Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-68 тема

• 57 769
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • В тъмната гора.
Аз го изгледах ККК1 и наистина трябва да има продължение, защото тяхната история остана наполовина.

Сега съм на тема филми и ги гледам почти всяка вечер. На мнение съм, че турските филми са болезнено достоверни, докато в дизитата винаги има нещо изсмукано от пръстите на сценаристите.

# 646
Ринка, хубав летен колаж си направила Peace

Мурат наистина се подмладява  Мишел, става все по харизматичен. Изглежда все по свеж и младее с прическите които сменя, предполагам. От това ще да е  Heart Eyes Ох,  за добро е Peace очевидно е . Heart Eyes

Алекс, сутришните ти кафета са задължителни за темата Peace
Така започваме деня с оптимизъм и добро настроение.Свикнах с подобно утро.
Наскоро разбрах,че има албуми с рисунки за оцветяване за възрастни. Всъщност  е  начин за разтоварване, откъсване от проблемите,потапяне в света на цветовете.
Та и при мен се получава нещо подобно, оцветявам ползвайки фотошопа, бягайки от проблемите, които за съжаление не искат да избягат от мен.Оставям готовите колажи да попрестоят hahaha hahaha и когато им дойде времето излизат на страниците в темата,като тази например.

Първо беше замислена така

но постепенно стана така

# 647
Аз го изгледах ККК1 и наистина трябва да има продължение, защото тяхната история остана наполовина.

Сега съм на тема филми и ги гледам почти всяка вечер. На мнение съм, че турските филми са болезнено достоверни, докато в дизитата винаги има нещо изсмукано от пръстите на сценаристите.

+ 1 .Напоследък и аз изгледах доста  филми.
Имам проблеми със субтитрите ,които са извън филма та такива не успявам да изгледам с удоволствие.

# 648
  • В тъмната гора.

+ 1 .Напоследък и аз изгледах доста  филми.
Имам проблеми със субтитрите ,които са извън филма та такива не успявам да изгледам с удоволствие.

Всички филми ги има качени във вибокс в профила на дизилер. Аз от там нападам, вече не тегля.

Последна редакция: ср, 29 юли 2015, 19:16 от _Мishel_

# 649

+ 1 .Напоследък и аз изгледах доста  филми.

Всички филми ги има кечени във вибокс в профила на дизлер. Аз от там нападам, вече не тегля.

Мишел мерси Peace

Дали се отнася за фрагмана на ККК2

У Ремарка есть прекрасные слова: "Всё, что вы видите во мне — это не моё, это ваше. Моё — это то, что я вижу в вас".

# 650
  • В тъмната гора.
Това от кога е?

Всичко, което виждате в мен не е мое, то е ваше..мое е това, което аз виждам във вас... Мурат

Ех този Мурат бе, пак удари в 10-ката..Сега ходи да не го харесваш, ако можеш. Кой говори така?

Не знам дали е от фрагмана...какво значи У Ремарка, аз много много не ги разбирам рускините.

Последна редакция: ср, 29 юли 2015, 18:46 от _Мishel_

# 651
Мишел, Мурат е цитирал мисъл на писателя Ерих Мария Ремарк - това означава "У Ремарка". Тази снимка циркулира от известно време из фейса, но вероятно е някаде от периода на пресконференциите и презентациите на ККК 1, защото гледам, че Мурат е с вълнено сако.  Аз също гледам много филми и сериали в колекциите на Дизилер - тоя качва почти всичко, което излиза, ако няма превод на бг, го слага и на руски. Мен ме устройва, защото нямам никакъв проблем с руския.  Grinning Ти пък нямаш проблем с турския, което е по-добрият вариант в случая.  Grinning

Ели, и аз някои колажи ги правя от раз, но на други като зацикля и започна да правя разни вариации, ги оставям да отлежат и после се връщам с различен поглед, понякога излиза нещо съвсем различно от първоначалното.  Grinning А тези кафета - вече ми се измисли мислилото какво да бъде всеки ден.  Скоро си погледнах албумите във фб и са над 500 станали само тези сутрешни картинки - какво ли не съм слагала вече Grinning Пък и Мурат не ме улеснява много като няма нови снимки - старите вече са амортизирани... А не мога сега посред лято да го слагам насред морето с вълнето сако или кожено яке.  Grinning  Пък и трябва да е усмихнат, за да е позитивно началото на деня, по възможност да гледа към нас, за да се възприеме пожеланието за добро утро, сякаш идва от него... Както и да е... Понякога излизам много рано сутрин и нямам време, но пък вие също слагате, та не е голяма загуба.

Последна редакция: ср, 29 юли 2015, 19:29 от Alex_B

# 652
# 653
  • София

Здравейте, момичета,
Днес ми е ред да почерпя.
АНИ става на 33 годинки.

# 654
Кети честит празник на Ани, а и на теб!

Да е здрава,обичана и с късмет!

# 655
  • В тъмната гора.
ЧРД на Ани!
Да е жива, здрава и многоо щастлива!!!!

# 656
Кет, да ти е честита рожденничката!  newsm38
Здраве, късмет и успехи да я съпътстват в живота.  Peace

Писали сте си за турското кино.
Филмът ABLUKA с участието на Мехмет Йозгур е в официалната селекция на 72 международен кино фестивал във Венеция.

ето трейлърът:

и селектираните филми:

http://www.labiennale.org/en/cinema/72nd-festival/line-up/off-sel/venezia72/

# 657
  • София

Ето я рожденничката, последната снимка, която ми изпрати от Ирак.

# 658
Добър вечер момичета Hug Hug Hug
Кети Hug Честит Рожден Ден  на Ани! smile3525Да е здрава и много ,много щастлива и пожелавам ! smile3525
Ринка HugАлекс HugЕли Hug мерси за всички хубави колажи интересно инфо  smile3521
Мишел Hug мерси за преводите  smile3521
И сега какво Мурат ще снима или няма да снима сериал  newsm78Семейство Адамс сърдити на режисъорите ,те пък сърдити на  семейството ,а Мерием пък има претенции  newsm78Само Мурат без претенции и проблеми ,яяяяя да вземе и той да се разсърди на някой  hahaha hahahaПредлагам му направо вместо да се сърди да се спасява от тия луди хора и да си намери друг сериал където няма да има Пънар ,Керем и Мереим дето да имат претенции  и изисквания  smile3511
Ели тези дъщери на Гюнеш харесват ли ти ?Аз ги гледам че ги качват в дата и ми харесва  описанието на сериала обаче се чудя дали да го загледам  newsm78 Не че си няммам предостатъчно сериали и без него ,но  все пак нищо не пречи и него да почна да си го събирам на лап топа  smile3521
Аз вече почти привърших КПА  smile3521
Скрит текст:
Остана ми последния епизод да  изгледам .не ми хареса че убиха Ипек и оставиха хубавото и детенце пълно сираче  smile3518А Тайяр и Недред някак си умряха на бързо ,не си получиха заслуженото според мен.Тайяр не би могъл да се самоубие ,той е хитряга и с голямо желание за живот как такъв човек би се самоубил  newsm78Даже и да получи доживотен затвор пак щеше да намери начин да избяга ,да се спаси ,не ми се вярва ,че човек като него би изгубил надежда и бе умрял така Недред пък умря от най-обикновен инфаркт или инсулт не ,ми стана ясно ,ноо беше много обикновено .Хареса ми как набутаха Хюсеин и Фатих в една килия и те сега са си първи дружки ,направо даже може и да си посегнат в скоро време ако Фатих не избяга  Joy Joy Joy Joy Joy JoyОбаче тоя Хюсеин не се спря да се жалва бе  smile3511Ядосва се на себе си ,проклина се обаче като стане дума да помогне на брат си оооп дава на заден и заради това и страданието му хич не ме трогва .Също и Нилюфер ,еееееее то рев ,то чудо беше  smile3511 но и тя на края пак си продължава със същите глупости  newsm78Любовтта е хубаво нещо обаче когато тази любов наранява околните то тя няма да донесе щастие.

А тази песен я пяха Лейля и Керем в Кайъп  smile3521На скоро почнах да го гледам сериалка ,че без превод не съм,стигнах до 2 епизод и там я пеят тази песен  smile3521

https://youtu.be/NcVZfz0TiDg

Последна редакция: ср, 29 юли 2015, 23:57 от Eny87

# 659
Ени,  Hug току що започнах 4 серия на дъщерите.

Скрит текст:
Дъщерите в началото не ми хареса особено. Мускулести младежи, три момичета от Измир идват в богат квартал на Истанбул и съответно богати младежи дето висят по басейните и се чудят какви интриги да създават едни други. Казах си отново богати и известни,няма нищо турско. Нещо като Слънцата и Приливите,но само като обстановка в първата серия .С гледането напред  започва една интрига, която те кара да гледаш и  кой какво прави. Не зная дали ще го продължа,малко ми е американски тип.Преведен е до 5 епизод, не зная до кой е в момента,важното е че се гледа с превод и то добре направен.Що спряха Аси,екипа е супер точен,ама....

За КПА

Скрит текст:
Нюлифер най ме дразнеше като образ  и самата артистка .Но то и ролята и е такава.
Голям рев, голяма любов. Ти го попревършваш вече. Последната серия е хубава,все едно гледаш самостоятелен филм,различен като обстановка, без гадните. Елиф е на брега на терасата на вилата в която се установи, уж далеч от Йомер .... мнооого хубав момент. Напомни ми на немските филми от поредицата Арлекин ,цветни, морски бряг, хубави къщи въобще позитивни емоции. Така приятно финализираха, че си заслужава чакането двамата главни  да се съберат

Последна редакция: чт, 30 юли 2015, 00:23 от eliNIM

Общи условия

Активация на акаунт