Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 71

• 32 913
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Агент, честит рожден ден на патерици! Страхотен подарък и галерията от снимки е жестока #Crazy Heart Eyes
Честит имен ден на патерици и на Непокорна и честит -1см. Като свърша Боб, почвам Шон, а дано и аз имам минуси в бедрата, най-тежко е там Grinning
Фъстъче, много яко това с колелетата  bouquet

Аз за сега само закусих и пих кафе. По-късно вероятно ще е 40 мин. велоергометър, 20 мин. с Боб ще правим абс Mr. Green ииии ден 21 от Леслито. Вчера беше кардио ден, чисто мокра си завърших практиса, страхооотно Sunglasses

# 31
 Hug Hug Hug

Гугъл, засрамваш ме  Blush Mr. Green Мнооого е яко обаче с корабното въже! А с колко неща искам да се обзаведа... ако кажа вече някое от следващите си желания у дома....  hahaha Crazy

# 32
Хайде с отчета за днес: днешната на Руми (4 кръга) + ден 5 от Павла (2 кръга) + 36 ден Лесли ..вода, вода  Peace
Агент, невероятни снимки!
Lady Brinne, страхотен аватар и подпис, обожавам такива ярки цветове, даже ще ви спамна с новия си пост, който е супер пролет : http://dilyanatabakova.com/its-all-about-that-blue/
Lidsy, искаме снимки за доказателство  Thinking

# 33
За темата   bouquet Благодаря, Мери  Heart Eyes

# 34
  • В полите на Пирин планина

Lady Brinne, страхотен аватар и подпис, обожавам такива ярки цветове, даже ще ви спамна с новия си пост, който е супер пролет : http://dilyanatabakova.com/its-all-about-that-blue/

Благодаря. А синьо и пролет обожавам  Heart Eyes
Ти изглеждаш прекрасно - толкова си нежна и свежа  Grinning

# 35
  • София близо до Витоша
Да се похваля след цяла седмица тичане, скачане на въже, тежести,от 53 кг сега съм на 51,5кг . Много течности, фрешове, плодове включих към менюто ми.

Днес тичах 20 мин и бързах да се изкъпя,защото   Outta Joint Close Cry ни спират топлата вода за 15 дни.

# 36
  • Пловдив
Честито на всички празнуващи тези дни   bouquet!
От два дни само по маси стоим. Не съм се изкушавала с кой знае какво, но самото седене ме изморява и подува.

Днес се отчитам с 90-минутната тренировка на Румяна от седмичната ѝ програма. След нея бях като излязла от банята. Добре се пораздвижих след празниците  Crazy. Довърших с 20 минути йога.

# 37
Мери, добре че не съм на мястото на вашите. То не бяха гуми, корабни въжета, страхотен сладур си  Grinning Joy Joy

Ох, снимките на Агентката снощи ме разведриха и пренесоха в свят на хармония и цветове, за което и благодаря  Heart Eyes

Вече съм дрогирана от хапове, сменихме антибиотик. Днес вече трябва да има подобрение... Приемам приз за лудост по трениране с абцес последните дни и силова за вчера - 40мин. от Michelle Dozois PeakFit Challenge D.03 Pure Strength 2 с гири и ластик

Дилянка, прекрасна и сияеща  Heart Eyes Hug
Скрит текст:
Ако ми позволиш (фотографите ще си кажат тежката дума ако имат желание), но сърце не трае и надявам се няма да ми се обидиш.
Забелязвам в начина по който позираш много строги линии. Изпъваш силно ръцете и краката, напрегната си. Отпусни особено ръцете в някаква по плавна позиция с повече грация.
Знам че си момиче, което се стреми към пекфектни резултати и затова си позволявам съвет  Heart Eyes Hug

# 38
Би, корабното въже не е у нас  Joy все още  Joy

iggy, цялата ли я направи, 90-минутната?  Shocked Аз нямам нерви да тренирам толкова дълго. Първия път я направих до половината, преди втория кръг. Мисля че бяха 50 мин, не съм сигурна. И сега не знам дали ще я направя  Mr. Green

# 39
Отчитам ден 3 от седмичната програма на Руми.  Нещо ми е трудно да заменя тренировките й засега. Много ми допадат - кратки, интензивни и ми минават неусетно. Усещам как 90-минутната ще я съкратя на 30 минути обаче  Laughing И аз като Мери верче трудно изтрайвам толкова време, а и доста други неща за вършене имам.

Агент, страхотни места и снимки! Много обичам да гледам фотографиите ти  Heart Eyes

# 40
  • Бургас
Мери,мерси за темата   bouquet !
Отчет с БР  W5 (и аз се нареждам сред феновете на програмата)
Mомичета,моля за съвет  Praynig  имам желание да си купя ролери или колело,но трябва да избера едно от двете.Вие какво бихте си купили на мое място,като се има в предвид,че ролери не мога да карам и ще трябва тепърва да се уча?

# 41
  • Пловдив
Мери, въобще и не мислех да се пробвам за цялата, но взех, че я направих.
Като се има предвид, че тренировките ми рядко надвишават 30 мин., това си е цяло постижение за мен. На йогата треперех.
А и да не забравя факта, че днес съм отпускарка и без деца  Wink, та може би това беше причината да се пробвам. Рядко ми се случва подобна комбинация.

# 42
  • София
За днес отчитам ден 4 от UFC fit ( Cardio Cross Train и Ultimate Stretch Flex).

ccveti, радвам се, че имам съмишленик на  UFC fit. За сега не са ми много сложни бойните движения. Надявам се да останат занапред така. Мен ме изморява подобаващо. Мисля, ако нещо не ми хареса някоя тренировка да я замествам с друга ( на Шон например някоя Peace).

viv-miv, аз потах за 21 дей фикс. Имам си я предвид за кратка програма. Щом даваш и положителна оценка може да й дойде времето по-натам.

Агент, прекрасни снимки. Hug Размечтах се..

# 43
Ох. Започнах да правя и тренировки за скорост, че досега само за издръжливост.

Баси, много е трудно.

Днес се старах да поддържам 15 км/ч. Успях да задържа 14,5 км/ч за 3 км. и после вече бях аут за момента. Все пак съм сравнително доволна. Ако се науча да държа така 5 км. ще съм мастър за себе си.  Mr. Green Ама нещо не си го представям много скоро да стане. Искам по баирите да тичам с 9-10 км/ч, а по нанадолнищата с 15 км/ч. Искам си само де. Grinning

Дилянка, ох мнооого си сладка!   bouquet Просто си като бонбон, ама от фит бонбоните.  Mr. Green

Видях и Сиска, също много хубава!  Simple Smile

Мери, не знам, ама аз се самозасрамих как ми е зор 20 секунди да ги мятам тия въжета.  Mr. Green

Мен краката са ми станали някакъв абсолютен хорър - прасци 37 см, бедра - 47см. Рамбо стайл буквално. Започвам да топя лека полека.
Скрит текст:

Вчера на Витоша гледах разни девойчета по къси потничета, ама без релеф, даже закръглени, а аз се срамувам да сложа късо потниче дето вече почти съм изкарала плочките и, ако не са видими, то са поне загатнати. Направо ми е смешно каква съм патка, ама...

# 44
  • София
Леле, много съм изпуснала ...
Започвам подред на номерата, дано не забравя нещо ...

Дана, красавица си, честно! Много, много нежна, фина и красива структура имаш! А бельото ти стои повече от добре  Hug

Агент, честит празник! Много здраве и щастие ти желая мила  Hug
Снимките ти както винаги са брилянтни!  Heart Eyes Красота!

Сиска, и ти си страхотна красавица, желая ти щастие в новата къща!   bouquet

Дилянка, голям бонбон си наистина  Heart Eyes Сладкиш!  Heart Eyes

Линдс, нали видяхме във фейса бе. Много си си готина, стига лъга тука!  Hug

Смоук, липсвам ми! Пиши по-често  Hug

Любче я няма ...
Вики също ...

Аз не съм се отчитала май, но си тренирам.
Отчет за днес: ден 46/ 90 ДП + 10 мин. мой си Хиййт.

Вчера много лошо ... изядох много тулумбички, много ... и за десерт, два банана.  ooooh! Не мога да се понасям понякога, какво съм такова същество. Мъжа ми, който от три месеца е на НВХ, свали 10 кг, не се изкушава, твърд е като бетон и естествено има резултати. А аз ...  ooooh! Тулумба ми покажи и ме остави ...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт