За жените и късите поли

• 71 349
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Лиляна, темата е за това колко е подходящо или неподходящо да се носят къси поли и панталони от жени с различни фигури и възраст. Колкото и да не са мили някои коментари, все пак са по темата доста повече, отколкото това къде има по-достоверна информация за китайските традиции.

# 1 306
Адрú трябва някой да го организира, да се направят нови теми. Някой със здрави нерви  Simple Smile
Една тема, в коята участничките сами да дават заявка за участие със снимки - да се вижда лицето и да не е от 80-те.
И втора тема няколко дни след това, с имената на участничките и възможност за гласуване.
Лесно и просто. Може да има и други начини за организиране, но най- добре да е без излишни сложностни.

Аз мислех, че темата е закачка, вие до конкурс я докарахте.

# 1 307
Лилка, вместо да се газираш, си пусни една снимка с любимата ти храна  Wink Laughing Sunglasses
Едно софри пусни - както им казват на селфитата с трапези.

# 1 308
Ами пуснете и вие снимки де,хем да спасим темата от ключ  Grinning (макар да имам съмнения,че това искате Thinking )

# 1 309
  • На топло
Чек
Темата е закачка, но някои момичета, които показаха много снимки, заслужават да бъдат оценени.
То и конкурса ще бъде закачка и забава  Mr. Green

# 1 310
  • Ямбол
Най-отвратителните теми, с най-много просташки прояви и неприятно скубане на перушина, са темите конкурси за красота.
Затова и отказах тази година да включа такава точка при номинациите.
Но за жадните сеирджии е добре дошло и само пускат разни ехидни коментари. Естествено не липсват и шарани.

# 1 311
Чек
Темата е закачка, но някои момичета, които показаха много снимки, заслужават да бъдат оценени.
То и конкурса ще бъде закачка и забава  Mr. Green

А те дали искат?

# 1 312
Завиждаш Лиле, ама ти си шампион в други конкурси Simple Smile

# 1 313
Като цяло в женските форуми гледането на сеир е силна дисциплина.

# 1 314
Ама Леля на Лятото Ли ще избираме?
Пу, първа на мегданя!
Миска съм била, ама преди мноооого години.

# 1 315
  • София
Как ще протече една тема или конкурс зависи само от участниците в нея/него. Историята на форума познава дори "Малинки", които са се превръщали в позитивни и весели теми. Просто е нужно да не се приема всичко толкова сериозно.
Съмнявам се някой да влиза във форума с цел да се ядосва. Ако всички са с нагласата, че сме тук да се забавляваме и да си изкарваме приятно свободните минути пред компютъра, форумът би бил едно много по-приятно и уютно място

# 1 316

Съмнявам се някой да влиза във форума с цел да се ядосва. Ако всички са с нагласата, че сме тук да се забавляваме и да си изкарваме приятно свободните минути пред компютъра, форумът би бил едно много по-приятно и уютно място
  Peace И аз мисля,че това е място за разтоварване и забавление Grinning

# 1 317
  • Ямбол
Някак си не става много забавно, когато някаква започне да коментира липсата на сутиен като неприемливо събитие.
А историята помни и на Катрала недоразуменията.
И във всичко това потърпевши са единствено тези, които са имали смелостта да се покажат, уж за забавление.
Питайте Белла, дали ще повтори да се покаже с каквато и да е дреха.

# 1 318
Аз лично не вярвам Бела да се засегна от един единствен коментар. Общо взето едни и същи жени си се показват постоянно и изобщо не им дреме за коментарите.

# 1 319
  • София
И аз съм се показвала много пъти преди да стана модератор. И главно действащо лице в Малинки съм била. Не помня да е имало драми нито с едното, нито с другото.
Пак повтарям, всичко е до нагласа и способността да не приемаш критиките на непознати по-сериозно, отколкото е необходимо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт