Отговори
# 345
Момичетаб, добро утро !
Въпроса.ми е някоя от вас чувствала ли е силни прерязващи болки ниско долу (като менструални). Тази нощ ме спах от опъване и прерязване ниско в ляво. Направо се уплаших .Чудя се дали да звъня на доктора или е нормално ...аз вече влезнах в 24г.с. 
Относно спането по гръб ,мисля че и моето бебе не е много съгласно,,,доста ме посритва 😀 най -удобно спя ма лявата страна с възглавница м/у краката

# 346
  • София
Привет, момичета!
Чоко, честит празник на патеричка, да си здрава, усмихната и да ти е шоколадово на душичката  Hug
Аз в четвъртък съм на ЖК, ще видя дали не могат да ми увеличат магнезия, по колко милиграма приемате, тези които пият? 80% от времето матката ми контрахира и се чудя вече какво да правя, поне няма ефект върху шийката засега.
Вследствие на разговорите тук хвърлих едно око на фишовете си и се оказа, че юли 2013 съм взимала бонуси, та ще гледам да стискам зъби до август за болничния. Вече едва издържам на работа  Tired
Поля, стегнат ли е тумбака по време на болките, може да са контракции, пийни но-шпа и звънни на доктора за успокоение Simple Smile
 Hug

# 347
Поля и аз понякога усещам такива болки, като менструални, казах му на моя док в петък на ЖК, и той ами това са контракции и толкоз  #2gunfire Нито да ме види, да огледа шийката, нищо  Confused

Фенрис, аз пия 3х1 Магнерот  Peace

# 348
  • София
Туй е 500мг, така като гледам е 10 пъти повече от Магне-то, което ми предписаха   Thinking После що не ме отпуска...

# 349
  • Пловдив
Здравейте, тъкмо се връщам от фетална морфология- всичко е наред, има си всичко. По предварителни данни е момче ( все пак се надявам да е омиче на финала).... Simple Smile Simple SmileКаквкото и да е няма значение, важното е да е живо и здраво. 21+02 дена съм-350 грама

# 350
Благодаря момичета! Ами ще свикваме. Знам, че е добре за него и затова го пращам. А и на 4 отива на училище, така че трябва да свиква с малко правила и други деца. Пък аз малко ще порева и това е.  Mr. Green Аз щото...как минава времето ...ужас! Все едно вчера се роди... Това с менструалните болки ми звучи като контракции. На мен са ми казали при менструалнш болки да звънкам. Така че не пречи да се обадиш на АГ-то ти според мен.

# 351
Благодаря, на всички за мненията !
Диана 87 , браво страхотни новини 😄

# 352
  • София
malachika , стига да е в график твоят лекар, отиваш на регистратура и си казваш, че си за еди-кой си без час. И после чакаш да те извикат, когато има дупка Simple Smile

Да кажа и аз добре дошли на новите момичета   bouquet

Аз спането по гръб вече от повече от месец го спрях - не знам какво притиска бебка, но не мога да си поема въздух, та за мен остана единствено най-омразната ми поза за спане - на една страна  Sad

Да ви се оплача, три седмици не смогвам за си запиша час за ЖК при лекарката ми по ЗК (защото приема 1 път седмично за по 3 часа някъде по ЗК), сега заминаваме за две седмици и изобщо.....един път само съм ходила при нея, чудя се, дали да не я сменя, ама не знам как става. Моля някой запознат да сподели  Praynig Мислих да се откажа изобщо и да си ходя само в Щерев, ама май не е лошо пък да си ползвам и полагащите се изследвания и т.н. (не че не си пускам всеки месец за моя сметка  Laughing )

Аз контракции не съм имала за сега май или поне не съм разбрала, че са контракции.  newsm78

# 353
Здравейте, момичета! Вчера бях на преглед и как само ни изкара акъла тази малката- не е истина...Гледа я лекарката на обикновен ехогр. и изведнъж избели платното и ми вика - усещаш ли я от сутринта? Казвам и че всичко е наред и както обикновенно. Проблема бил, много слаб сърдечен ритъм /подкосиха ми се краката и ме обля студена пот/, добре че имат доплер в болницата, та се качихме там. Оказа се, че няма проблем, даже два пъти пускаха доплера, просто ехографа в другия кабинет бил за родилки и не толкова специализиран /немога да ви го обясня точно/. Огледаха я от -до, кръвотока е перфектен и въпреки едната артерия в пъпната връв се храни добре, даже е с няколко дни напред. Беше ми голямо притеснение дали не изостава в тегло заради тази артерия, но всичко е наред. Та такива премеждия имахме ние двечките вчера, въпреки че да ви кажа вече добре я "познавам" добре и знаех, че няма проблеми. Сега мисля да изляза на една разходка и кафе на спокойствие. Тук при нас от 3-4 дни е "Шопски празник" и не ми се излизаше измежду толкова много хора. Време е да наваксам Wink  Хубав и слънчев ден!

# 354
Polqlq1990, болки най - различни ниско долу чувствам много често (всеки ден) ту от ляво ту от дясно, ту в костите, по - нагоре, по - надолу, абе все нещо ме боли, но щом са като менструални мисля, че не е добре, звънни или направо отиди на лекар според мен.
Fenris, аз пия Магнерот 3 пъти по 2 вече почти месец, което е общо 3000 мг. за деня  Rolling Eyes
goldilocks, за смяна мисля, че трябва да вземеш ново направление от личния лекар и да отидеш до сегашния АГ да си вземеш картона с изследвания и с тях при новия гинеколог. Но мисля, че на една смяна имаме право, не съм сигурна.
mimonti, ужас как шашкат тия хора  ooooh! добре, че всичко е ок.

# 355
Kalina Благодаря! Не е ли много голяма дозата на магнезия?!? Аз пия 2х1, а преди да забременея пиех 3х1, защото постоянно ми се схващаха пръсците /хореограф съм и всеки ден съм на танци по 3-4 часа/. Сега понеже нямам такова движение, заради забраната ми да танцувам, го пия в такава доза.
Контракции за сега нямам, но започват да ме болят кокалите "отдолу", с предишните бременности също ме болеха, но нямам спомен от кой месец. Много е неприятно, особено когато се движа по-дълго.

# 356
Тинмон,
ето я тук водата, нея ми препоръчаха в аптеката http://www.beauty.store.bg/p120816/bilkadent-expert-parodont-pro … tnata-kuhina.html

# 357
Ами голяма е според мен, но онзи ден като бях на лекар и имах контракция и той каза, че даже ми идвала малка дозата  ooooh!
На мен ми иска да го намаля, но тъй като пия и спазмалгон 3 * 1 първо ще се опитам да намаля и спра него, а после ще питам доктора и за магнезия. И мен ме притесняват тези лекарства и то в такива дози, ама с тези контракции май е по -опасно  Sad

# 358
  • Italia
Да се включа и аз по темата за магнезия- аз пия магнерот 2×2. Отделно но шпа 3×2. Да ви питам възможно ли е но шпато и магнерота да свалят кръвното?  newsm78 .

# 359
Ами голяма е според мен, но онзи ден като бях на лекар и имах контракция и той каза, че даже ми идвала малка дозата  ooooh!
На мен ми иска да го намаля, но тъй като пия и спазмалгон 3 * 1 първо ще се опитам да намаля и спра него, а после ще питам доктора и за магнезия. И мен ме притесняват тези лекарства и то в такива дози, ама с тези контракции май е по -опасно  Sad
Не знаех за контракциите. След като АГ така е преценил, значи го пий, важното е всичко да е наред Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт