Математически турнири - 33

• 106 253
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
Така.
Ходих в СМГ, имаше и други родители на първокласници Wink. Учителите бяха много мили и любезни. Всички родители бяха удовлетворени и нямаха претенции към оценяването и поставените точки, т.е. оценяването е било точно.
Моят син си е пренесъл грешно отговорите. За това не се бях сетила, че може да е проблем.

Всички, които имат забележки към оценяването, моят съвет е, да прегледат работите на децата си. Естествено, ако си на 500км е сложно, но не знам дали е невъзможно.

Въпреки големия интерес към работите на 5 и 6 клас, нямаше родители на деца от тези класове.

# 61
  • В офиса
Академия 21 век ме разбиха с организация. Много съм впечатлена. Ще видим дали и реализацията ще е така сериозна както планирането.

# 62
  • София
Резултати и информация относно УМ Плюс:
http://loyal-school.com/vakantsii/leten-lager-shkola-um.html

# 63
Академия 21 век ме разбиха с организация. Много съм впечатлена. Ще видим дали и реализацията ще е така сериозна както планирането.
Те винаги са перфектни в това отношение. Същото важи и за математическите им лагери. За всичко е помислено. Simple Smile

# 64
100% съгласна с *paper cake*.

# 65
По повод на състезанието на Академия 21. Аз не знам друго състезание в България, където за награда победителите да получават абсолютно безплатно обучение по състезателна математика на високо ниво. И стотинка не съм дала дори за материалите и книжките, по които работят победителите през учебната година. Като казвах за това на моя приятелка, коментарът и беше: "Брей, че то много западно това ми звучи." Не само звучи. На практика си е.

# 66
  • София
Организацията на Академия 21 век беше перфектна преди 3 години, няма да е новост и сега да е така.

Ако има някой , който се интересува от награждаването на прословутото Национално Математическо Състезание - с две думи  - награждаване вероятно може и да няма, защото графикът на всички отговорни лица бил много зает и се разминавал. Още не е сигурно, но ако има ще публикуват инфо вероятно на сайта на МОН в новини. Та - каквато организация за критериите, списъците, резултатите, такава и за финала... Жената от СМБ, където звънях, беше страшно мила обаче.

# 67
  • София
Голяма излагация с това НМС тази година, но ако и догодина е така, вече ще бъде супер нагло!

# 68
Каква е излагацията на НМС спрямо миналата, по-миналата, по-по-миналата година?
Докато не се схване, че това не е поредното състезание за чесане на его на деца 1 - 4 клас и техните родители, недоволни винаги ще има Simple Smile
Нямало награждаване... Ами няма и никога не е имало, чудо невиждано...
В момента редица топ преподаватели преподават ежедневно лекции по 9 часа на ден, в това число и събота, и неделя в Олимпийския център за подготовка на националните отбори.
Дали това не е по-полезна и важна дейност???

# 69
По повод на състезанието на Академия 21. Аз не знам друго състезание в България, където за награда победителите да получават абсолютно безплатно обучение по състезателна математика на високо ниво. И стотинка не съм дала дори за материалите и книжките, по които работят победителите през учебната година. Като казвах за това на моя приятелка, коментарът и беше: "Брей, че то много западно това ми звучи." Не само звучи. На практика си е.
Какво е това състезание, и от каква възраст започва?

# 70
  • София
В момента редица топ преподаватели преподават ежедневно лекции по 9 часа на ден, в това число и събота, и неделя в Олимпийския център за подготовка на националните отбори.

Това не е така, обявата за миналогодишното награждаване стои все още на сайта на СМБ.
И причината въобще не е в лекции на преподавателите, а в различни пътувания на хора от министерството.
Дали пък не е по-добре преди човек да пише да вземе да прочете?

# 71
Ако става дума за НМС, когато състезанието беше национален кръг на ЕК, през последните няколко години е имало награждаване. Съобщенията още стоят на страницата на СМБ.

# 72
Каква е излагацията на НМС спрямо миналата, по-миналата, по-по-миналата година?
Докато не се схване, че това не е поредното състезание за чесане на его на деца 1 - 4 клас и техните родители, недоволни винаги ще има Simple Smile
"Излагация" е като имаш нов регламент да не съставиш списък, в който да става ясно кой защо се е класирал, да не съставиш верен списък дори от втори опит, да не съставиш списък в срок от месец след провеждането на последното състезание, даващо право за класиране. Предишните години право на явяване на това състезание е само на база на ЕК, имаше класиране и всичко беше ясно. Към графа "излагация" е и липсата на общо класиране на ЕК.
Не разбирам негативното отношение към родителите на децата от 1-4 клас. С какво това състезание е по-различно, че да не е "поредното състезание за чесане на его на деца 1 - 4 клас и техните родители", ако родителите са такъв тип?
За всеки съзтезател е хубаво, когато е спечелил състезание да бъде награден (било то само с грамота). И никъде не е казано, че трябва да бъде награден от преподавател. На КМС и ВМС в София грамотите ги раздават без церемония в една стаичка от любезна жена, която дали е преподавател или секретарка няма никакво значение за детето ми - то просто е доволно от себе си, заради постигнат резултат и добро отношение.

# 73
  • Варна
Що за отношение към децата 1-4 клас ?! Tired Код ,да не би вашият да е станал направо 5ти клас и дотогава на състезание да не е стъпвал и да не би да не сте се вълнувал от резултати, награждавания, контестации, м ?!  Rolling Eyes

# 74
  • София
Мария,  Peace
Момичета, оставете хората да правят квалификации на тема его, малки и големи деца и т.н., щом така се чувстват по-щастливи. Mr. Green Подобни изказвания ги пропускам през ушите и очите си като неградивни и ненужни.

Общи условия

Активация на акаунт