Цветна пролет идва вече, време е за новото човече!

• 31 594
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Здравей Julcy! Пожелавам ти много кратък престой тук! Simple Smile Laughing

# 706
Стопанка ,благодаря ти ! Дано наистина стане така  Hug

# 707
  • София
littlerocknrollqueen, всичко ще бъде наред! Господ си знае работата! Много виртуални прегръдки! Мисли само за хубави неща!  bouquet  bouquet  bouquet

# 708
Щастливка ,и на теб много благодаря за подкрепата  Heart EyesПросто ми е малко мъчно че трябваше да мина по най-болезнения път ,за да разбера за тази гадина Sad Както и да е ,скоро пак ще си членувам в темичката ,а до тогава ще ви следя и ще ви стискам силно палци ! Hug

# 709
  • София
За съжаление се случват такива неща, за да преминем през тях и после да ни се случват хубави неща. Ние сме тук и с нетърпение ще те очакваме!  bouquet

# 710
Как сте момичета???
Честито на виделите  EFP и успех на бебе-правещите  fingerscrossed.
За съжаление нямам вече бременен прашец  hahaha, за да ви наръся едно хубаво. Макар че ММ, вече ми говори за второ (момче този път) Mr. Green

# 711
  • София
Здравей Sweety ஜ ! Ами хайде, тъкмо ще задоволиш ММ и ще ръсиш с прашец smile3534

# 712
Джулси добре дошла отново! С нови сили напред, дано скоро имате успех!
Литъл стой си в темичката, бързо да изтрепете гадината и съм сигурна, че скоро ще имате успех!
Анадара да ти кажа, Неблагородно завидях за резултата от СГ, страхотно! Хайде оправяйте всичко, на прав път сте, скоро ще галиш бременно коремче  pregnant
Нения много ти се радвам, всичко ще е наред и януари ревящ вързоп   bouquet

Добре дошли на новите момичета, дано бързо се изнасят към отчетни.
Много пъти е коментирано, не се вторачвайте толкова в симптомите, просто защото голяма част от тях и преди сте ги имали, но не сте им обръщали внимание, когато не сте опитвали да заченете. Ако имате търпение правете тестове на очакваната дата на М, само те са достоверни. За съжаление симптомите често ни карат да се чувстваме след това по-зле, когато нежеланите гости пристигнат. Радвайте се на половинките си, радвайте се на хубавото време и мислете позитивно   grinning039

Темата е готова, може да се разпишете  Mr. Green

# 713
Здравей Sweety ஜ ! Ами хайде, тъкмо ще задоволиш ММ и ще ръсиш с прашец smile3534
Тъкмо сега съм загряла. newsm62
Шегата на страна, но наистина искаме деца с малка разлика, но пък сме едва на 22 дни. Рано е!!! Crossing Arms Да не се каня, но след първата годинка, ще подновим опитите.

# 714
  • София
Желая Ви го от цялото си сърце!!! Praynig
Много усмивки и позитивно настроение от мен!

# 715
Здравейте, мацки.
Честито на виделите  EFP и  fingerscrossed на не чакащите. Добре дошли на новите момичета,а те не са малко като гледам.
При мен нищо ново, след не знам как да го нарека, мина и оправихме проблема с бъбреците получихме зелена светлина за възобновяване на опитите та пак съм в редиците.....
Пчеличке възхищавам ти се на позитивизма, адмирации   bouquet

# 716
И аз се вписвам пожелавам на всички много положителни тестове и бременност до край Simple Smile

# 717
  • София
Добре дошли на новите момичета и от мен и дано да изпразним бързо новата темичка Simple Smile

# 718
Sweety възхищавам се на  ТМ за бързото желание за второ, ама наистина е доста рано, дано след няколко месеца не му е минал меракът  Mr. Green
Димитричка браво за бъбреците, повече да няма такива проблеми.
Не е точно позитивизъм, и аз съм го играла същото хоро първите месеци, както се казва сън не ме е ловил дали ще дойде, дали няма да дойде, тук ме боцка, там ме дърпа, гади ми се, пишкам.... Била съм убедена, че е станало по симптоми и т.н. Винаги съм се питала как да не им обръщам внимание на симптомите, нали все таи човек надеждата, че е станало най-после. Отговорът дойде с времето, просто претръпваш, "нагледал си се" на всички възможни симптоми и ти е ясно, че не може да им се вярва.
Желая на новите момичетата техните симптоми да са от Б и да не си тормозят главите с въпроси, защо ме боли яйчникът и гърдите са ми напрегнати.   bouquet

Иначе имах предвид, че съм готова за пускане на темата и може да доизпишем темата още днес.  Peace

# 719
  • София
Ооо супер! Искам нова темичка, на новичко, на чисточко...да ни тръгне на всички!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт