В момента чета...39

• 57 393
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Лу, наистина много хубаво ревю си написала! Радвам се, че книгата се хареса и на теб!

Миж, като за теб е "Лисицата" определено.  Peace

# 376
  • Belgium
Миж, подкрепям Петето и аз смятам, че ще ти хареса  Laughing

Освен аз да ти я набутам в ръцете следващия път  hahaha

# 377
Набутайте я и в моите, плийз Praynig
Лу, така очарователно и пленително зарибяваш  Hug

# 378
Сега как ме е яд, че не си я взех тази "Лисица" от намалението на Сиела...  Crazy
Не е като да нямам какво да чета, ама ме човърка отвътре...  hahaha
Ще й дойде реда и на нея явно. Simple Smile

# 379
  • София
Сега как ме е яд, че не си я взех тази "Лисица" от намалението на Сиела...  Crazy
Не е като да нямам какво да чета, ама ме човърка отвътре...  hahaha
Ще й дойде реда и на нея явно. Simple Smile

Хах, и аз се чувствам по същия начин  Laughing! Усещам как ще я четем масово и групово след това готино ревю на Лу  Wink.

# 380
Не си падам особено по съвременните български автори, но Лу ми разпали любопитството.

# 381
  • Belgium
Книгата ще е хит в сектата, усещам го  Wink

System Error, аз също никак не си падам по съвременната българска литература. Не мога да кажа и че съм ѝ особен познавач. Но Галин Никифоров си струва. Дори се замислям да издиря някой от другите му романи (дори не знаех, че има няколко издадени), но ще е по-нататък. Не искам да предозирам  hahaha

# 382
Прочетох "Миг преди никога",продължавам с втората част "Миг преди винаги" и се чудя защо си причинявам това.Пълна боза.

# 383
  • на североизток от Рая
 А в заглавието на романа "Лисицата" има ли някаква символика.

Още в препоръките на Бъбъл се заслушах, сега сериозно се замислям за прочит.  Thinking

# 384
Но Галин Никифоров си струва. Дори се замислям да издиря някой от другите му романи (дори не знаех, че има няколко издадени), но ще е по-нататък. Не искам да предозирам  hahaha

"Къщата на клоуните" На Г. Никифоров се намира електронна Simple Smile. Като тема няма нищо общо с "Лисицата". Може би съвсем малко като усещане. Аз не съм от големите фенове на "Лисицата", но определено стилът на Никифоров е много добър - даже и само за това книгите му си струват Simple Smile.

# 385
  • Belgium
Нели, има символика в заглавието. Темата за лисицата е като тънка червена нишка, която пронизва цялата книга  Laughing

_dexter_, мерси ще я потърся "Къщата на клоуните"  Peace

# 386
На Галин Никифоров в електронен вариант има и Фотографът.

# 387
"Лисицата" я имам отдавна и все не стигам до нея .То от толкова много книги с които съм се затрупала,вече незнам и с коя да започна  ooooh!
А и  последно време ,не ми се чете нещо  Whistling

# 388
Приключих с ''Крайбрежие'' снощи....ами....100стр се влачи  мудно...накрая в последните  20стр. се разви всичко.

# 389
  • Ямбол
О, Лу, след това зашеметяващо ревю очаквам някой да ми я набута и на мен в ръцете на следващата среща на Следкарничката  Grinning
В предай нататък все още пътува.

Общи условия

Активация на акаунт