Отговори
# 1 140
  • Куциндрел
Моето яде 2 пъти кал.... Crazy Хич не се чувствам радостна от този факт. Сега мога само да стискам палци да не е похапнало и някой зъл паразит. Praynig

SoFarSoGood, може и без яденето на кал, нали? Или тя е задължителна за читав имунитет?

Ами, ако му се яде, да си хапне....не се умира от това нали? Simple Smile

Невероятна мисъл избичи. ВрЪхта. Flutter

# 1 141
Аз пък най-обичам да си сравняваме децата. Радвайте се там, че не сте имали сериозни проблеми.

Аз пък най-обичам някой да ми задава тон в живота. Като теб.

Не сравнявам деца, просто отбелязвам, че хора, които ми продухват ушите с чудесата на хомеопатията и ме обвиняват как си тровя детето, са всъщност лицемери. Щото не разчитат само на тези ''чудеса'', ми дават и доста конвенционални хапове.
Никакъв тон не ти давам. Изказването ти прозвуча не на място.

Аз просто се моля всеки ден децата ми да са здрави и да не зависят от лекари, хомеопати, врачки, милостта на непознати. Всичко друго е суета.

# 1 142
  • София
Моето по-малко дете до 4-5 годишна възраст също не беше приемало АБ, но през един ледено студен февруари, пристигайки в София от топла страна, където беше израснало, внезапно се разболя така че без АБ нямаше излекуване.
Като беше на 9 ЛЛ упорито изписваше хомеопатия за грип (според нея), после почна с АБ, но детето взе да държи температура близо до 40. И така три седмици. След упорито настояване най-сетне пусна изследвания и се оказа, че е с два възпалени бъбрека. Интересно как се оправя това без АБ и то не от масовите, които обикновено изписват.

Това е ужасно! Как детето е издържало три седмици, извадили сте къмсмет! Косата ми се изправи като прочетох.

# 1 143
Аз пък най-обичам да си сравняваме децата. Радвайте се там, че не сте имали сериозни проблеми.

Не сравнявам деца, просто отбелязвам, че хора, които ми продухват ушите с чудесата на хомеопатията и ме обвиняват как си тровя детето, са всъщност лицемери. Щото не разчитат само на тези ''чудеса'', ми дават и доста конвенционални хапове.

Аз просто се моля всеки ден децата ми да са здрави и да не зависят от лекари, хомеопати, врачки, милостта на непознати. Всичко друго е суета.

Напълно подкрепям!

# 1 144
Разбира се, всички се молим за това. Peace

# 1 145
Моето яде 2 пъти кал.... Crazy Хич не се чувствам радостна от този факт. Сега мога само да стискам палци да не е похапнало и някой зъл паразит. Praynig

SoFarSoGood, може и без яденето на кал, нали? Или тя е задължителна за читав имунитет?

Ами, ако му се яде, да си хапне....не се умира от това нали? Simple Smile

Невероятна мисъл избичи. ВрЪхта. Flutter

Всеки сам решава каква свобода да даде на детето си! Някои не му дават да кара колело, други да не стои постоянно във водата като отиде на море, трети сладолед за да не настине!
Ако искате си ги дондуркайте до пълнолетие Simple Smile

# 1 146
Не знам как издържа. 10 дни беше на системи в болницата, от които първите два в интензивно отделение. Закарахме я до там в безсъзнание. ЛЛ чак дойде през нощта да види какво става. Нямахме сили да се разправяме с нея, но една лекарка от интензивното я накастри лошо.

# 1 147
  • София

Говоря за лицемерие - това, че ти четеш като дявола евангелието не е моя работа. Аман от ''нравоучители'' из форума.

SoFarSoGood, това ли е каляването - да пусна щерката да яде кифтета от кал?  Laughing

# 1 148
Всеки разбира каляването по свой собствен начин.
Мен не са ме ограничавали. Резултатът е щастливо и свободно детство с нулеви боледувания.

Много се дразня от истерии "Недей тук, ще паднеш", "Не пипай тук, мръсно е"
Добре, че си имаме собствена градина и площадка в двора да не прихвана и аз Simple Smile

# 1 149

Ако бягате от нещо, от което ви е страх, то ще бяга след вас. Ако се съпротивлявате срещу него – то ще става по-силно. В психотерапията се използва думата сянка. Ако се обърнете към сянката, тя ще изчезне.
Обърнете се срещу смъртта и ще станете безсмъртни. Пожелайте си богатство и ще забогатеете!
Амин!!
Да не си пастор от църквата на седемте луди светии или прочее откачени проповедници?

# 1 150
  • Куциндрел

Ако бягате от нещо, от което ви е страх, то ще бяга след вас. Ако се съпротивлявате срещу него – то ще става по-силно. В психотерапията се използва думата сянка. Ако се обърнете към сянката, тя ще изчезне.
Обърнете се срещу смъртта и ще станете безсмъртни. Пожелайте си богатство и ще забогатеете!
Амин!!
Да не си пастор от църквата на седемте луди светии или прочее откачени проповедници?
Мне, тя е само от светиите. Mr. Green

# 1 151

Говоря за лицемерие - това, че ти четеш като дявола евангелието не е моя работа. Аман от ''нравоучители'' из форума.

Възможно е да не съм те разбрала правилно, но и ти със сигурност не си вникнала в написаното от мен.

# 1 152
   Не давам да се ядат кюфтета от кал аз. То всъщност не е и поискало, но искаше да яде пясък на морето, добре си спомням. Не му дадох. Видя ми се много нелепо да се яде пясък.

# 1 153
  • Куциндрел
  Не давам да се ядат кюфтета от кал аз. То всъщност не е и поискало, но искаше да яде пясък на морето, добре си спомням. Не му дадох. Видя ми се много нелепо да се яде пясък.
И на моето недавам да яде кал, ма на 2 пъти си хапна. И двата пъти обяснявах за бубите, които може да хване от калта. Crazy Добре поне, че спря да яде от котешките гранули, явно не му харесаха.

# 1 154

Ограничила си естествените инстинкти на детето за изучаване и единение с природата, накърнила си свободата му и си му причинила душевни травми  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт