Как да освежим една измъчена връзка

• 44 652
  • 656
  •   1
Отговори
# 435
Интересно каква утеха очакваш от гледачка Thinking

# 436
Просто търся утеха, някаква. Не търся надежда.
И каква утеха ще намериш при гледачката.Какво очакваш да ти каже за утеха

# 437
Знаех си че не е добра идея да пиша по форуми и да споделям на когото и да било.Колкото повече раздухваш, толкова по-зле. И не е коректно спрямо другия.

# 438
Темата ще има продължение.  Mr. Green  В моето кристално кълбо виждам какво ще ти каже гледачката - направена ви е магия. newsm03

Joy Нали, дай 200 лв да я развалим.  Peace

# 439
Знаех си че не е добра идея да пиша по форуми и да споделям на когото и да било.Колкото повече раздухваш, толкова по-зле. И не е коректно спрямо другия.
    Коректно е да ти споделя, че гледачките много бързо усещат къде е проблемът и дават напразни надежди. После още повече страдаш.
     Пак си дай парите, щом си решила, че това ще те успокои, но поне мисли трезво и не вярвай, че на седмата нощ, след седемчасово спане върху купчинка конци, приятелят ти ще се върне и ще те поиска за жена. А ако не се случи, значи не си направила нещо както трябва и се налага да платиш за поредната измишльотина.

# 440
Защо?
Мисля ,че тук получи много смислени и адекватни съвети
Писаха ти момичета преминали през нещо такова.
Дадоха ти се съвети как да постъпиш ,как да се държиш.
Даде ти се и надежда.Е не тази която искаш в момента но ти се даде надежда за бъдеще-че ще имаш нови връзки ,нови хора до себе си и че наистина ще срещнеш твоя човек.И то написано от хора непознати но преминали през подобна на твоята история

Споделянето с непознати много често е в пъти по добро от колко с познати,защото ние/непознатите/ сме безпристрастни .
аз бих те посъветвала да се вслушаш в съветите на непознатите и безпристрастните и да продължиш да споделяш-ако желаеш де

# 441
Един човек е всичко... целият ти свят...ако не сте един за друг и да сте си достатъчни...то какъвто и цирк да играете ще е сезонно представление. ...

# 442
  • град-държава
Ужасен ужасон к***ле...  Shocked

# 443
За Бога за нямам приятели, къде да търся утеха?Писна ми да пиша по форуми и да нямам социален живот.

# 444
Темата пропадна към "Как се измъчва една свежа жена"...

# 445
За Бога за нямам приятели, къде да търся утеха?Писна ми да пиша по форуми и да нямам социален живот.

Пак повтарям гледачката няма да ти даде утеха
Млада си ,приятели ще си намериш
Имаш ли да рече по близки познати с които да започнеш да излизаш от време на време
По близки колеги

# 446
Съжалявам... днес отивам на гледачка. Не знам и аз защо.
За тази година ще ми е за 3 път.
Това никак не е типично за мен.
А никога не бях ходила и не съм искала да ходя.

Ами давай си парите, щом искаш. Това са шарлатани.

Всяка добра приятелка ще ти каже това, което ти казваме ние.
Колкото по-бързо спреш да си въобразяваш, че може да стане нещо, толкова по-скоро ще бъдещ щастлива и ще имаш социален живот.

# 447
Защо?
Мисля ,че тук получи много смислени и адекватни съвети
Писаха ти момичета преминали през нещо такова.
Дадоха ти се съвети как да постъпиш ,как да се държиш.
Даде ти се и надежда.Е не тази която искаш в момента но ти се даде надежда за бъдеще-че ще имаш нови връзки ,нови хора до себе си и че наистина ще срещнеш твоя човек.И то написано от хора непознати но преминали през подобна на твоята история

Споделянето с непознати много често е в пъти по добро от колко с познати,защото ние/непознатите/ сме безпристрастни .
аз бих те посъветвала да се вслушаш в съветите на непознатите и безпристрастните и да продължиш да споделяш-ако желаеш де
Права си, но някои приемат проблемите на хората като забавление.

# 448
Ама авторке, ти наистина се държиш като омагьосана. В момента си толкова лесна жертва за всякакви измамници, че наистина е по-добре да не ходиш по гледачки. Ще се възползват веднага.
Когато спреш да се самосъжаляваш и самообвиняваш, нещата ще се оправят.
Колкото и да се вайкаш как си допуснала да стигнеш дотук, вече си стигнала. Това е. Приеми го и си прости.

# 449
Просто търся утеха, някаква. Не търся надежда.
Мила Симона! Аз така ходя по врачки, защото търся някаква надежда! Вече една година съм така! Ходя при тази, онази, плаща пари и някоя от тях ми казва, че през май той ще те потърси и ще възстанови отношенията с теб....Чакам май, а преди това чаках да звънне за Нова година.....Времето минава, а аз така се залъгвам и колкото повече време минава, толкова по се притъпяват чувствата, мъката, страдание.......Но ако можеш да го зарежеш на раз, направи го! Аз не съм могла!

Общи условия

Активация на акаунт