Белгия - 27

• 140 939
  • 803
  •   1
Отговори
# 795
Чудесни новини!
Да разведрим темата – препоръчвам на всички до 9.11 да се заредите при възможност с Cirque du Soleil – Alegria.
Чудесен саундтрак (номиниран за Грами), страхотна енергия и въобще много поетичен и приятен спектакъл.

# 796
Здравейте момичета, имам нужда от бърз отговор - имат ли в Белгия обикновените лекарства други търговски наименовения, имам предвид такива като Фервекс и Нурофен стоп колд, например, и продават ли се свободно в аптеките? Фервекс е на UPSA но знам ли...

# 797
  • тук и там
Фервекс няма в Белгия.Нурофен се продава.Стоп Колд мисля е Колд &Флу,но проверете все пак.

# 798
Не само Фервекс. Изобщо този тип комбинирани препарати, съдържащи парацетамол и псевдоефедрин, които се разтварят в гореща вода, не са широко разпространени. Не мога да кажа, че няма абсолютно никакъв аналог, но не съм виждала.

# 799
Много благодаря!

# 800
Еквивалент на Fervex e Dafalgan. На другото е Nurofen Cold & Flu. Продават се свободно и без рецепта. Фармацевтите в Белгия са задължени да дават насоки и могат да предложат вариант на това, което се търси. Хубаво е да се споменат активните основни съставки, за да ориентират правилно.
Ако се пита за активни съставки и дори се покаже кутия на това, което се търси, те ще видят и ще се ориентират. Свикнали са да сравняват чуждестранни марки.

# 801
Dafalgan е чист парацатемол. Най-добре заинтересованият да отиде в някоя аптека, да обясни какво му е и те ще му предложат нещо подходящо.

# 802
Отново много ви благодаря момичета, точно така ще постъпим.

# 803
Iris, ако много държите на Фервекс и не намерите аналог, можете да видите за някоя френска аптека/дрогерия с доставка до Белгия. Въпреки че докато дойде доставката, може и да не ви трябва вече.

Например тази има Фервекс и доставка до Белгия - https://www.pharmacieveau.fr/fr/products/fervex-adulte-gout-orange-8-sachets-464
Не съм я проучвала, само да кажа, не мога да кажа дали е читава.

Общи условия

Активация на акаунт