НВ-ВМХ, част 89 - за здравословното хранене

• 46 511
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Шоки аз имам поликистозни яйчници и миома.Миомата я държа под контрол, и засега я карам без операция ,но имам голяма киста на единия яйчник /последно беше 5 см/ и пих Примолутнорм 5.И качих едни 10 кила от воле #2gunfire.Сега като ви чета съм се заровила из доста литература ,но чено казано вече ме е страх да отида на лекар  Embarassed, защото се чувствам като опитно зайче/да ме извинява нашата Камелот това не се отнася за нея/.Извинявам се на момичетата че май оспамих темата Embarassed Embarassed

Никол, ти ме уби, колко време го пи тоз Прогестерон? Аз пих миналия месец 10 дена Оргаметрил и бях зверски гладна, ама си задържах килограмите...какво нещо е организмът. Дано ги свалиш бързо Hug

# 121
  • In transit
едвам успях да ви изчета, обаче много интересни неща сте дискутирали. Като ви четох се сетих, че преди години и аз бях на Л-тироксин, заради увеличение на щитовидната жлеза..после на своя глава ги спрях ( забравях да си вземам)  Embarassed и като чета какви последствия е можело да има..ужас  ooooh! направо съм минала метър, защото от няколко години нямам никакви проблеми, просто си отшумяха някак си.

когато спря Л- тироксина, беше ли на НВ- ВМХ?
не, даже не бях чувала за това хранене  Embarassed
но, не бъдете безрасъдни от незнание и глупост като мен, моля ви  Praynig

# 122
Емииии ...и мен много ме е яд на тези качени килограми   #Cussing out  #2gunfire .Но това е положението.По-лошото е че от хапчетата нямаше кой знае какъв ефект и затова сега ще се боря с мойте кила с храна Crazy.Поне да ми е вкусно  Blush.

# 123
не, даже не бях чувала за това хранене  Embarassed
но, не бъдете безрасъдни от незнание и глупост като мен, моля ви  Praynig

Завиждам ти  Mr. Green

Скрит текст:
Момичета, стискайте палци, днес съм на вътрешен изпит по кормуване и съм адски нервна, пожелайте ми успех   Crazy

# 124
Успех, wakamoto. Стискам палци  Praynig

# 125
  • София
едвам успях да ви изчета, обаче много интересни неща сте дискутирали. Като ви четох се сетих, че преди години и аз бях на Л-тироксин, заради увеличение на щитовидната жлеза..после на своя глава ги спрях ( забравях да си вземам)  Embarassed и като чета какви последствия е можело да има..ужас  ooooh! направо съм минала метър, защото от няколко години нямам никакви проблеми, просто си отшумяха някак си.

когато спря Л- тироксина, беше ли на НВ- ВМХ?
не, даже не бях чувала за това хранене  Embarassed
но, не бъдете безрасъдни от незнание и глупост като мен, моля ви  Praynig

Mikkey, аз съм с хиперфункция и докато пия Метизола хормоните ще са ми  наред, но съм наясно, че спра ли лекарството, рано или късно ще излязат извън граници, затова търся алтернат. методи за лечение Peace

# 126
  • SA
wackamotto , успех на изпита!

# 127
  • In transit
wackamotto, успех, ще го вземеш  Hug

Най-сетне успях да кача филма Fat Head https://www.youtube.com/watch?v=9C71-0jmwi0 Доста перипетии имаше докато успеем да се справим, но се получи. И си струваше усилията!
Голямо благодаря на Кам за страхотния превод. Hug
Горещо препоръчвам на всички да гледат този филм, много добре е направен!

# 128
Непременно ще го гледам, Мики! Благодаря  Hug

# 129

Най-сетне успях да кача филма Fat Head https://www.youtube.com/watch?v=9C71-0jmwi0 Доста перипетии имаше докато успеем да се справим, но се получи. И си струваше усилията!
тъкмо пуснах филма, но като видях, че е над час - ще го оставя за свободното ми време у нас, че сега съм на работа. Това наистина са огромни усилия! Благодаря ви!

# 130

мерси много.  bouquet

Хем все се заричам да не се мъча да обяснявам на никой вече за вредата от "полезните" въглени, и пак се захващам...  Tired Tired

# 131
Мики и Камелот, страхотни сте, огромни благодарности!   bouquet  Качих линка в моя профил във Фейсбук, сложете го и в групата (да не го слагам аз hahaha). Много го харесвам този филм и довечера ще си го припомня - глътка свеж въздух след две вечери Алмодовар. Crazy И наистина е много подходящ за отваряне на очите на хората.

Последна редакция: ср, 13 май 2015, 12:42 от Cioccolata

# 132
  • In transit

Хем все се заричам да не се мъча да обяснявам на никой вече за вредата от "полезните" въглени, и пак се захващам...  Tired Tired

аз вече спрях да казвам каквото и да било, който иска сам се осъзнава. Ето днес една колежка, дето не можах да я убедя, в полезността на храненето ни, ми прати тая статия http://www.az-jenata.bg/a/5-zdrave-i-krasota/28723-zashto-bednit … dieti-sa-polezni/ и вика, "брех, то било полезно да се храниш така."  ooooh! не думай!

# 133
ЧУДЕСНА РАБОТА ПО ФИЛМА,МОМИЧЕТА! Поздравления и благодарности! Изгледах го и е много интересен-мисля,че ще помогне много да убедя моя син в полезността на нашия режим-ако ще и да започна от макдоналд'с без питка и кола Simple Smile

# 134
Здравейте момичета  Hug Благодаря за темата и за филма, довечера ще го догледам. Страхотен е. Искам и съвет, отново  Embarassed Аз съм с много бяла кожа и лунички. Въпросът ми е  крем с какъв слънцезащитен фактор да ползвам, за да не изгоря, но и да придобия тен. А и да произведа в известна степен и Вит.Д. Имам спомен, че кремове с по-висок от 7-8 фактор спират синтеза на Вит.Д, а аз с такъв фактор бих изгоряла. Голяма чуденка, къде е златната среда ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт