Как тренирам - 18 тема

• 48 298
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Днес тренирх гръб, бицепси и корем.

След тренировката изядох грамадна салата от спанак, ягоди, боровинки и нектарини. В нея имаше всичко, което е нужно за възстановителния процес: въглехидрати, белтъчини, витамини, малко мазнини (в естествена форма).
Здравей Фея, сериозно ли след такава тренировка си яла салата, била тя и с плодове? Дори не прочетох за авокадо поне... или си вегетарианец?
Благодаря.

# 241
Здравей Фея, сериозно ли след такава тренировка си яла салата, била тя и с плодове? Дори не прочетох за авокадо поне... или си вегетарианец?
Благодаря.
Абсолютно сериозно.

Веган съм и това не пречи да ям авокадо. Хапвам, но рядко заради високата му масленост.

Старая се да се придържам към 80/10/10. Знам, че мускули се правят с целенасочени тренировки, а не с увеличаване на белтъчинния прием. Мазнини ям малко, защото имам достатъчно калории от захари.

# 242
Имам огромна молба към пишещите тук: нека не пренасяме "дебатите" между вегани и месоядни тук. Нито пък да се "съветваме" за храни. Нека си говорим за тренировки, добавки, комплекси, резултати. Има си теми за хранене - и суровоядски, и ВМ-НВД/Дюкан/ВМ-БВД.

Никой никого няма да убеди в своето, нека запазим добрия тон.

# 243
  • Русе
 newsm10 подкрепям. Все пак темата е "Как тренирам", а не какво ям.

# 244
  • в 1001-та нощ
Джия  Hug много е относително и индивидуално - преди тренирах с по 40-45 до 50 кг на машини.

Сега гледам са поне 2 пъти по-малко за повторения 15-25 бр. За клекове и напади 5 кг гири. Лоста, с който клякам - мисля около 15 кг Simple Smile но не повече от 20 кг Simple Smile

# 245
Мерси, хубаво е да имам някаква представа  Peace А правиш ли почивки между сериите и колко дълги са?

# 246
Black, съгласна съм. Ако предпочитате, изобщо няма да се коментират и публикуват храни. Аз съм "за". Уморително е да се спори за ядене във всяка тема...

# 247
  • София
Не, няма да превръщаме темата в спорове, единствено зададох въпрос от чисто любопитство. Благодаря, Фея.

# 248
За днес обичайното  + ново - мъртва тяга ,още се уча де ,сложно ми се вижда малко не знам защо ...
завършек - тичане на 10-та.

Купих си витамини и Bcaa , - 15.500 кг ,по-бавно става вече  Crazy

# 249
  • Русе
Лисичка, внимавай с кръста при тягата, почни с дъмбели за да свикнеш да го правиш правилно и после с лост и после с по-тежък лост или с тежести. Не бързай. Тягата и доброто утро предразполагат към травми, ако не се изпълняват правилно. Peace  bouquet

# 250
Лисичка, внимавай с кръста при тягата, почни с дъмбели за да свикнеш да го правиш правилно и после с лост и после с по-тежък лост или с тежести. Не бързай. Тягата и доброто утро предразполагат към травми, ако не се изпълняват правилно. Peace  bouquet
Да,така ще направя,че нали веднъж си прецаках кръста ,не ми се ще пак.
Благодаря за съветите  Hug

# 251
Лисе, ако вече имаш една травма, не е лоша идея да си купиш колан, който да ти стяга кръста.

# 252
Джия  Hug много е относително и индивидуално - преди тренирах с по 40-45 до 50 кг на машини.

Сега гледам са поне 2 пъти по-малко за повторения 15-25 бр. За клекове и напади 5 кг гири. Лоста, с който клякам - мисля около 15 кг Simple Smile но не повече от 20 кг Simple Smile
Сигурна съм, че е абсолютно индивидуално, но колко повторения и с какви кг бихте ме посъветвали да тренирам краката. Те са проблемната ми зона - мазни са, макар и много силни. Склонна съм към лесно трупане на мускулна маса, трудно чистя, а мускулите са ми обемисти, топчести, не издължени и изваяни. Питам, защото 15-25 повторения ми се виждат доста малко. 15-20 клека в серия правя с 35 кг да кажем и явно тежеста е висока за целите, които имам  newsm78 Да кажем, че ще намаля тежестта на 20 кг, а повторенията ще увелича на 30 бр. примерно. Така как ще е според вас? И още един въпрос - правите ли кардио в ден за крака?

# 253
  • Русе
Аеробни серии за крака - напади с 2кг гири 5х 20, (може и повече, аз заради травмата по-малко), 3сериих3сериих50 повторения с 10кг сгъвач и същото разгъвач и същино вътрежно бедро, същите серии за външно бедро с 30кг. Това правех преди. +прасец , после ритници легнала странични 3х30 с изден крак малко назад и същото с издаден крак малко напред, повдигане на таз с 3х20 с 60кг на машината на сгъвача - това на едната тренировка,
другата - клекове 5х40, мъртва тяга 3х30 с 20кг, по горната схама без сгъвач и вместо вътрешно бедро - сумо клек с дъмбел 7кг 3х 50. после ритници 3х30 задни, 3.30 с опънат крак през другия крак и 3х30 права назад и настрани комбинирано
Сега правя нормални серии по 15 повторения с 10 кг като след всяка серия на всеки уред 30 сек скок с клякане на стъпало. скачаш горе клякаш скачаш долу - бързичко, 30 сек почивка и следващата серия на уредите. прявя и прасец.
Днес правих последното + 10 серии странични ритници + корем стандартна.
Намалила съм умишлено храненето на 1000ккал - надолу съм от понеделник с 2кг. - днес 53.5кг Ще я карам така още седмица. Затова и тренировките са по-леки. После ще захраня с 20% дефицит.

# 254
Благодаря, elan   bouquet Задължително ще пробвам и ще споделя какви са впечатленията и резултатите ми. Дано не е нахално, но може ли още малко разняснения относно ритниците. Не ми стана много ясно как точно ги правиш, както и
повдигане на таз с 3х20 с 60кг на машината на сгъвача
също не разбрах  Embarassed И браво за минусите! Поздравления!

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 16:39 от Yoya

Общи условия

Активация на акаунт