Весела ще е лятната почивка, защото ще съм бременна щастливка!Teма 111

• 26 549
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Anadara да ти е жив и здрав рожденика и много да те радва и обича! Бисквитен торта звучи МммММ
Гледам изписали сте света днес сутринта Simple Smile Мойте опити да спра цигарите не вървят много добре, ако трябва да съм честна. Все с викам- като стане ще съм доста по-постоянна. От мен днес никакви новини зазега-само упоритата болка в десния яйчник и в под пъпа и болезнени зърна.

# 436
# 437
  • Варна
rosit@, и аз съм на мнението, че всяко зло за добро! На новата позиция, може би ще ти е по-спокойно. Макар че на шефа ти не му прави чест така да се отмята от думата си. От коя държава е?
Пожелавам бързо оздравяване на детенцето ти!
Jojojo,  Hug
Стане, мисията ти успя Simple Smile Постовете ти са винаги много свежи Simple Smile Успех ви пожелавам с измъкването през уикенда!
Щaстливка, поздравления за решението!
Liliana3, стискам палци за прегледа!
anadara, честит ти рожденик! Желая му всичко най-хубаво и сбъдване на най-голямото ви желание. Както го описваш какъв е добричък и съпричастен, ще бъде най-добрия баща, сигурна съм!

При мен също няма новини, освен че температурата ми едвам се повиши до 36.8. Все се притеснявам, че е много ниска, но спрямо първа фаза все пак е видимо по-висока и има двуфазност:
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=kisssy

# 438
И аз имам проблем с цигарите - откакто се помня. Успях единствено да ги понамаля  ..... малко Sad Много ми е съвестно и аз така си говоря:  Само да забременея и ги хвърлям Simple Smile"  Когато стана детето, ги бяхме отказали с мъжа ми от почти 8 месеца, но пък се сдобих с 8 кила отгоре и сега това много ме възпира - не искам да съм небременен хипопотам  Wink Така или иначе още не мога да сваля едни 4-5 кг. Иначе , после като знам колко е вредно за бебо , пак и ако се сдобия с гадене от миризмата им - от раз съм  ги спряла. Ама а де ......

# 439
  • София
Здравейте сладурки  bouquet
Анадара,да ти е жив и здрав рожденника и скоро да стане татко! Simple Smile
Кейт,според мен има време,ще се повиши още Wink

# 440
Anadara, да ти е жив и здрав, да те обича, да се грижи за теб, а скоро и за новото попълнение в семейството!

Кейт, не съм спец, но ми се струва добра двуфазност, имаш си разликата от 0,4. Мечтичка навремето имаше ниски Т, ако не ме лъже паметта, но ей я, скоро ще ражда.

Лилиана, успешен и позитивен преглед!

Лоли, виждам теееее Hug

Цигарите не са хубави. Бавят бебето и създават усложнения след това. Може при всяко вдишване на пушек да си повтаряш: Хващам рак, хващам рак...

# 441
  • Plovdiv
Стане, минавам само да ви видя Simple Smile

Анадара, да тие  жив и здрав мъжо. Пожелавам му повече да слуша жена си и скоро да стане татко за пример Simple Smile

При мен нищо ново, имам толкова работа  и притеснения, няма накъде повече. Днеска пак в някаква буря явно ще се пътува до морето.

# 442
Стане , даноне спад- имплантационен , но не съм мерила първата половина на месеца и незнам ... Скоро ще стане ясно

# 443
Цигарите не са хубави. Бавят бебето и създават усложнения след това. Може при всяко вдишване на пушек да си повтаряш: Хващам рак, хващам рак...
Аз си повтарям : Искам бебе, искам бебе  , ........... но пак ми се припушва, за съжаление Sad за някои неща света ще обърна , а за такива елементарни навици съм тотално безсилна и без воля. Но , още малко и с мъжо едновременно  #Cussing out box  Да сме си поне семейство хипопотами.
bdbaloni на М на anadara -много късмет, здраве и успехи!
И стиснати палци за всички очакващи  EFP 

# 444
Ето ме и мен.
Андара,да ти е жив и здрав мъжа и много да те слуша.
Не искам да се връщам към скандалите напоследък,но съм съгласна с по опитните дами,че можем да попрочетем първо и след това да питаме за това което не ни е ясно.
За БТ,и аз всеки месец се заричам да почна и все не почвам.
Хубав ден от мен.Отивам да НЕ си чакам М.днес и дано да не я дочакам.

# 445
  • София
Анадара, да ти е жив и здрав ТМ, да те слуша и скоро да сте поне трима Simple Smile
Лоли и аз те видях Simple Smile
Лили, късмет за прегледа
Днес  не мога да ви насмогна, то като цяло тая тема бързо се изписва Simple Smile

# 446
Слънце, ти днес можеш май тест да си направиш ! Ох и мен ме сърбят ръцете .. Ама ще устискам !!!

# 447
ПолиМ, няколко пъти пиша и все забравям, дано и лошото да те забрави. ДОБРЕ ДОШЛА в темата   bouquet Да ти е на късмет и на успешна бременност. На прав път сте, дано скоро се похвалите с резултат!

Слънце87, да не дочакаш! Време е за бременно хоро!

Шик, скоро ще разбереш, дано се похвалиш с добър резултат!

Пъпешче, аз като съм с лелка и не пиша, ама като наближи яйцегона и тестването, и с кран не могат да ме извадят оттук!

Лоли, лек път! Да минават ядовете и да се отпушва, много ти се насъбра Sad

# 448
Анадара, да ти е жив и здрав мъжа и скоро татко.

За цигарите аз ги спрях от раз, казах повече няма да пуша и толкоз това преди 5 години /като на ден си ми бяха кутия и 1/2 / След като се събрахме с ММ паля вечер след вечеря 1 но то е защото той пуши като печка и го дразни ,че му вземам от дажбата Crazy Blush

# 449
  • От Луната
Кейт, не се притеснявай изобщо, разликата в градуса ти е много добра и изобщо нямаш база за притеснения, моята е по-малка а имам О, друг е въпроса за качеството, понеже с последните ми резултати не много ясно какво точно е положението. Та мисълта ми е че графиката ти е супер! Стискам палци всичко да върви така чак до финала след 8/9 месеца  Hug
Слънце, много палци за теб!!! Кога ще чакаме тест??? Нямам търпениеее още някой положителен тест да излезе от сянката Crazy
Лоли, тандем ще сме си на есен!  Hug

Нямате ли нови идеи за заглавия??? Мислете бързо, че да има време за гласуване ... Wink

Няма да казвам какво мисля за цигарите, такъв трън са ми в очите, че тогава вече може да съм ужасна Sad, но много ги мразя честно! Не виждам никакъв смисъл от пушенето и адски ме изнервя Sad

Общи условия

Активация на акаунт