Женени от пръв поглед - 6

• 66 120
  • 769
  •   2
Отговори
# 75
Добре де,  кажете заедно ли са двойките или не? Не вярвам никой да не знае!  newsm78

# 76
Гардеробът на Гергана според мен би изглеждал така
Скрит текст:

след  малко по-продължително съжителство с Жорката  Laughing 

# 77
Съвсем ви изпуснах   bouquet
 Гледам коментирали сте, че Стефан иска Светлана да се облича по-така, ама и на нея ѝ хареса Стефчо в ризка- писнали са ѝ сигурно яркозелените му връзки на горнището  Sad

И аз искам! Харесвам я Светлана като образ, преди писах, че тя ми допада с тънкото си чувство хумор и лекотата с която приема всичко, обаче гардероба й е  Sick Понякога имам чувството, че влязла във ВУ и награбила к,вото там й става и си ги сложила всичките дрехи една връз друга.

В гардероба на Гери има повечко такива посетители, не мисля, че е само един, Banshee!

Дойде време за бирата дето цяла нощ я мъкна polombra, поне при мен.

# 78
На мен пък ми харесват и дрехите и домът на Светлана. Такива хора са щипката червен пипер в манджата - прибавят цвят на заобикалящия ни свят!

# 79
На мен не ми харесват дрехите на Светлана, а домът не го помня.

# 80
Добре де,  кажете заедно ли са двойките или не? Не вярвам никой да не знае!  newsm78
Аз знам за АА и СС, че са си заедно. Информацията ми е отпреди седмица-две, да кажем. То в тези динамични времена, знае ли са, днес са заедно, утре - не. Crazy

# 81
Добре де,  кажете заедно ли са двойките или не? Не вярвам никой да не знае!  newsm78
Гери и Георги ,са се развели.Но после често се срещат и консумират връзката си.
Едно от кучетата на Стефан е починало ,а Светла го утешава.

# 82
  • SF
Идея за анкета има ли? Мисля, че Джулката беше споменала да има анкета-кой е вашият фаворит. Предлагам да има право на 2 отговора и да изберем мъж и жена. Или пък 4 да са?

Искате ли да се пробваме да опишем всеки един от участниците с 10 думи и да видим дали ще има повторения? Laughing

Идеята за тази анкета ми харесва повече.
Сега съществуващата е безсмислена.

Може кой е вашият фаворит (ама за какво фаворит? победител в предаването няма), а може и на кой типаж се оприличавате.
Или пък кой от участниците ви е най-симпатичен, най-добре разбирате и оправдавате поведението му до момента.
Нещо такова...

# 83
  • SF
Да съм изказала някакъв извод за твоя характер по повод лаковете ти? Не! Как ,като незнам нищо друго за теб. Освен това, виж какъв хубав разговор си водим. На мен лично ми е приятно.

Иначе ...
Говорила съм само за Гергана и извода за нейната повърхностност не е само на база обувките в гардероба. Много вещи, малко думи, малко мисли - комбинацията ме навежда на мисълта, че е най-малко скучна.

Зависи... На мен Гергана не ми е скучна, а напротив. Натоварват ме хора, които много бърборят, скачат от тема в тема, демонстрират знания, анализират, задават въпроси, не слушат или не зачитат отговорите, после пак шумят нещо, после още анализират, хилят се, пак питат, пак имат отговор, преди попитания... Въобще създават голяма джабала. Прекалената екзалтация ме дразни.
Малко мисли... - не мога да правя такива прибързани изводи за никой от участниците, на база това, което са показали в предаванията. В спалните им, в самолетите и баните им имаше камери, но в главите им още не са имплантирали.

А иначе за дрехите в гардероба - наричам го начин и стил на живот.
И го уважавам!
Абе фактът, че спортува и поддържа, предизвиква у мене само адмирации.
Парцалани и небрежарки не са точно хората, в чиято компания се чувствам най-уютно.

# 84
На мен пък ми харесват и дрехите и домът на Светлана. Такива хора са щипката червен пипер в манджата - прибавят цвят на заобикалящия ни свят!

И аз харесвам стилът и. Подхожда и на Светлето.  Heart Eyes

# 85
  • Варна
...
 а може и на кой типаж се оприличавате.
...

Taзи идея ми харесва. Peace

# 86
  • София
Добре де,  кажете заедно ли са двойките или не? Не вярвам никой да не знае!  newsm78
Аз знам за АА и СС, че са си заедно. Информацията ми е отпреди седмица-две, да кажем. То в тези динамични времена, знае ли са, днес са заедно, утре - не. Crazy
И аз от днес имам инфо за С-тата, че са си заедно  Whistling

# 87
Много вяла тема ,сапунката не ви ли кефи.Ползвам понякога по рязък език ,за да разкрия проблемите.Бракът се гради основно на физическата част.Няма къща без основа ,а леглото е това.
http://www.bostandjiev.eu/node/2
а баща му беше писал нещо велико Simple Smile
Скрит текст:
Ревността и изневярата
А какво поведение трябва да имаме, когато сме установили, че другарят или другарката ни са си позволили извънбрачна връзка? (…) Ако нашият другар в брака просто се е увлякъл и ако това не е смутило искреността и дълбочината на неговите чувства към нас, ние би трябвало може би с разбиране да му подадем ръка. Защото да се греши е човешко. Истинската любов е несъвместима с надутата поза на накърнено честолюбие. Ревността е анахронизъм и несъмнено ще дойде времето, когато хората няма да могат да разбират нито мъките, нито поведението на Шекспировия мавър.
д-р Тодор Бостанджиев
Taka ,сега :
1.А А ,взрив от ново удоволствие,всяка вечер по много.Но това е началото ,трябва да се строи нагоре.Да се градят взаимоотношения.Дали ще стане ,незнам ,но основата има.
2.С С ,също са изляли основите.Кефят се ,но по-зряло и с опит.Ако се разпали огънят в тях и в строяжа на етажите ....
3.Г Г ,моите фаворити.Зрели хора ,видяли много.Май е имало изливане на основи ,но явно са били неправилно проектирани.Като мъж мисля ,е много тъпо да си с дърво.Тя му се прави на интересна ,а той се дразни от това.Но основата е излята ,вирусът е в акълът им.Георги иска перфектни неща ,иска да вижда ,че Гери се кефи.Гери ,очаква Георги да е по активен.Много са обременени двамата ,но семето на страстта е посято.А дали ще има "аборт "/демек раздяла/ или "бебе"/бъдеще/,си решават само те.

# 88
  • Тра-ла-ла
Какви са тези цитати от ранния комунизъм?!  hahaha Сигурно си и фен на теориите от 60те и 70те, че половите сношения трябва да са 1-2 седмично и че онанизмът е вреден навик Joy

За незапознатите  Whistling:
Скрит текст:
Особени усилия трябва да се вложат в борбата за изкореняването на онанизма, или т. нар. „самотен порок” – полово задоволяване по неестествен начин, разпространено повече сред момчетата и по-малко сред момичетата. С необходимата деликатност и сериозност, а не със заплахи и бруталности трябва да се обясни, че половото самозадоволяване не е неизлечима болест, а вредна, но преодолима привичка, която изтощава организма и уврежда здравето и може да доведе до самовнушена полова импотентност. (…) Затова се препоръчва в случаите на умерен онанизъм привидно да не го забелязваме, но да променим дневния режим на детето, като включим в него някои противодействуващи мерки. Децата и подрастващите трябва да се приучат да спят на полутвърдо легло (дъски под дюшека), при умерена температура и леки завивки, като ръцете бъдат над тях. Да не се допуска излежаване след събуждане от сън. (…) Да се носят удобни дрехи, които не пристягат тялото, да се избягват подправките, преяждането, безделието, еротичните възбуди – танци, филми и пр. Много полезно действа физическият труд и физкултурата на свеж въздух. Да се избягват колоезденето и ездата.

д-р Петър Милев, научен сътрудник в Педагогическия институт при БАН

Скрит текст:
Хигиена на брака

Като норма за здрави съпружески двойки се считат 1-2 полови сношения в седмицата. Най-подходящото време е преди сън. Когато единият от съпрузите или и двамата са уморени, допустимо е полово сношение сутрин. Дневното полово общуване не е препоръчително.

Физиологическа потребност у повечето хора е да се удовлетворяват напълно с един полов акт. Прекаляването в това отношение изтощава нервната система и в крайна сметка става причина за полово безсилие.

проф. А. Б. Прайсман

# 89
Много вяла тема ,сапунката не ви ли кефи.Ползвам понякога по рязък език ,за да разкрия проблемите.Бракът се гради основно на физическата част.Няма къща без основа ,а леглото е това.
http://www.bostandjiev.eu/node/2
а баща му беше писал нещо велико Simple Smile
Скрит текст:
Ревността и изневярата
А какво поведение трябва да имаме, когато сме установили, че другарят или другарката ни са си позволили извънбрачна връзка? (…) Ако нашият другар в брака просто се е увлякъл и ако това не е смутило искреността и дълбочината на неговите чувства към нас, ние би трябвало може би с разбиране да му подадем ръка. Защото да се греши е човешко. Истинската любов е несъвместима с надутата поза на накърнено честолюбие. Ревността е анахронизъм и несъмнено ще дойде времето, когато хората няма да могат да разбират нито мъките, нито поведението на Шекспировия мавър.
д-р Тодор Бостанджиев
Taka ,сега :
1.А А ,взрив от ново удоволствие,всяка вечер по много.Но това е началото ,трябва да се строи нагоре.Да се градят взаимоотношения.Дали ще стане ,незнам ,но основата има.
2.С С ,също са изляли основите.Кефят се ,но по-зряло и с опит.Ако се разпали огънят в тях и в строяжа на етажите ....
3.Г Г ,моите фаворити.Зрели хора ,видяли много.Май е имало изливане на основи ,но явно са били неправилно проектирани.Като мъж мисля ,е много тъпо да си с дърво.Тя му се прави на интересна ,а той се дразни от това.Но основата е излята ,вирусът е в акълът им.Георги иска перфектни неща ,иска да вижда ,че Гери се кефи.Гери ,очаква Георги да е по активен.Много са обременени двамата ,но семето на страстта е посято.А дали ще има "аборт "/демек раздяла/ или "бебе"/бъдеще/,си решават само те.

Къртиш - направо търси издател, а ето идея за корица.  Laughing   Wink

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт