Отговори
# 765
Те се хранят с трупове. Труповете на убитите домати и краставици, които иначе щяха да живеят щастливо на корена си при своето семейство. И със секреции също - най-безжалостно премазват плодове и зеленчуци на "смутита" и после пият размазания труп със все отделения секрет.

# 766
Това е обикновена подмяна на имената и сектантски реторичен похват. Сякаш ще се отвратим от "труповете и секрециите" и ще спрем да ги ядем.  Stop

# 767
Да, толкова е тъжно, не се ли замислят колко невинни растения убиват, опитвайки се да не наранят животни, и без това изяждани от други убийци на растения... А после идват тук в мирната ви темичка, правят се на извисени и духовни, проповядват ви заучени работи и се опитват да ви накарат да убивате растения като тях... Какво лицемерие!

# 768
Именно, лицемерие.
За сведение, аз купувам и убити растения, понякога и сама ги убивам. Не живея на животински трупове и секреции от сутрин до вечер. Почти вегетарианка съм.

# 769
Чудесно резюме, Касиди.

Напускам дискусията, за да убия една шопска салата и купа череши.  Laughing

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 23:42 от Nickkie

# 770
Можеше да ни спестиш кръвожадните детайли, Ники.  Confused

# 771
  • София
Аз продължавам да не разбирам защо шимпанзето, с което сме най-най-близки от гледна точка на генетиката (както знаете, приликата ни е между 96-98% процента), яде месо и яйца, а ние не трябва. Различните популации шимпанзета ядат различно количество месо и яйца, разбира се - но все пак определено са всеядни животни.

# 772
Важното е да се убива, Songes, няма как да се оцелее в противен случай... Трупове, секреции от какъвто ще вид да е, трябва да еволюираме все пак.  Wink

# 773
Аз от тази тема научих, че може и от слънчева светлина да се еволюира, но подозирам, че това е занимание за напреднали. Не съм за там.

# 774
И аз днес прерязах гърлото на един пъпеш, сега на пангара са няколко тиквички. Копъра ми го продадоха умрял.

# 775
И аз днес прерязах гърлото на един пъпеш, сега на пангара са няколко тиквички. Копъра ми го продадоха умрял.

Къв е тоя филм на ужасите?  Joy

# 776
И в България се яде много кучешко, казват.

Логиката на Касиди е потресаваща, но все пак искам да вметна, че в природата има животни, които ядат яйцата на други животни.

Е да, ама не ги готвят преди това, нали?  Laughing

А това, че други животни не ядяли секрети е абсурдно. Плъховете са с копрофагия, Кучето ми повръща и после го яде. Кравите регургитират храната си.

И да се допълня, логиката на Касиди е липсваща.

# 777
О, благодаря ти, изключително живо ме интересуваше мнението ти.  Wink

Къде е споменато, че животните не ядат секреции? И те като ядат, а ние се смятаме за толкова еволюирали същества с най-развития мозък, защо и ние ги ядем?

# 778
Защото са ни необходими за храна на мозъка, за чието развитие са допринесли.

# 779
Наистина ли тези с "присъстваща логика" смятат, че млякото на кравата е предназначено за хората, а не за нейното теленце? Ако е така, се радвам, че логиката ми липсва. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт