Математически турнири - 33

• 106 162
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
Така.
 Звънях в МОН, до довечера ще качат задачи/ решения/отговори, както и списъка с резултати.
Обясних, че искам да видя работата на детето, просто ми е странно, да не би да е пропуснал да омстили, както и да е,казаха ми да звънна в СМГ, да търся г-жа Караждова или Минчева.
Обадих се, казаха, че резултати не се променят, окончателни са, това няма проблем, искам да видя къде е разминаването, може пък ние с детето и Она да решаваме грешно Wink, или той просто да е пропуснал да омастили.
Казаха ми, че имало голям интерес към работите на 5 и 6 клас.

# 46

Звънях в МОН, до довечера ще качат задачи/ решения/отговори, както и списъка с резултати.
Златна си.  Grinning

Задачите и отговорите

На страницата на МОН пише, че са от националния кръг на " Европейско кенгуру"  Mr. Green

# 47
  • София

Сега ще помоля, за верните отговори, според вас, на задачите за първи клас
[/quote]
Скрит текст:
Аз мисля че са:
1 С
2 С
3 D
4 C
5 D
6 3
7 3, 2+1, 2+1
   2, 2, 1+1
  1, 1, 1
   2, 2, 2
   3, 3, 2+1
   3, 3, 1+1+1
и не се сещам за повече  newsm78
[/quote]

още един вариант е писала девойката на 7 задача:
3+2, 3+2, 2+1+1+1,
и е пропуснала 2+2, 3+1, 3+1

# 48
В линка, който съм дала са изброени всички възможни варианти.
Има отговорите на всички задачи и решение на задача 7 за всички класове.

# 49
Е, аз искам да разбера малкият къде е допуснал грешка/ за това звънях да разбера как е процедурата/, не е омастилил ли, преписвал ли е грешно.....
На листа, който ми даде с условията на задачите и отбелязаните от него отговори, верните бяха много повече , от реално получените точки... така случайно разбрах, че ще качат до вечерта задачи/отговори и официални списъци, и че интереса към 5 и 6 клас бил най-голям

# 50
  • Варна
И аз благодаря за бързо достигналата до нас информация и то от извора !  Peace

# 51
  • София
Е, аз искам да разбера малкият къде е допуснал грешка/ за това звънях да разбера как е процедурата/, не е омастилил ли, преписвал ли е грешно.....
На листа, който ми даде с условията на задачите и отбелязаните от него отговори, верните бяха много повече , от реално получените точки... така случайно разбрах, че ще качат до вечерта задачи/отговори и официални списъци, и че интереса към 5 и 6 клас бил най-голям

Е как няма да има интерес като имам чуството че са си писали резултатите ей така ... При нас има повече от 10 т. разлика.... Както винаги няма нищо да бъде променено... Минало заминало...

# 52
Имам уговорен час в СМГ и ще отида да видя работата на детето, т.е. съгласиха се.
Няма значение, че не променят точки, искам да знам къде е разминаването, за да не допуска подобни грешки в бъдеще.
На СМТ, например точките, които му бяха отнети бяха за преправян отговор на едната задача/ и правилно/, но от тогава си знае, че проверява няколко пъти, не бърза за пише с химикал. Да видим тук правил ли е подобни неща.

# 53
# 54
И какво сега, оказа се, че всички тези приказки за несъгласие на публикуване са неверни?
Точно както преди като чакахме да видим кои са допуснатите се изписаха същите неща, пък си излезе списъка, дори няколко версии имаше Simple Smile

# 55
Моля, някой да ми обясни защо класирането е общо за 3 и 4 клас, 5 и 6 клас и т.н.

# 56
Моля, някой да ми обясни защо класирането е общо за 3 и 4 клас, 5 и 6 клас и т.н.
Погледни темите със задачите и ще ти стане ясно.

# 57
Погледни темите със задачите и ще ти стане ясно.
Задачите са общи и за други състезания, но винаги класирането е по класове. Нямат шанс по-малките за предните позиции.

# 58
И какво сега, оказа се, че всички тези приказки за несъгласие на публикуване са неверни?
Точно както преди като чакахме да видим кои са допуснатите се изписаха същите неща, пък си излезе списъка, дори няколко версии имаше Simple Smile

Нищо невярно няма, просто да кажем изходните позиции на СМГ и МОН са различни - едните имат основание да избягват проблеми и късане на нерви, другите - не.
Отделно, резултатите бяха публикувани в неделя, така че... вече са в интернет...

# 59
Благодаря за решенията. Ще ги дам на шестокласника, въпреки че съм убедена, че вече си знае къде са му грешките.
 Точките на малкия са според очакванията. Бях се заблудила, че има 2 сгрешени, но видяхме още в събота, че са 3. Отгоре- отгоре мернах първа задача и ми се стори верен отговорът, но после баткото ми обърна внимание. Така  че - вярно оценяване при нас.

Общи условия

Активация на акаунт