впечатленияhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=136427.780.

# 475
Neznam koj AG Spetsialist da si izbera v Plovdiv, za da mi sledi bremenostta , niakoj moje li da mi kaje ot opit koj e dobar lekar

# 476
Прочети белия списък, прочети и черния (някои лекари ги има и в двата), прецени дали искаШ да ти я следи някой, който работи с касата. Прецени дали имаШ рискова бременност. Успех и нека след няколко месеца си гуШкаШ бебчето.  Peace

# 477
някой знае ли нешто за Д-р  Георги ТОТЕВ от 5ДКЦ в  Тракия

# 478
Триабва да си избера лекар тази седмица, защото ми изтича направлението и се колебаиа м/у
Д-р  Георги ТОТЕВ  и Д-р Благомила Христодулова
Акушер-гинеколог от 2 ДКЦ

# 479
по- добре при Тотев, отколкото при Христодулова. Това го казвам от личен опит. Тя ми следеше бременността, но не ми даваше да правя почти никакви изследвания. Добре, че се доверих на д-р Димитрова (ВМИ) и тя ми казваше какви изследвания да си правя.  За Тотев съм чувала добри неща от приятелка. Успех в избора!

Общи условия

Активация на акаунт