За жените и късите поли

• 72 286
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 330
Значи 40 годишна жена с хубави крака ще си носи панталонките и поличките неприлично.  
В началото на темата допустимата дължина беше 4 пръста над коляното, сега се вдигна до дупето.

4 пръста над коляното не е къса по моите виждания.
+1 Това е бизнес дължина.  Crossing Arms Crossing Arms

Мнението ми е, че за всяка дреха си има време и място. Според мен по-важно е времето и мястото, отколкото годините и килата. От хотела до плажа мога да възприема 80 килограмова девойка с къса пола, но зимата няма да я възприема, колкото и да е младичка.

# 331
И какво като не я възприемеш?

# 332
И какво като не я възприемеш?
Да, де. Дреме и на големия дирник. Така си е.  Joy

# 333
Благодаря Таис, просто съм като портокал на клечки - краката не мърдат Simple Smile Сега си гледам едни снимки с 25 кг разлика между двете, краката почти същите. Пепси, почитания и от мен за стройните ти и красиви крака  bouquet
И аз така!  Grinning  Физика.

# 334
То и аз съм диня с две клечки, и с тия сухи крака Д-то изглежда още по-голямо.  Tired

# 335
  • София
И обувките са важни при късата пола - аз съм жив пример за това как ниската или висока обувка тотално сменя визията на една и съща къса пола.  Shocked
Много харесвам къси поли до средата на бедрото. Имам няколко къси поли с такава дължина и въпреки че ги нося имам ужасното усещане, че не винаги ми стоят добре. Тоест различна е визията според чорапогащника и обувката. А съм доста слаба - 163/48 и засега оптималния вариант се получава само зимата - дебел клин, висок ботуш и къса пола.
Иначе куриози всякакви, но когато един човек си има самочувствие как да му обясниш, че не изглежда добре или че облеклото не е подходящо. Имам колежка, която лятото ходи с толкова къса пола на работа, че като седне срещу мен и виждам гащите. И това в комбинация с много изрязан потник. Вярно, че краката й са хубави, обаче цялостната гледка не е естетична  Tired Опитах се да й обясня, че не е много добре, но тя този ефект търси и толкова.

# 336
Какво работите, интересно ми стана? Simple Smile

# 337

Гени може би. Аз, майка ми и дъщеря ми в гръб от кръста надолу сме абсолютно еднакви. Майка ми на 60+, дъщеря ми на 13 и половина, аз към средата някъде.  Mr. Green Леля ми (сестра на майка ми) до края на живота си в краката изглеждаше като ученичка гимнастичка.  Laughing Гледам стари снимки на баба ми, сестра ѝ и майка им, същата работа. Дълги прави клечки, които не се променят с годините.

# 338
И при глезените в нашия род е интересно. Тънки, ще се счупят, китките и те. А съм виждала слаби жени, с по-груби глезени.

# 339
Е, не липсва ли така някаква симетрия и хармонично разпределение на  отделните части на тялото.   newsm78
Примерно тяло портокал / диня на клечки би  наистина била комична гледка.

# 340
Е, не липсва ли така някаква симетрия и хармонично разпределение на  отделните части на тялото.   newsm78

А, при нас съществува, но от кръста нагоре не сме еднакви. Аз примерно съм като баба ми и леля ми, не наддавам на корем и талия и е симетрично всичко, но майка ми си стои все с тънки крака откакто я помня, но е по-едра нагоре и като слабее и дебелее е само в горната половина на тялото и лицето. Между другото колкото приятелки имам с майки рускини са като нея и ми се струва типично за жените от тяхната нация. Имам прабаба рускиня, може майка ми да е взела повече от нейните гени.

# 341
Ми, комично не комично, структура и това си е. Като не може да пълнееш на крака и глезени, какво да направиш, опитваш се да не шишкавееш прекомерно нагоре и това е.

# 342
Интересно, при нас няма такава особеност. От коя част на Русия е баба ти?

# 343
А, не знам дали има значение частта на Русия.  Laughing От Санкт Петербург е, но като се замисля майките на приятелките ми са от различни части на Русия. То се вижда, че си е специфично това за повечето рускини като минат младата възраст. Трупат нагоре, но краката им си остават дълги и хубави на повечето.

# 344
Толкова различни физики има, че не може да се обобщава.  Аз поне не  бих обобщавала. Майка ми е родена в Северна Русия,  град  пристанище   на Северния полярен кръг,   близо до граница с Финландия. Абсолютно северен тип е ,  а очите все едно има  синьо стъкло вместо ирис.
По скоро в лицата има една обща  специфична визия .

Общи условия

Активация на акаунт