Белгия - 27

• 142 273
  • 812
  •   1
Отговори
# 810
  • Белгия
Ние ползваме транспорта на Г.Райков от първа страница, между белгийски адреси, от България. Винаги всичко е точно, цените са белгийски, но разумни.

# 811
  • софия
Момичета, радостта ни, че нещата в стаята на дъщеря ми са оправени трая кратко. Вече 3-ти месец е без топла вода и парно. За това време реално нямаше проблем 2 седмици. Една седмица имаше огромен теч в банята. Никой нищо не прави. Само обещават. Трябваше да оправят нещата до края на месеца. Покрили са се, не отговарят на мейли. В момента вече има проблем и с Интернета. В банята продължава да капе като пусне вода в кухнята или над нея ползват. Разбира се, предстои плащане на наема. Нито дума за компенсация.
Във времето, в което е там, се занимаваме с битовизми, вместо да учи. Търся контакти на адвокат. Явно няма да стане с добро.

# 812
Свържете се huurderbond.
Мисля че имате право на 1 безплатна консултация,  а ако станете член, може да попитате с какво точно могат да ви помогнат.
Ако имате застраховка, не знам дали з студнетски жилища има някаква разлика, би трябвало и те да могат да дадат съвет, действие да поемат.

Ние преди 2 седмици говорихме с huurderbond и консултантът ни беше много в час.

Момичета, радостта ни, че нещата в стаята на дъщеря ми са оправени трая кратко. Вече 3-ти месец е без топла вода и парно. За това време реално нямаше проблем 2 седмици. Една седмица имаше огромен теч в банята. Никой нищо не прави. Само обещават. Трябваше да оправят нещата до края на месеца. Покрили са се, не отговарят на мейли. В момента вече има проблем и с Интернета. В банята продължава да капе като пусне вода в кухнята или над нея ползват. Разбира се, предстои плащане на наема. Нито дума за компенсация.
Във времето, в което е там, се занимаваме с битовизми, вместо да учи. Търся контакти на адвокат. Явно няма да стане с добро.

Общи условия

Активация на акаунт