Отговори
# 945
Какво като е дете, трябва да вярва в Дядо Коледа и Феята на Зъбчетата ли?

Моето вярва. Или и това е вредно, заедно с месото?

# 946

Това е друга тема Simple Smile Глупаво е да лъжеш децата и да създаваш илюзии. Същото като с месцето в тарелка, което е от щастливо прасе.

# 947
  • София
е, то и със щастливите домати е същото.  Joy

# 948
Хранете си децата с мазничко и после се чудете защо момиченцата имат цикъл и приличат на баба  Цуцолана още на 7-8 г, а момченцата имат целулит и мазен корем!
Писна ми да гледам затлъстели деца навсякъде, грозно е! Когато бях малка, шишковците бяха 1 на 10, а сега е обратната тенденция!
Здравословно е да се хапва пържолка с антибиотик, пиле с инжектирани хормони и т.н, а най-добре е в McD.
Ама не.... веганите са оглупели, защото не хапват месце, а децата им измират, защото пият соево мляко!!!!

Joy Joy Joy Joy Joy

Споко. Палмовата мазнинка, която е набутана къде ли не, е чисто веганска. Здравословно, а? Mr. Green

# 949
Децата трябва да са запознати с нещата и истинските им имена! Трябва да знаят цената на месото и в какви ужасни условия и колко жестоко отглеждат животните. Има доста филми на PETA. Какво като е дете, трябва да вярва в Дядо Коледа и Феята на Зъбчетата ли?
Също така децата трябва да са наясно с последиците за собственото им здраве, ако бъдат лишени от животинските храни, т.е. да избират те или животните. Още, трябва да са наясно, че животът на тази планета е устроен на принципа "изяж, ако искаш да оцелееш" и, ако не им харесва, да си изберат друга планета. И защо децата да не вярват в Дядо Коледа и Феята на зъбчетата?

# 950
    Nickkie, връщай се, пак направихме темата огняро-интелигентска. Упс, еротично-канибалска.

Децата трябва да са запознати с нещата и истинските им имена!
      Нима ползването на биологични термини е наричане на нещата с истинските имена? Да не би да твърдиш, че биологията и терминологията, която ползва предшестват езика?

# 951
  • София
Ами казах на децата, че са им заколили агънце и пак го ядоха с кеф. Mr. Green

# 952
Въпрос на манталитет.

# 953
  • София
Не мога просто  Mr. Green

# 954
  • Ямбол
Темата съвсем се е забила. И фейсбукски простотии щом се подмятват вече....

# 955
Децата трябва да са запознати с нещата и истинските им имена! Трябва да знаят цената на месото и в какви ужасни условия и колко жестоко отглеждат животните. Има доста филми на PETA. Какво като е дете, трябва да вярва в Дядо Коледа и Феята на Зъбчетата ли?

И защо, каква е целта на това запознаване? За да се потресе като детето на онази съфорумка, чийто клас бил воден в месокомбината и сега детето й отказва да яде месо ли? Съжалявам, че не си спомням ника, но всъщност част от дискусията тръгна именно от нейния пост.
Аз поне гледам да спестявам на моите деца доста истини, които не са за деца, поне докато не станат достатъчно големи, че да не им причиняват стрес. Те затова са деца - за да бъде светът им детски, мирен и приятен, с измислици, феи и дядо Коледа. Като пораснат, тези неща няма да ги има, но и няма да плачат ако случайно видят как се коли зайче.

# 956
   Nickkie, връщай се, пак направихме темата огняро-интелигентска. Упс, еротично-канибалска.

Хърми, точно си мислех дали да не напиша

Аз искам да бъдат осъдени всички майки, които дават на децата си пуканки, чипс, кренвирши, вафли, кола, разтворими "сокчета и junk food.

че и аз искам да бъдат осъдени, предметите на престъплението - конфискувани и предадени незабавно на мен.   Mr. Green

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 00:24 от Nickkie

# 957

И защо, каква е целта на това запознаване? За да се потресе като детето на онази съфорумка, чийто клас бил воден в месокомбината и сега детето й отказва да яде месо ли?
Дали човек ще се потресе и ужаси от причинена жестокост, не зависи от възрастта,а от степента на чувствителност.Има жестоки, коравосърдечни деца, които горят котки и режат крака на кучета.Има и възрастни хора, които се насълзяват от вида на осакатено животно, дори не е нужно да ходят в кланица, за да изпитат състрадание.

# 958

Това е друга тема Simple Smile Глупаво е да лъжеш децата и да създаваш илюзии. Същото като с месцето в тарелка, което е от щастливо прасе.

Ох, глупави сме, не разбра ли? И моето вярваше във феи и Дядо Коледа, до последно. Аз доста отдавна съм преминала възрастта на феите, но продължавам да живея с илюзии. Ако убием илюзиите и магията, какво ни остава? Няма нужда да ми отговаряш....

# 959

И защо, каква е целта на това запознаване? За да се потресе като детето на онази съфорумка, чийто клас бил воден в месокомбината и сега детето й отказва да яде месо ли?
Дали човек ще се потресе и ужаси от причинена жестокост, не зависи от възрастта,а от степента на чувствителност.Има жестоки, коравосърдечни деца, които горят котки и режат крака на кучета.Има и възрастни хора, които се насълзяват от вида на осакатено животно, дори не е нужно да ходят в кланица, за да изпитат състрадание.

Аз ако започна да се ограмотявам от ПЕТА, значи съвсем съм зле и имам нужда от отрезвяване.

Красо, защо се опитваш да оригиналничиш? Не ти се удава. Аз също се насълзявам от вида на осакатено животно. Или казваш, ако ям месо значи убивам кученца и давя котенца.

Общи условия

Активация на акаунт