За жените и късите поли

• 72 286
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 345
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Какво стана- сложихте ли катинара на шкафа с полите Laughing? Аз се вдъхнових и изкарах наяве любимите къси панталонки, тъкмо им стана сезон Crazy

# 346
Джойче, дай снимка с тях, да се раздвижи темата:)

# 347
Ми, комично не комично, структура и това си е. Като не може да пълнееш на крака и глезени, какво да направиш, опитваш се да не шишкавееш прекомерно нагоре и това е.
Това е ключът от палатката. Щото ако и внимателно се грижиш за талия и кръст - ефектът е "уау"! Да не говорим, че подобна структура на тялото обикновено се кичи и с един приличен бюст.
Потвърждавам и за глезените и китките. Тънки са.  Peace

# 348
  • София - Варна
Аз пък пълнея на лице - първо и главно и последно отслабвам в него. В тяло съм доста слабичка, а лицето ми е с бузки.
Ако кача 5-6 кила, които на тялото ми седят прекрасно, главата ми става за плик.  Mr. Green

# 349
Аз пък пълнея на лице - първо и главно и последно отслабвам в него. В тяло съм доста слабичка, а лицето ми е с бузки.
Ако кача 5-6 кила, които на тялото ми седят прекрасно, главата ми става за плик.  Mr. Green

И аз съм така..и 1-2 кг да е отгоре - на лицето и шията ще е .. Cry

# 350
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, ама вярно замира тук. Май наистина е време за архивите, тъкмо да не изневерявам на репутацията си на пускаща снимки Laughing Гимназиална нямам, понеже тогава късо не носех, ето ви от 2010-та (или 2009-та, трябва ад проверя)
Скрит текст:
Whistling
Подносих ги вече, но установих, че и макар да се събирам в тях (трудно Mr. Green), с бели кълки не е същото. Ще вадя фдт като Шанти май Joy

# 351
  • София - Варна
Всички, качили снимки дотук, изглеждате доста добре.
 С бели кълки наистина не е същото. Какво е фдт?

Аз нямам снимки, ще трябва да се обличам вкъщи и да правя ревюта. Grinning

# 352
# 353
  • София - Варна
О, Боже, това ли било!  Mr. Green

# 354
Айде по полички  и без това стана турбо  жега днес  . Мнооого не понасям жегата.

# 355
Джой,    bouquet

# 356
Джой, завидях за тена. На мен ми стана нещо и не почернявам вече така. Или много се мажа, не знам.

# 357
От светлината ще да е.

# 358
  • София
Тазгодишни нямам - още съм с дънки, зиморничава съм  Sunglasses

Снимката с роклето е от миналия юни. Другите две с полата - по-миналото лято:
http://sylvester.snimka.bg/other/dress-amp-skirt.868232.35484639

# 359
Нищо неприлично, нормално облекло за ваканция. Peace

Общи условия

Активация на акаунт