Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 71

• 32 901
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • UK
За днес 2 км. тичане, малко гребане на машина за загрявка, след това суперсетове за долна част - клек с лост, добро утро, повдигане на прасец, задно бедро, лег преса. бедрени екстензии. 2 серии по 12 повторения. С храната съм много примерна тази седмица, като изключим виното вечер.
Oт днес до понеделник съм сама вкъщи, планирала съм много спорт и чистене от мъка по любимия, който се прибра в България да си види мама  Grinning

# 721
А снимките?  smile3516  Blush

# 722
  • 1st floor
Момичета, някой в предишни теми беше дал рецепта за огретен от тиквички. Сега не мога да я открия. В нета има други рецепти, но аз искам същият резултат. Grinning Може ли помощ? Simple Smile

# 723
Добро утро!
Да се включа, за да не ме забравите.
Свети, Дели,
Скрит текст:
AC/DC не ме впечатлиха чак толкова. Crossing Arms Металика са доста по-добри, а моят вечен фаворит си остава Бон Джоуви. Обаче пък подгряващата група много ме изкефиха и само заради тях си струваха парите - Vintage trouble от слънчева Калифорния, супер кул и грууви, страхотно настроение създадоха.

Аз също си нося понякога кутийки. Купих си сега едни, който се сгъват като са празни и стават плоски. Така поне не трябва да напасвам дамската си чанта на манджата, която нося.

Чакам и аз снимки да гледам. Mr. Green
Иначе никаква тренировка не отчитам. Този антибиотик така ми е раздрусал организма, че ще мине време докато всичко си дойде на мястото.

Фея, къде си? И Вив да се отчита с 90 ДП.

Хубав ден! Аз отлитам днес в топлите страни при мама.

# 724
Днешната на Руми е мега яка трвнировка. За вчерашната do-do си мислех колко малко секунди е едно упражнение, докато почнеш и свършило, а пък днес направо нямах търпение да чуя таймера. Тези дни все с мускулна си ходя, я на корем, я на дупе... Чудя се дали тая седмица тренировките бяха по-хард или аз съм почнала да изпълнявам упражненията по-правилно и да натискам повече  Thinking
Само не разбрах, от понеделник Руми ще пуска тренировки само за кросфит предизвикателството ли? Без седмични?
За закуска ми бяха останали още от печените овесени ядки и ги хапнах с извара, чиа, малко доматче и магданоз  Rolling Eyes
Снощи трябваше да наградя щерката със сладолед, обаче тя си избра най-гадния и хич не ми се ядеше, ама беше огромен и ми стана гузно детето да изяде целия тоя боклук и се включих да й помогна, като една добра мама  Blush hahaha

П.п. как разтягате корем? Освен поза кобра, има ли друг начин?

# 725
  • София
Отчитам UFC Fit - Shark attack. Няма да ми стане любима тренировка, но вече  по- добре става. Исках и нещо за ръце да добавя, но вече съм вкъщи с две деца, които разбира се във ваканцията ще са ранобудни (иначе не можех да ги вдигна. Grinning) и  нямаше как повече от половин час да правя. Следобяд може да сложа нещо допълнително.

Цитат
Чудя се дали тая седмица тренировките бяха по-хард или аз съм почнала да изпълнявам упражненията по-правилно и да натискам повече  Thinking
Mari Lin, или пък ако не си даваш почивка -  се претоварват мускулите.

# 726
И аз бях на  UFC Fit - Shark attack. Крадиото по ми харесва.
Опитах се да мъча 12 дневната нашумяла моно-диета, е на става. Не мога без зеленчуци.

# 727
  • Бургас
Момичета, някой в предишни теми беше дал рецепта за огретен от тиквички.
суфле  Wink

# 728
Кросфит тренировките са много интензивни, не е логично да снима и седмичните Wink

Вчера не съм тренирала, домързя ме Grinning

Днес се чудя вчерашната или днешната да направя от седмичните + йога.

Ще помоля някой да пусне следващата тема Simple Smile

# 729
  • UK

Oбещала съм, ще има  Grinning

ПОловин час днес се чудя какво да си облека за работа и не ми остана време за закуска почти. Кафе не съм си правила, изобщо не започва добре този ден  Rolling Eyes

# 730
Mari Lin, или пък ако не си даваш почивка -  се претоварват мускулите.
Почивам си по два дена (минимум)
Мери, на мен днешната ми хареса много повече  Peace типично за петъчна ми беше по-разбиваща Simple Smile

# 731
Ако не бъркам, тя май е от 90ДП и беше брутална! Grinning
Маги довечера ще ви пусне новата тема Simple Smile

# 732
  • Пловдив
Аз чакам новата тема, да не се хабя. Мери, ти що няма да я направиш??? Пхуу...
Вив я нма и на фейса,сигурно има някаква работа, Фея пише в Как тренирах.
ох много ме блазни крос фита на Руми,но го оставям за септември и когато нямам време. Сега, сина ми като свърши училище,ще,ми е по-лесно с дълги тренировки сутрин.
И аз честито казвам на намърдващите се в стари дрехи. Мен това ме плаши,щото са 4 номера по-големи, ама ако се предизвикам, може и да успея до два месеца да ги обуя првкрасно.
весел ден,чакам нова тема,за да се отчета.  hahaha

# 733
  • 1st floor
Момичета, някой в предишни теми беше дал рецепта за огретен от тиквички.
суфле  Wink
Уф, суфле, вярно!!! Mr. Green Голямо благодаря!!! Hug Hug Hug

И аз честито казвам на намърдващите се в стари дрехи. Мен това ме плаши,щото са 4 номера по-големи, ама ако се предизвикам, може и да успея до два месеца да ги обуя првкрасно.
 hahaha

Joy Joy Joy

# 734
Отчитам кардио - табата - суинг с 12 кг и джак със скок с двата крака до гърди и стреч 40. Пффф тоя суинг добре ми влиза в задно и в дупе. Само сега чакам да видя как ще ми се отрази на кръста и в последствие на коляното. Отивам да си правя масаж с тенис топка Simple Smile

Приятен петък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт