Отговори
# 645
Минах през каните "Брита" преди почти 20год. Става за пиене, да....но до 3-4тия ден -  след това, не.
Майка ми си я ползва, аз предпочитам да си нося водата  Laughing

# 646
  • София
Водата в каната трябва да се долива редовно. Не бих пила престояла 4 дни вода, пък било и след минаване през филтър. Ние вкъщи сме трима и каната се долива поне 5 пъти на ден.

# 647
Единствената вода ,която мога да пия е Хисар - друго ми е блудкаво и странно.
 Бистра беше хубава ,но Пени ми беше далеч и не съм купувала често.

# 648
Единствената вода ,която мога да пия е Хисар - друго ми е блудкаво и странно.
 Бистра беше хубава ,но Пени ми беше далеч и не съм купувала често.

и аз много харесвам Хисар
запасихме се добре последния път по 1,44 за 10 литра от К   Mr. Green

# 649
Водата в каната трябва да се долива редовно. Не бих пила престояла 4 дни вода, пък било и след минаване през филтър. Ние вкъщи сме трима и каната се долива поне 5 пъти на ден.
Joy Нямам предвид вода престояла 4 дни, кой пие толкова малко вода, искрено ме разсмя  Joy....имам в предвид, че на 3-4 ден от смяната на филтъра вече водата ми е с гаден вкус и трябва да се сменя филтъра с нов. Финансово ми излизаше силно неизгодно имайки в предвид, че филтрите тогава на промо в Метро минаваха десеттака. Пиех минерална, след това пуснаха трапезната....
Както и да е - много се отклонихме от основната тема.

# 650
# 651
Здравейте  Simple Smile видях, че в Била отново са пуснали продукти на Dilios за закупуване с точки. Има ли някой, който е взел от предишни промоции топ матрак? Интересуваме как е като качество. Ще съм благодарна на всякакви мнения и препоръки  bouquet

# 652
В момента в Кауфланд филтрите за Аквафор са 4,50 лв., което е супер далавера - иначе са 9,90. Стават и за Брита. Ние лятото си взехме кана от Лидл и за първи път пием по толкова много вода, че чешмяната докато се източи... #2gunfire
Да и каните с филтър "Маша и мечокът" - 15лв. ММ купи и на следващия ден - върна !
Водата има странен вкус от тези кани.За мен е неудачна покупка.
Харесвахме водата на Пени, сега се ориентираме към Лидл и Кауфланд.

# 653
В Кауфланд вода Хисар на каква цена е ? Голяма разфасовка.

# 654
  • Варна
Интресно ми е Пени във Вaрнa рaботят ли още?  newsm78
Видях в нет-a реклaми зa рaзпродaжби -40%, -50% през следвaщите 2 дни.

# 655
В Кауфланд вода Хисар на каква цена е ? Голяма разфасовка.

към 2,80 предполагам, ние купуваме само като я намалят

# 656
 bouquet Само нея мога да пия .

# 657
Нашето Пени още работи.
Вчера си купих лак за коса и боя за коса.
Но има само два рафта със стоки, основно бира.

# 658
  • оттам, откъдето започва България
Току-що се връщам от нашето 2-ро Пени, което все още не е затворено. Голяма скръб, само на първите два реда има каквото е останало и наистина все още много бира кенчета. При нас освен лаковете за коса има слънцезащитни намалени, прах Персил на 6 и нещо, Май Форест също на 6 и нещо, домашни потреби, тениски, чорапогащници, детски играчки за море, стъклени поставки за баня, от серията Нивеа, огромни ароматизирани свещи. Аз си взех само шприц за торти, микрофибърна кърпа и биричка. Излязох с надежда, че тези сгради ще бъдат закупени от по-добра верига.  smile3518

# 659
  • София
За нашия в Люлин се знае, че декември ще е вече Била.

Общи условия

Активация на акаунт