Женени от пръв поглед - 6

• 66 136
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
206, четене с разбиране май не ти се удава, когато го усвоиш, тогава ела ми кажи какво предаване съм гледала.

# 631
sunman, какво ще кажеш по повод цигарите и бебето? Очаквам защита  Laughing
Малко ли бременни пушат .А Гица Бърбъна Simple Smile

# 632
  • Перник
Много сте интересни значи. Незнам Гергана наистина бременна ли е или не, но със сигурност не е първата жена която, ако е бременна, пуши. Или вие никога не сте виждали пушеща бременна?
Защото аз знам за доста по-фрапиращи примери.
Чудите се за какво да се хванете и какво да оплюете значи. Не харесвате "жълтите" вестници, но някои тук сте и по-бетер от тях.

# 633
О, историята познава и дрогиращи се бременни. Нека не раздуваме значението на една нищо и никаква снимка до огромен мащаб. Защото онези, които са я пуснали, както и орязаната снимка от ехографа, очакват точно това от нас, съчетано със завишен рейтинг във вторник.

# 634
206, четене с разбиране май не ти се удава, когато го усвоиш, тогава ела ми кажи какво предаване съм гледала.

Извади тези реплики на Гергана за и
здравословно хранене и начин на живот
, (в което между другото има ли нещо лошо?) както и
в колко лягала, в колко ставала да тренира
след епизода, в който се нанасяше при льольото, когато от добро възпитание и човещина е длъжна да му го обясни (а е възможно и екипа да ги е накарал да си си изговорят режима и двамата за да бъде интересно на зрителите дали ще се стиковат, при положение, че единият от двамата е жизнен, активен, а другият - полузаспал)... Та, да видим дали е било или си говориш наизуст... Иначе с това, твоето "дъмбели, мъмбели" ми заприлича доста на:  http://gospodari.com/циганин-съм-добро-мога-да-ти-направя-лошо-н … !-video70278.html

# 635
206, прочете ли поста ми до края  newsm78, не ми отговаряй, няма смъсъл  Stop.

О, историята познава и дрогиращи се бременни. Нека не раздуваме значението на една нищо и никаква снимка до огромен мащаб.
Виждали сме, но тук става въпрос за друго - Гергана казва, че живее и се храни здравословно, тренира и държи на тялото си и накрая "бременна", засмукала цигара, усещаш ли двете крайности  Rolling Eyes?
За мен сценарият е от тъп по-тъп, толкова тъп, че само кратуната на Витомирчо може да измисли. Преди две седмици при Гала той намекна за евентуална бременност при една от двойките и всички жълти медии нарочиха Антония. И хоп, в един момент Гергана пуска снимка, че уж е бременна  Outta Joint. Тук вече говорим и за хонорар, защото не си представям жена да се излага по този начин без пари.

# 636
Целта е да се спретне панаир, да има висок рейтинг във вторник, защото явно вече има по-малко зрители  Laughing аз не намирам друга логика. В крайна сметка Гергана не е казала, че бебето е нейно, не е приела честитиките. Много лесно може да се измъкне и да каже, че е дете на някоя приятелка... въпреки, че всички знаем- НЕ Е  Mr. Green

# 637
Снимката въобще не е пусната с цел някой да си помисли, че Гергана е бременна. Трябва да си много тъп, за да решиш, че е вярно, но като чета коментарите под снимката с пожелания за лека бременност и още по-леко раждане, май и тъпите хич не са малко... Единствената цел на тези снимки е провокация, която от своя страна да провокира дискусии и от там рейтинг, съответно - пари! Ей сега им правим  парите, т.е. това, заради което са качени тия снимки, работи успешно! Пък вие си плюйте Гергана, Витомир и когото щете. Вашата месечна заплата е 1/3 от техния месечен хонорар.  Mr. Green

Vivian27, Hug докато напиша си казала същото.

# 638
  • SF
Аз със сигурност гледам някакво друго предаване, различно от това, което пишещите в тази тема гледат.
Първо, кой съчини историята за тази бременност на Гергана?
Защо се състезавате с жълтите вестници по изфабрикуването на измислици (кьорфишеци) и коментари с елементи на разсъждение??

Витомир Саръиванов не е продуцент на Биг Брадър, а нагоре имаше едно мнение, което е прозряло психиката на продуцентите на Биг Брадър - спам отвсякъде!
Витомир Саръиванов казал на Гергана и й платил да пусне снимка от видеозон от 2009 година, за да може рибоците да се хванат на въдицата и ето - хванали са се. Значи е успешно.
А кой от тук пишещите реши, че Витомир Саръиванов седи в основата на тези снимки във Фейсбук, това е отделен въпрос. Както и да е. Едните да пишат, другите да вярват, за да може темата да върви напред.
И най-важното е - никаква дискусия относно това, което се показва по телевизията в "Женени от пръв поглед".
Екипът не е подбрал учанстниците по снимки.
Това не е вид сводничество и не е наказуемо от Закона. Законът е изчетен, форматът е бил представен на Нова, одобрен от програмните директори и редактори, има бюджет, рекламни договори... всичко.
Ако днес приятелката ви запознае с някого, с когото се харесате и се срещате (спите, жените), тя сводница ли е?
Ако днес пусна във Фейсбук снимка на Айфеловата кула - аз Айфелова кула ли съм? Или съм там пред нея и снимката е лична? Ако пусна снимки на ягоди със сметана, какво ме прави това - ягодка, сметанка или означава, че съм ги изяла? Добре, че нямам Фейсбук. Щях да се стряскам, че повечето ми приятели са кучета, котки и торти, а другите са залези и плажове или са се изнесли на Хаваите.

Какво означава едно предаване да е провалено? Кое според вас  го определя като провал? Свалено е от ефир? Няма реклами? Няма зрители? В интернет няма никакво отразяване, никакъв интерес от страна на сайтовете?
Ако двойките се разделят или се запазят - това не определя предаването като провалено или успешно. То показва как и дали двойките се запазват или разделят. Предаването не е поело обещание към зрителите или към участниците в него, че така сформираните семейства ще остареят заедно и ще дочакат внуци. Това не е заложено във формата.
На мен също сега ежедневието на двойките ми е скучно да го гледам - едни си търсят и нанасят в жилище, други ходят до Широка Лъка с рекламна цел като част от продуктовото позициониране, трети популяризират въпросника и показват как работи екипът психолози... Когато бяха сватбите, ми беше по-любопитно, признавам. Сега какво има да гледам как някакви хора пътуват и се пазят какво ще направят пред камерите, щото гледат роднини, шефове, клиенти, корпоративни клиенти, приятели...

# 639
Предаването по принцип леко се поизчерпи.Хубаво е във всеки епизод да имат мисия.

# 640
Esmee, аз съм тази, която написа, че продуцентите са едни и същи-Old School. Но може и да съм в грешка, не ми се търси тази информация сега. Но щом го категоризираш като спам, нека да е спам. А и какво значение има...Просто подходът им е точно Бигбрадърски - дай да направим сеир и да провокираме. Аз не виждам каква друга е целта на публикуването в профила на Гергана подобна снимка от видеозон и която е от 2009 г. Извинявай, но този опит за евтина манипулация, ме обижда. А и не мога да допусна, че една уважаваща себе си жена, каквато ми изглежда Гергана, би си направила шега с подобно нещо, освен ако някой не я е заставил (чрез някакви клаузи в договора например).

Не разбирам защо толкова се палиш...Затова е форумът - всеки да си поразмишлява, да си каже мнението, да се опитаме да разберем каква е истината.

# 641
Май Витомир беше казал някъде, че при една от двойките е последвал естествения ход на брака - да не би да са ГГ! Joy
Падам и умирам! Mr. Green

Може би Светлана да е бременна.

# 642
След като достойнството и личният живот на Гергана могат да бъдат купени от телевизионни продуценти, значи тя не е уважаваща себе си жена.  Peace
Нито някой от другите участници уважава себе си особено много.

# 643
  • София
Предаването по принцип леко се поизчерпи.Хубаво е във всеки епизод да имат мисия.

И каква мисия предлагаш да имат?! Та това не е Биг Брадър!  newsm53

# 644
Ми ще е бременна Гергана, като се снима без гащи, каква да е? Логично, нали. Такива като Sunman-a с лопата да ги ринеш-оправачи по снимки.  
Ептен ни взеха за канарчета. Жълтурковците повтарят като развалена плоча в латино сериал - Гергана е бременна? Гергана бременна????, Гергана май е бременна !!!!!! Шок и ужас за цяла България или новината "взриви интернета".
С тия "изпускания" от предаването ще ни загубят и малкото зрители, дето сме останали.

Последна редакция: пн, 11 май 2015, 14:52 от seti

Общи условия

Активация на акаунт