Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 528
  • 725
  •   1
Отговори
# 15
Танзу, дано те пусне шефчето, много весело ми става всеки път като пишеш така за него Simple Smile много ли е млад?

Мимче, шефчето е на 61 ама е още младеж   hahaha  Тръгна си към 11,30 и на врата каза: нали знаеш, че днес е петък? Демек в ранния следобед може да си тръгваме. Ама за лошотия се обадиха, че едни къщи, дето ги чакаме цял месец, точно днес пътуват към нас. Та ще трябва да изчакам къщите, да дам указания коя къде да поставят, и тогава мога да разпусна персонала и да хващам чантичката  Mr. Green

# 16
Кали, днес още хубави новини от теб   Hug  Все така да вървят нещата. Прибирай следобед две дечица и се усмихвай широко! И резерви имате, така че сте готови и за братчета и сестричета след някоя годинка! Много ме зарадва, да знаеш!

# 17
  • София
Здравейте. Simple Smile
Кажете хубав гьол с риба около София, да има сянка и да може да се направи барбекю.

# 18
Поля, добре дошла, пиши откъде си, как си, какво бебе чакаш?

Даре, благодаря за темата, и мен развълнува с твоите вълнения.
Перу, всичко ще е ок, скоро ще ти я доведат малката Ида и ще ти се иска тишина, ама не. ще чуеш много тоналности  smile3504 Heart Eyes.
Жане, честита 500грамова девойка   bouquet.Носи си я до термин на топличко.

Добре дошла на Авентура bowuu.

# 19
Кажете хубав гьол с риба около София, да има сянка и да може да се направи барбекю.

Хайде де, и ние такъв търсим  Mr. Green

# 20
Даре браво за темата.
Дано Ида просто си пробва гласчето и само стряска майка си.Сега баба й като я види и ще се разберат, ще се успокоят взаимно.
Мамче като те видях с таз премяна викам Жанчето пак се преоблече.А то ти си - пак хубава.Така викаш  хубавите неща бебешки, я Жанчето каква госпожица си крие в тумбака.Такава беше като се чудихме и залагахме какво ще е.Рейнбоу извади ли кристалната топка да метнеш едно предсказание за Мамчето?
Танзу то твойто шефче само малко по-младо от моето  hahaha. Какви къщи получавате?
Скрит текст:
Ние си търсим къщичка/барака за инструменти  newsm78. Дай идея някаква?

# 21
Благодаря за темата   bouquet
Всичко ще е наред с Ида, много позитивна енергия от нас  Hug
Танзу, ясно, значи млад по душа, а бе готин ми се струва...
Коте, направих питките с кварка, всичко на око ама много вкусни, със сладко хапнах една да не е съвсем здравословно Mr. Green благодаря

Забеавих да кажа, че снощи изгледах филма за гейшите дето ми го препоръчахте, много красив филм, малко тъжен, сигурно книгата е много интересна, с повече подробности

# 22
.

Последна редакция: пт, 22 май 2015, 15:08 от *Дара*

# 23
# 24
  • София
И аз съм за, дайте само картинка, че аз доста се озорих докато си сложа моя снимка Simple Smile)

# 25
Искаме  Simple Smile

Дари, благодаря за цветната тема

Кали, спешен трансфер и здраво да се закрепят малките хора. Страхотно чувство за хумор има ТМ.

Пиаф и ТМ го е измислил, как да си осигурите старините  Simple Smile

Добре, че не реши да пробва естествено раждане Перу, щом е била увита пъпната връв. Все се чудя как не могат да го видят това на ехограф     newsm78

Поля, добре дошла  Hug

# 26
Даре то остава и да не искаме, само трябва главен модист и "шивач" да си назначим.
К'во стана с младостката  среща, я колко поводи за поливане имаме?

# 27
  • София
Даре то остава и да не искаме, само трябва главен модист и "шивач" да си назначим.
К'во стана с младостката  среща, я колко поводи за поливане имаме?

Ава, чакам да проявите интерес, че забравих поименно кои бяха младостчанки Simple Smile  Дайте предложение за място и час, вечер ММ се прибира към 19ч, тъй че трябва да е след това. През уикенда може и по друго време.

Поля, добре дошла!

Перу, стискаме палци скоро да сте у дома с малката Ида!

Последна редакция: пт, 22 май 2015, 15:00 от piafff

# 28
  • При вещиците
Надявам се да не изпусна някой, че съм от телефона.
ХепиКали, браво на човеците! Мятай роклата с гол гръб и отивай на трансфер. Да ти е успешен и мъниците да си останат на топло. Кой ден им е днес на ембиата?
Жана, честити панделки!
Добре дошли на авентура, Поли и новодошла.
Перу, всичко ще е наред с малката сладурана.
Инатче, честити сини гащи.
Даре   bouquet

# 29
Хайде и аз като младостчанка пак от вчера да кажа- аз мога утре след обяд почти по всяко време, но ще съм с малката. Дори и да е  в заведение, тя е що годе кротка и послушна щом е на "Хресторант" hahaha
Така,че много съм навита за среща из младостите Simple Smile А защо да не се присъединят и немладостчанки ако им е удобно Thinking

Общи условия

Активация на акаунт