Бял списък-за София!

• 1 144 441
  • 2 395
  •   2
Отговори
# 1 710
бихте ли ми препоръчали личен лекар във Зона Б 5, Св.Тройца, Банишора  в тези райони някъде спешно ми е за да мога да си го сменя веднага  Praynig

# 1 711
Присъединявам се към въпроса на Lady Frost относно добър гинеколог в района на Дружба. Интересувам се по-специално за проследяване на бременноста в Дружба 2. Бях попитала за д-р Мария Куцарова, но изглежда никой не я познава Sad
Мерси предварително.

# 1 712
  • ул. "Мечтание"
На мен ми казаха за д-р Миладинова, но не знам дали е подходяща за проследяване на бременност. Аз ще ходя при нея на рутинен преглед. Ако те интересува - кабинета й е в поликлиниката.

# 1 713
Мммм, каква хубава тема за размяна на реплики.  ooooh!

# 1 714
здр днес се записах при д-р Белобрадова личен лекар похвалиха ми я тя е на ул.Позитано 10

# 1 715
  • София
Използвам с голямо удоволствие Белия списък, за да напиша имената на Д-р Китанова и Д-р Якимов от Шейново, на които съм ужасно признателна и благодарна за перфектното секцио, човечното отношение и професионализъм Hug

# 1 716
И аз съм далечко от Красна поляна. Мога да препоръчам за Дианабад.
Моля те, препоръай за Дианабад.

# 1 717
И аз съм далечко от Красна поляна. Мога да препоръчам за Дианабад.
Моля те, препоръай за Дианабад.
Момичета,това е тема за лекари,които да похвалим,кратко и ясно,с име и координати.Ако искате да си говорите помежду си,нека  става на лични,това не е чат.Темата се разводнява иначе и нищо полезно не се научава така. Peace
Мммм, каква хубава тема за размяна на реплики.  ooooh!
Peace

# 1 718
Тук май трябва да сложа и нашите педиатърка и сестрата - д-р Маргарита Карпачева и сестрата Данчето. Много човечни, с доста богат опит в лекуването на деца, от трета градска. Такива хора (не само лекари) са действително "кът" в днешно време...

# 1 719
Потвърждавам по-предишното мнение за Д-р Митко Гунев - акушер-гинеколог, работи в АГ"Майчин дом" и три дни от седмицата приема в кабинета си. Изключително внимателен, компетентен. Задължително го включете в т.н. "Бял списък".

# 1 720
  • България
Благодаря на проф.Виолета Димитрова от Александровска болница!
Благодарение на нея баща ми получи втори,не,трети шанс за живот!
Отписан от онколозите в нашия областен град,утре той ще си дойде след операция извършена от нея!
Прогнозите са добри,утре го изписват,а за мен тази жена е един ангел пратен ни по Коледа!
Поклон пред нея и уменията й!!!

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 17:35 от velislavа

# 1 721
  • София
Благодаря на проф.Виолета Димитрова от Александровска болница!
Благодарение на нея баща ми получи втори,не,трети шанс за живот!
Отписан от онколозите в нашия областен град,утре той ще си дойде след операция извършена от нея!
Прогнозите са добри,утре го изписват,а за мен тази жена е един ангел пратен ни по Коледа!
Поклон пред нея и уменията й!!!

Проф.Виолета Димитрова (тогава доцент) ме оперира и ме спаси преди 14 години.
Страшно кадърна, голям професионалист и още по-важното- голям човек.
Ще й бъда вечно благодарна Hug

# 1 722
  • Once there was a Hushpuppy...
Д-р Мариана Райчева
Д-р Ковачева /шеф на Родилното отделение в Шейново/

Ето това са най-добрите!!!
Не в бял, ами в златен списък трябва да бъдат вкарани защото имат златни ръце!
Хиляди благодарности и на двете.

# 1 723
бихте ли ми препоръчали личен лекар във Зона Б 5, Св.Тройца, Банишора  в тези райони някъде спешно ми е за да мога да си го сменя веднага  Praynig

Д-р Карпачева от Трета градска, ама записва само новородени в момента, ако те интересува - пиши на ЛС

# 1 724
Д-р Цветозар Механджиев-акушр-гениколог в Майчин дом.Невероятен професионалист и човек

Общи условия

Активация на акаунт