Защо някои родители се месят в живота на своите женени деца?

• 23 992
  • 261
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Морално пропаднали извън представата за добро християнско семейство  Mr. Green

# 241
О, бия ви от всЕкъде Sunglasses  Имам две деца , "чужди" за мъжа с когото живея /щото не им е родител/. Но точно същия последно снощи  похиляднори, че не може да си представи живота без нас. Дори не знам защо го казва, след като го доказва ежедневно.
П.П. Душата да си преразгледа душевността...или поне малко да се погрижи за нея Sunglasses

# 242
О, бия ви от всЕкъде Sunglasses  Имам две деца , "чужди" за мъжа с когото живея /щото не им е родител/.
Напротив, родител им е, не им е създател. Малко кофти промер, но кои са истинсите родители за осиновените деца - тези които ги гледат или тези които са ги създали.

# 243
  • Варна
О, бия ви от всЕкъде Sunglasses  Имам две деца , "чужди" за мъжа с когото живея /щото не им е родител/. Но точно същия последно снощи  похиляднори, че не може да си представи живота без нас. Дори не знам защо го казва, след като го доказва ежедневно.
П.П. Душата да си преразгледа душевността...или поне малко да се погрижи за нея Sunglasses
Аааа мен един такъв преди 2 години ме излъга да кажа ДА в ритуланата зала  Joy На дърти години  Joy Той е баща за детето ни макар, че не го е създал.

# 244

О, бия ви от всЕкъде Sunglasses  Имам две деца , "чужди" за мъжа с когото живея /щото не им е родител/.
Напротив, родител им е, не им е създател. Малко кофти промер, но кои са истинсите родители за осиновените деца - тези които ги гледат или тези които са ги създали.

Да, права си,  държи се много по-адекватно от създателите им. Просто репликирах душата, за когото втори, трети брак, е равносилно на егоистична  нужда някой да си търси щастието, без да се вълнува от отроците си. Нещо  като версията - ма, кой ще те вземе, като си с ремаркета, все едно   си някакъв скапан продукт отлежаващ по пазарите и после като вземат, че   "те вземат" и  се  започва с тегобата и   нещастието на  дечинята, които преди това удобно са наричани  ремаркета...Бе, комплексарски глупотевини Laughing

# 245
хора,пиленца любави,не разбрахте ли,че вторите,третите бракове не са работа.Моето дете обижда твоето дете,а двете заедно набили общото ни.
Дрън-дрън. Няма нужда да се изказваш за неща, от които си нямаш понятие. Така шансът да се изложиш като кифладжия ще е по-малък.

# 246
След като пропаднат нещата, започваме да се успокояваме, ма то родител значи това а не онова.

Самият факт, че са пропаднали нещата също е показателен, но винаги има изключения.

Като тука, само убави хора сме се събрали.

# 247
пък и избора за съпруг или съпруга е съзнателен.И това,че си избрал точно този човек не е случаен избор.И да се замислим-колко често живота дава втори шанс.Ако се напия и вляза в насрещното движение с 100 км в час ще имам ли втори шанс.   

# 248
  • На черешата
...И да се замислим-колко често живота дава втори шанс.Ако се напия и вляза в насрещното движение с 100 км в час ще имам ли втори шанс.  

Aко го направиш значи си тъп. Онзи в насрещното няма никаква вина за висшата ти тъпота. Дали сега ще се натряскаш или след години резултатът ще е все същият.
 Човек няма власт над другите хора. Не можеш да знаеш кой как ще се промени и на къде ще го тласне живота. И хич не ми обяснявай, че сега си същият като преди 10-15 години.

# 249
Иска да каже, че ако се е натряскал и е заплодил някоя девойка, ще си я "вземе" и ще я "търпи", докато смъртта ги раздели. Случили, неслучили, ще си живеят заедно. Животът не дава втори шанс, нямате право на грешки. Точка.  Mr. Green

# 250
пък и избора за съпруг или съпруга е съзнателен.И това,че си избрал точно този човек не е случаен избор.И да се замислим-колко често живота дава втори шанс.Ако се напия и вляза в насрещното движение с 100 км в час ще имам ли втори шанс.  
Виж сега, пиленце златно, за мене хора като тебе са боклуци с психични отклонения. И ако и да направя, ама съвсем случайно, грешката да се обвържа с подобен, повярвай ми, няма да стигна до втори брак, защото и първи няма да имам с подобен психопат. Поздрави от мъглявината Орел  bouquet

# 251
Аз смятам че не визира точно брака, а връзка с деца. Щом има деца родителите трябва да са заедно независимо от това понасят ли се не се ли понасят. Или ако се стигне до раздяла не трябва да има нов човек нито в живота на единия нитов този на другия. Т.е. родителите трябва да се отдадат изцяло на децата си, защото търсенето на лично щастие е егоистично и несъвместимо с щастието на децата. Нищо че няма щастливи деца отглеждани от нещастни родители.

# 252
В грешка си.  Mr. Green Душата не допуска никаква раздяла, при никакви обстоятелства. В друга тема авторката се оплакваше, че мъжа й я бие. Неговият съвет беше "такъв си си го избрала, ще го търпиш". Той не може да си представи, че някога през главата му ще премине дори мисъл за втори брак. Това е недопустимо.  Naughty

# 253
Той не може да си представи, че някога през главата му ще премине дори мисъл за втори брак. Това е недопустимо.  Naughty
През неговата глава може и да не може, ама няма как да контролира това което се случва в главите на другите. За това казах че никой не е застрахован, дори и той.

# 254
Не може, дрън-дрън. Душата е много типичен пример за разгулник, преживял "нирвана", който сега се опитва да води лекции на тема "моят щатлив живот е вашият щастлив живот".

Общи условия

Активация на акаунт