Бял списък-за София!

• 1 137 141
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 645
Бих искала да изразя моята благодарност към целия екип на родилното и неонатоплогичното отделение на Токуда Болница. По специално на Д-р Лазарова, д-р Димитров и акушер Румяна Колчева, които оперативно изродиха дъщеричката ни Ния. Безкрайно съм доволна от индивидулния им подход по време на целия ми престой в болницата.
Искам да спомена и д-р Масларска - зав."Неоналогичното отделение", която много ми помогна в първите дни на отглеждането на дъщеря ми.
Всички в родилното и неонатологичното отделения бяха изключително любезни, грижовни и усмихнати. Спокойствието което лъха в отделението е безценно за бързото възстановяване на една родилка.
Хиляди благодарности!

Да добавя - много съм доволна от женската си консултация, която следи бременността ми - д-р. Михайлов и акушер Вили Ковачева от ДКЦ 6 в 3-та градска болница.

# 646
Присъединявам се към мнението за ак. Румяна Колчева, която изроди сина ми, когато работеше в Майчин дом, през цялото време ми даваше кураж и ми държеше ръката! Страхотен човек!

# 647
Д-р Асенова, "Лозенец" (правителствена б-ца)-и двете ми деца са изродени от нея, много я уважавам и харесвам и като доктор и като човек!

# 648
Здравейте!
Със съпругата ми от седмици четем и препрочитаме  форума и намираме много ценна информация за всичко,което ни интересува.Бременни сме около 4-5 седмица.Казвам "бременни",защото изживявам всичко с нея ( е не на 100% )!.....Само като я погледна и ми се насълзявят очите:-( Почти непрекъснато се чувства зле...Сърцето ми се къса,като знам,че съм безпомощен!...
Днес си взех почивен ден,за да отидем на преглед,тъй като само ние сме установили бременноста, в Петък вечерта - с два теста,но уви.От Петък имахме уговорен час за днес в 9 часа с д-р Начев в 'Майчин дом" (наша близка ни го препоръча).Чакахме 2-3 часа,появи се най-накрая,обяснихме му случая почти в движение,а той небрежно ни отговори да си запишем час в кабинета му.А,там - З Д Р А В Н А  К А С А   Л И ? Н Я М А   Т А К Ъ В   М О М Е Н Т !!!  З Д Р А В Н О  О С И Г У Р Е Н И ?   С Б Ъ Р К А Л И   С Т Е    А Д Р Е С А !!!   А,сме с направление от личния лекар.Знам,че безплатен обяд няма,но ми е обидно и ме е яд,че ще трябва да си плащаме обяда неколкократно!40лв и час за след седмица!ОК,добър лекар е,но за съжаление се самозабравят понякога!Освен това,като видя,че имаме и направление и ...бяхме до там! (всъщност му казахме,че сме с направление още по телефона,но той -"абе елате и ще видим какво ще правим...")   И двамата със съпругатами, не сме пропускали нито месец без да се самоосигурим здравно,когато не сме работили.Години не сме ползвали здравната ни система и сега,като ни се налага...отново плащаме!!! Защо по дяволите сме толкова съвестни и ги даваме т.е. ни ги взима държавата,тези пари ???

Моля Ви,препоръчайте ни някой,който поне да ни гледа в ръцете после,а не предварително!Дайте ни някакви координати,телефонни номера.Толкова хора пишат във форума,че са супер доволни и че не им искали пари!Че ще се дава то е ясно,но ние разчитаме единствено на собствените си финансови средства и нека всичко да е в рамките на разумното.
Много адмирации имаше ШЕЙНОВО и д-р ГАГОВА.Ако някой може да ни свърже с нея или да ни  даде някакво инфо за нея,ще сме му много благодарни!

Помогнете ни с информация.
Благодарим Ви!

icq 131759700
serbezov@abv.bg

# 649
Господа, талоните по линия на здравната каса важат за лекари, които имат договор с касата за съответните дейности. Д-р Начев е лекар в болница и няма нищо общо с амбулаторните прегледи, плащани от касата. Който иска да бъде преглеждан от него си ходи на частните му приеми. Крайно време е да се научите, че като сте осигурени това не означава, че можете да спрете който си искате лекар и да се преглеждате и консултирате при него. Имате право на безплатно обслужване:1. Само от лекар, имащ договор с касата за съответната специалност или дейност, 2. Само във времето, посочено като негов график за работа в договора му с касата, 3. Само ако не е изпълнил спуснатия му от касата брой прегледи или дейности.

# 650
Господа, талоните по линия на здравната каса важат за лекари, които имат договор с касата за съответните дейности. Д-р Начев е лекар в болница и няма нищо общо с амбулаторните прегледи, плащани от касата. Който иска да бъде преглеждан от него си ходи на частните му приеми. Крайно време е да се научите, че като сте осигурени това не означава, че можете да спрете който си искате лекар и да се преглеждате и консултирате при него. Имате право на безплатно обслужване:1. Само от лекар, имащ договор с касата за съответната специалност или дейност, 2. Само във времето, посочено като негов график за работа в договора му с касата, 3. Само ако не е изпълнил спуснатия му от касата брой прегледи или дейности.

Да,съгласявям се напълно и моля да ме извините за критичното ми мнение по-горе!Бях "леко" афектиран.
Просто от13-14 години насам,днес за 1-ви път се сблъсках със здравната ни система и останах адски разочарован,стъписан,ядосан и т.н. Явно ще трябва да се въоръжа с мноооого търпение.....,а и не само!

# 651
  • На един клон
Много хубаво,че това се е случило в толкова ранен етап,трябва само да се радваш!
Иди в друго АГ и при друг лекар и успех този път!

# 652
Много съм доволна от д-рПламен Миков гинеколог.Той ми следеше цялата бременност и ми води раждането. Работи със здравната каса.Ето и телефон-0887402693.Много му благодаря  bouquet

# 653
  • София
Д-р Гиздов - ВМА, център "Св.Георги" Peace Peace Peace

# 654
 wavey Споделете нещо за д-р Славчев от МД, моля newsm68

# 655
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Бих искала да изразя моята благодарност към целия екип на родилното и неонатоплогичното отделение на Токуда Болница. По специално на Д-р Лазарова, д-р Димитров и акушер Румяна Колчева, които оперативно изродиха дъщеричката ни Ния. Безкрайно съм доволна от индивидулния им подход по време на целия ми престой в болницата.
Искам да спомена и д-р Масларска - зав."Неоналогичното отделение", която много ми помогна в първите дни на отглеждането на дъщеря ми.
Всички в родилното и неонатологичното отделения бяха изключително любезни, грижовни и усмихнати. Спокойствието което лъха в отделението е безценно за бързото възстановяване на една родилка.
Хиляди благодарности!

Подкрепям напълно и изказвам благодарностите на цялото ни семейство  Hug

# 656
изключително добър специалист и човек доктор Иван Диков, благодарение на него раждането на дъщеря ми  и след оперативният период мина без проблеми и аз и беба сме доволни!

# 657
  • На един клон
Колко му плати?

# 658
не съм му плащала нищо.защо питаш ?

# 659
Поставям в белия списък д-р Валентин Иванов от Св.София. Спаси ме от кюртаж при спонтанен аборт. След като забременях отново ме следеше много внимателно.Имах проблеми с бъбреците и цистити. Правеше ми постоянно изследвания, внимателно предписваше лечение, изваше всеки ден на посещение когато лежах в болницата. Родих при него - 4 дни му звънях нон стоп защото бях с контракции - как ме изтърпя не знам. Накрая родих пак при него - бързо и с упойка. Той държеше на нормалното раждане, родих без проблеми, без нито един шев.Възстанових се за нула време.Постоянно ме посещаваше и ми даваше информация за бебето.
И сега мога да разчитам на него - обаждам му се, ако имам проблем и той винаги се отзовава.

Общи условия

Активация на акаунт