Wayward Pines - някой гледа ли?

• 34 517
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • Вестерос
Това с времето ми е най най интересно  Grinning

# 166
Скрит текст:
А аз пък не съм супер фенка на филми и сериали с пътуване във времето, защото някак мойто мозъче неможе да ги осмисля тези неща и ме объркват.

# 167
  • Вестерос
Скрит текст:
Пътуване във времето? Това ли е всъщност? Кой го каза, че не съм чела темата? Някой чел книгите?

Мен друго ме зачуди. Жената на нашия нали беше бременна. От както е в града не ми се вижда бременна  newsm78

И последно кога излиза по тракерите? Виждам , че вчера сте писали повечето, аз мислех, че в петък е качен най-рано

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 18:06 от Tiffany Aching

# 168
Пътуване във времето? Това ли е всъщност? Кой го каза, че не съм чела темата? Някой чел книгите?

Мен друго ме зачуди. Жената на нашия нали беше бременна. От както е в града не ми се вижда бременна  newsm78

Ако искаш поправи си предишния пост и го сложи в спойлер, защото щом ти реагираш така явно е за спойлер:) Аз скрих вече моя.

Скрит текст:
Напред коментирахме, че всъщност нашите хора и градчето са изпратени напред в бъдещето и май това не е само теория,а си е реален спойлер.

# 169
  • Вестерос
Ок, но кой го е казал този спойлер пръв?

И за мен не е реално, защото за едната са минали 10 години, а е изчезнала от няма и една година а за другата беше минала 1 година, а е изчезнала 1998. Така че теорията не ми се връзва. И за този от днешния епизод, каза , че със сигурност са минали 4,5 може още 4,5 да са някъде, а е изчезнал 2001 до 2014 има повече от 10

# 170
Това с времето ми е най най интересно  Grinning
И на мен.   #Shocked

Фиона,
Скрит текст:
това май не е пътешествие във времето, а някакво негово модифициране, вид изкривяване на измерението.  newsm78 Спирам, че не съм гледала много филми в тази област и нищо не разбирам.

Прегледах и сцената с психиатъра в последния епизод, където той казва на Итън нещо интересно:
Скрит текст:
че най-великите неща изискват най-големите жертви. Т.е. има предвид, че всичко се прави в името на общото благо, така го разбирам.

Как така е бременна жената на Итън, нищо не съм разбрала.  Laughing

Защо го казахте това, че били изпратени
Скрит текст:
в бъдещето?
  Confused #Cussing out

# 171
Не си спомням никъде да са казали,че жената на Итън е бременна.Май съм пропуснала.

Скрит текст:
Идеята с това,че са изпратени в бъдещето дойде от един спойлер.Но не е сигурно все още,че е така.Май някой го беше прочел от книгата.

# 172
Много се дразня, че няма субс и от проклето любопитство изчетох всичко скрито и сега ми е още по-нетърпеливо да гледам епизода. Ама ме е яд и че се спойлирах.
Вече няма да влизам в тая тема докато не гледам епизод. Laughing

# 173
  • Berlin
Значииии обяснявам за времето, ако разчитаме на това от големия спойлер - преразказа на книгите по-назад:
Скрит текст:
Ако е вярно, че са ги замразили и ги съживяват след време, разбира се, всичко е ясно. Бев заспива 1999г, Итън заспива 2014г. Бев се събужда в Х година напред и си мисли, че е 1999 и след 1 година събуждат Итън, за него е 2014. Оттам идва разминаването. Същото е с Кейт и партньорът й - него го събуждат 12г. след Кейт, затова тя е остаряла и когато го вижда, той си е същият, както при тяхната "катастрофа". Добре ли го обясних? Simple Smile
Значи Пам се е казвала Денис преди, щом е същата. Аз пък що го кръстих Майк този човечец. Laughing

# 174
Значииии обяснявам за времето, ако разчитаме на това от големия спойлер - преразказа на книгите по-назад:
Скрит текст:
Ако е вярно, че са ги замразили и ги съживяват след време, разбира се, всичко е ясно. Бев заспива 1999г, Итън заспива 2014г. Бев се събужда в Х година напред и си мисли, че е 1999 и след 1 година събуждат Итън, за него е 2014. Оттам идва разминаването. Същото е с Кейт и партньорът й - него го събуждат 12г. след Кейт, затова тя е остаряла и когато го вижда, той си е същият, както при тяхната "катастрофа". Добре ли го обясних? Simple Smile
Значи Пам се е казвала Денис преди, щом е същата. Аз пък що го кръстих Майк този човечец. Laughing

Даа,само не ми е ясно как лекарят се среща с хората извън града

# 175
  • София
Дяволо, не видя ли, когато 
Скрит текст:
някой/нещо се подаде зад едно дърво в последните секунди на епизода?

Уф, нищичко не видях.  #Cussing out
явно ще трябва пак да гледам.

още размишлявам над сериала. вече не мисля, че е експеримент или ако е, то той е за някаква по-обща и блага цел... Нека минат още една/две серии, но със сигурност, хайде да кажем съм почти сигурен, че оградата е за да спира създанията отвън, а не за да пречи на нашите да избягат. Само че все още не мога да разбера за какъв чеп го дирят в това грдаче. Шантава работа  Laughing
и това с времето, там в ключът. Обичам филми и книги на подобна тематика и размишлявайки по пътя на логиката, за да се получи това разминаване в годините (то едва ли не за всеки е различно и става каша), то най-логичното нещо, е например всеки един човек да е попаднал в това градче (или по-точно насила изпратен) на колкото години е бил. И така не остаряват, докато за останалите не е същото. Но това още повече обърква и не съм сигурен, че е така заради други неща. Абе ще видим, трябва още малко джокерчета.  Grinning

# 176
Скрит текст:

Даа,само не ми е ясно как лекарят се среща с хората извън града

Скрит текст:
Според мен си пътува във времето. Друго обяснение няма.

Аз имам друго въпросче. Помните ли как в минал епизод нашия се опитваше с колата да избяга, но се въртеше в кръг и се връщаше в града. Как мислите го правят този номер?

# 177
Дяволо, не видя ли, когато  
Скрит текст:
някой/нещо се подаде зад едно дърво в последните секунди на епизода?

Уф, нищичко не видях.  #Cussing out
явно ще трябва пак да гледам.

още размишлявам над сериала. вече не мисля, че е експеримент или ако е, то той е за някаква по-обща и блага цел... Нека минат още една/две серии, но със сигурност, хайде да кажем съм почти сигурен, че оградата е за да спира създанията отвън, а не за да пречи на нашите да избягат. Само че все още не мога да разбера за какъв чеп го дирят в това грдаче.
Криста е дала снимка по-назад в темата, съществото е много подобно.  Laughing
Чудя се дали за градчето
Скрит текст:
не е направен елитен подбор на хора, които трябва да преживеят някакъв катаклизъм. И ако е така, по какъв признак са избрани.
Може би по професионален - има двама тайни агенти, хипнотизатор, специалист по телекомуникации. Обслужващ персонал - Бевърли е продавала софтуер, секретарката е била шофьор на автобус (и в новото общество са им запазени подобни роли.)

Медицинската сестра има голямо влияние. Колко властно и самоуверено каза, че е registered nurse и как предвожда гражданския патрул.

Очаквах да навредят на семейството на Итън
Скрит текст:
в тази болница, но това не стана, стратегически ход, може би.

Няма как да се обясни
Скрит текст:
с пътуване във времето фактът, че еднакъв отрязък от време се възприема и влияе различно на различните хора. Поне аз не схващам. 1 година, 12 години... Във всеки случай са под 40, това стана ясно.

Аз имам друго въпросче. Помните ли как в минал епизод нашия се опитваше с колата да избяга, но се въртеше в кръг и се връщаше в града. Как мислите го правят този номер?
И аз не знам. Във всеки случай
Скрит текст:
става дума за контролирана среда.

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 20:52 от Songes

# 178
  • Вестерос
Не си спомням никъде да са казали,че жената на Итън е бременна.Май съм пропуснала.

Скрит текст:
Идеята с това,че са изпратени в бъдещето дойде от един спойлер.Но не е сигурно все още,че е така.Май някой го беше прочел от книгата.

Аз питах, защото сякаш ми се стори , че беше като я показаха за сефте  Thinking

# 179
  • Вестерос
Скрит текст:
о боже  ooooh! Мерси  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт