В момента чета...39

• 57 342
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Их, а очаквах толкова много от този "Миниатюрист"... Лу, някак си съм пропуснала мнението ти за нея... или съм забравила, ще го потърся. Така или иначе си я имам и ще я чета, но поне няма да я подхващам с много големи очаквания. Благодаря ви за отзива!  Hug

Мерси и на Вени и Нели  Hug, слагам Стоунър в следизпитната чанта!  Flutter

# 526
  • София
Вили, успех на изпита  Hug, но после те чакам на отчет за "Стоунър".

# 527
Вили,и аз съм така с "Миниатюристът".С такова желание си я купих!  Ще я чета,но по-нататък.  Peace

# 528
Да, Нези, ще му дойде времето, няма как...  Simple Smile

Мерси, Вени!  Heart Eyes Другата седмица, надявам се,  ще има отзив. Нямам търпение вече, че купчината за четене стана плашеща...  Crazy

# 529
  • Benelux / Varna
  За мен най-любима книга на Шмит е "Оскар и розовата дама".

На тази книжка ревах като съдрана! Мисля даже, че доста сълзи попиха в книжката! Бях в тежък период и много, много ме разчувства!

Аз започнах " Отминалите времена" на Кейт Мортън, подарък от Мария за Коледа, обаче нещо все заспивам и я карам твърде бавно за книжка на Мортън. Другите две които четох от нея - Забравената градина и Пазителката на тайните ги изгълтах за 2-3 дни, въпреки обема, а тази я влача повече от седмица и съм едва на 100- та страница. Засега и не ме увлича толкова много както другите, дано да ме опровергае...

# 530
  • София
Зори, "Отминали времена" и на мен ми беше по-мудна от останалите на Мортън  Confused
Пък и някои неща там ми се сториха алогични и не ми хареса чак толкова.
Ако усетиш, че буксуваш с нея, моят съвет е да не се мъчиш.

# 531
Току що дочетох "Балканска сага". Хареса ми. Имаше на места думи и изрази, които не бяха на място, както и герои, които ми се струваха изкуствени и плоски. Странни, нелогични и необосновани ми дойдоха на места реакциите на героите. Обаче Кармен Мишу е добър разказвач. Много ми легнаха на сърце описанията на видинския край, на природата, на полетата и ливадите, на ежедневието. Едно леко и приятно чувство оставиха в мене, все едно съм пак на 10 и съм при баба на село, макар че моето село не е точно там. А образът на Рашка ми стана любим, все едно слушах баба ми Simple Smile
Като цяло книгата много ми допадна, благодаря на всички за препоръката.

# 532
  • Там, където ме обичат
В момента чета:
Les gens heureux lisent et boivent du caffe.
Скривам обложката, защото е голяма, а не мога да я намаля.  Embarassed
Скрит текст:

# 533
  • Sofia
Щастливите хора четат и пият кафе, нали това е в превод от френски?

# 534
  • Там, където ме обичат
Щастливите хора четат и пият кафе, нали това е в превод от френски?
Да.  Peace

# 535
Здравейте!
Последно прочетох Joyland на Ст.Кинг( колкото и да обичам Краля,книгата е далеч от такива като Гробището,То и др.) и "Войната на буквите" на Л.Филипова( много добра, препоръчвам).
Сега препрочитам за кой ли път " Принцът на приливите"- уникална книга.

# 536
  • на североизток от Рая
 Днес прочетох

В този мегаполис се продават денонощно тела. А самият автор на книгата проследява историите им като се представя за техен "клиент". Нищо впечатляващо, просто интересно четиво. Не е нужно да я имаме в личните си библиотеки.

Сега чета

Забавлявам се и изпадам в смях със сълзи. Голям разказвач е авторът, има един такъв тънък хумор, типичен балкански. Историята е в едно селце, така леко се лее, с кеф чета.

# 537
Прочетох "Щастието е чаша чай с теб". Много ми хареса. Имах нужда от точно такъв стил - лек, хумористичен и увлекателен – чудесен за тези, които искат да се откъснат от ежедневието и да си починат в приятната компания на книга. Heart Eyes

# 538

Аз започнах " Отминалите времена" на Кейт Мортън, подарък от Мария за Коледа, обаче нещо все заспивам и я карам твърде бавно за книжка на Мортън. Другите две които четох от нея - Забравената градина и Пазителката на тайните ги изгълтах за 2-3 дни, въпреки обема, а тази я влача повече от седмица и съм едва на 100- та страница. Засега и не ме увлича толкова много както другите, дано да ме опровергае...
Tova vse edno az sum go pisala, 1:1 Peace

# 539
Започвам Crazy

Общи условия

Активация на акаунт