Wayward Pines - някой гледа ли?

• 34 579
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Belgium
Виж ти - Пилчър имал жена и дъщеря  Laughing

# 631
Така ме е яд, че не прочетох книгите преди сериала. Вълнуваме какво става със сестрата на Пилчър. И в книгата ли се променя така и застава срещу брат си?

# 632

Иначе много се радвам, че умря оново русо създание наречено учителка  Mr. Green

Елора, смях се с глас!   Joy bouquet

Мисля си нещо. Учителката каза, че остава, за да опита да спаси учениците извън бункера. Защо прекара толкова много време неподвижно до изхода, без да излиза, а само чакаше? И дочака.  Confused
Как мислите?

# 633
Моята теория е, че искаше да пусне абитата, ако случайно им се беше опряла вратата на бункера, за да не могат другите да стигнат до Пилчър, нали го боготвори.  ooooh! Но те сами си влязаха.  Rolling Eyes

# 634
Подозирах, че си има фанатични съображения.  ooooh!

# 635

Иначе много се радвам, че умря оново русо създание наречено учителка  Mr. Green

Елора, смях се с глас!   Joy bouquet

Мисля си нещо. Учителката каза, че остава, за да опита да спаси учениците извън бункера. Защо прекара толкова много време неподвижно до изхода, без да излиза, а само чакаше? И дочака.  Confused
Как мислите?

Тя се мисли за много умна, ама просто е едно блонди.  Laughing
Скрит текст:
Да не се обиждат блондинките. Срещала съм и умни.
Те абитата сами си влязоха. Тя седеше кротко и си ги чакаше  Laughing
Тя си беше фанатик, ама никой не може да задмине Пилчър. Но подозирах, че има някакви тъмни планове. Само жалко, че не я даваха как абитата вечерят с нея  Sad

# 636
Страшно противно същество беше тази учителка.
Последната сцена от сериала ме втриса, хората закачени като плашила с надписи какво ще ти се случи, ако искаш да напуснеш града, а под тях живота в Уелърд Пайнс си тече под пара. Хубаво общество са си създали иначе след 3 години. Надявам се да няма втори сезон, не виждам какво може да покажат в него.  Peace

# 637
Това с труповете наистина беше стряскащо. Ама е тъпо, защото те смърдят. А това не е начин да имитираш нормален град през 21 век  Laughing

# 638
Като в Дивия Запад - за назидание. Това красноречиво показва какво точно общество гради Първото поколение.
По времето на Пилчър поне оставяха екзекутираните да гният в къщата на края на града...

# 639
Аз си мисля, че тя остана, или защото вярваше, че Пилчър ще оправи нещата и ще спаси града, та тя ще е сигурна там да дочака спасението, или защото знаеше, че абитата ще влязат и просто не й се живееше повече. Как се разтрепера като започнаха да разбиват вратата при стълбата, като че точно очакваше това да се случи. Но зад нея беше затворена вратата, така че ако е искала да пусне абитата, нямаше да затваря вратата. Малко тъпо, че Итън се саможертва за нищо ...

Ама и друго си мисля - новите събудени знаят ли истината или първото поколение ги държи в неведение? Защото Бен знае истината и може да я каже на хората ... Ех, щеше да е хубаво да има и втори сезон ...

# 640

Ама и друго си мисля - новите събудени знаят ли истината или първото поколение ги държи в неведение? Защото Бен знае истината и може да я каже на хората ... Ех, щеше да е хубаво да има и втори сезон ...

Щом има трупове за назидание, не знаят. Кой нормален ще тръгне да напуска, ако знае какво има зад оградите  Mr. Green
Ако трябва да предполагам какво би се случило, то мисля, че Бен определено няма да остави нещата така. И историята ще се повтори. И така докато не проумеят, че за да имат стабилно и здраво общество, не трябва да има лъжи, а трябва хората да знаят истината и да са сплотени.
Евентуално мисля, че има надежда поколенията да променят нещата.

# 641
  • София
Моята теория е, че искаше да пусне абитата, ако случайно им се беше опряла вратата на бункера, за да не могат другите да стигнат до Пилчър, нали го боготвори.  ooooh! Но те сами си влязаха.  Rolling Eyes

И аз си мислех същото - ще отвори на абитата нарочно, за да избият останалите... толкова откачена ми се стори Rolling Eyes

# 642
И да жертва себе си?  Grinning Едва ли.
MaxiTan4e е наблюдателна и каза, че вратата зад нея била затворена. Ако беше така, щеше да се скрие някъде и да отвори всичко  newsm78

# 643
  • На високо
Като гледах кадрите с опустошения град се замислих дали и първия път Пилчър не е подпомогнал унищожението, пускайки абитата. Все по-нереалистично ми се струва група А, научавайки истината  да са психясали до такава степен, че да измрат до крак без чужда помощ. Хайде избягалите от града  - ясно, но всички други да посегнат на себе си и на съгражданите си Thinking....А Пилчър с такава лекота започва на чисто.
И странно, че не беше планирал спасението на фанатизираната си последователка - учителката. Тя явно не подозираше за съществуването на Ноевия ковчег за Първото поколение и беше наказана като останалите възрастни в градчето.

Последна редакция: нд, 26 юли 2015, 22:19 от Авлига

# 644
Сигурно си права Авлига.
Това психясване на група А и на мен ми е странно и сега като го споменаваш, съм сигурна, че е имал нещо общо. Той  е нарцисист и грандоман и едно такова общество няма да му хареса. Той иска да управлява, да властва, да коли и да беси.

Общи условия

Активация на акаунт