Смешки от форума - 19

• 93 154
  • 774
  •   1
Отговори
# 465
  • забравих си мисълта...
Твоята е на полусварени моркови,моят син е още на пясък и виртуално готвене.На 3 е,но покрай мен се върти докато готвя и сега съм му купила комплект за готвене.прави ми таратори,царевица,супи-но само въображаемо  Hug

Аз се отказвам, предавам се, моето съкровище нищо не може да готви, само иска да си хапва. Simple Smile Иначе ако се решиш за нас, Софи, след това ще имаш много материал за тази тема от рода на "ойро, Ойропа, лейза терапия" и още много други. Wink

# 466
Твоята е на полусварени моркови,моят син е още на пясък и виртуално готвене.На 3 е,но покрай мен се върти докато готвя и сега съм му купила комплект за готвене.прави ми таратори,царевица,супи-но само въображаемо  Hug

Аз се отказвам, предавам се, моето съкровище нищо не може да готви, само иска да си хапва. Simple Smile Иначе ако се решиш за нас, Софи, след това ще имаш много материал за тази тема от рода на "ойро, Ойропа, лейза терапия" и още много други. Wink

Скрит текст:
Ти точно не ме плашиш, защото съм ти виждала произведенията и като нищо ти я пращам! По едно време искаше да става шеф, тъкмо ще се научи.
Спирам, че стана говорилня.  Laughing

# 467
Хайде още малко спам, Софи, щом търси по-млад, няма проблем. И моят обича да готви, но и той още е в сферата на неставащите за ядене.

# 468
Съни, звучи все едно той все още не става за ядене.  Laughing

Много сладка е станала последната страница на темата.

# 469
  • Телиш/Плевен
Цитат

Тази събота съм канен на юбилей на 50 годишен мъж.
Ако може да ми дадете някаква идея или пък на вас/вашия съпруг/приятел/роднина са подарявали нещо интересно - споделете.
Мъжа е с чувство за хумор, така че и да е някоя "бъзикня", даже би се зарадвал.
Цитат
Карикатура по снимка ... според мен е интересно а ще остане и за спомен щом казваш че човека е "бъзикня "

# 470
Съни, звучи все едно той все още не става за ядене.  Laughing

Много сладка е станала последната страница на темата.
Е, значи съм си в темата Simple Smile

# 471
Цялата тема е за тук, трудно е да се подбере само един цитат  Laughing

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=861774.0;topicrefid=20

Ето все пак един подбран момент. Как се стига до годеж:

Цитат
Ние се познаваме от доста отдавна, може би вече почти 2 години, но не сме имали връзка от началото. Запознахме се по българското черноморие, той беше с неговата компания приятели, а аз с моята. Всички си говореха, само аз мълчах, понеже нали не знам английски и приятелките ми им обясниха защо съм мълчалива. Това обаче го заинтригувало и решил да ме потърси и започна да ми говори и да ме търси, но в началото аз само мълчах, но в един момент си казах, че не бива така и реших да се стегна.

Па вий говорете чужди езици, да бягат мъжете от вас.  Laughing Идеалната жена мълчи и те слуша само.

Последна редакция: пт, 31 юли 2015, 02:40 от Nickkie

# 472
А, браво, че я донесе тук...тъкмо се чудех откъде да подхвана. Най ме впечатли, че жените в българия са Бай Ганьо  Rolling Eyes

# 473
  • София
Алтернативата е Лейди Ганка  Crazy

Ама тая мацка била голяма сладурана:
Цитат
А за английски не го уча, защото на мен ми трябва твърд език, понеже имам един личен проблем..

Последна редакция: чт, 30 юли 2015, 19:49 от Атти

# 474
Бай Ганьо полага усилия да говори чужди езици и се гордее със способността си.  Laughing  А авторката се самообявява усмихнато за лейди Ганка, щото не знае и не иска да знае.

Цитат
Моя ме кара да уча гръцки, аз не съм много съгласна, но за да му върна жеста запомням тук-там някоя дума, че да покажа малко уважение... Жените в българия сме едни ама..  Joy Joy Joy Също като Бай Ганьо ..  hahaha

Последна редакция: пт, 31 юли 2015, 02:41 от Nickkie

# 475
# 476
то е ясно - всички мъже, които са зодия дева, са гейове  Mr. Green
карираната риза обаче ме обърка  Naughty

# 477
то е ясно - всички мъже, които са зодия дева, са гейове  Mr. Green
карираната риза обаче ме обърка  Naughty
Не стига това, че е гей, ами и с лош вкус.

# 478
 Всички гейове имат добър вкус. Тия с лош вкус са педерасе.

# 479
  • София
Цитат
Масаж от специалист, майстор от Русия, която има опит в работата с жени повече от 5 години.

Първият масаж е безплатно, второто с 20% отстъпка, третата с 10% отстъпка.

Цитат
Масаж за възрастни жени - това е специална програма за жени над 45 години, която предвижда специален подход, грижа и въздействие, които ви позволяват да активирате желаните зони на тялото, за по-стабилна работа.

Цитат
Гинекологичен масаж - специален и рядък вид масаж, който е създаден специално за жени. Препоръчва се за жените с  проблеми, а също и при сексуална студ, липса или при слаб сексуалното възбуждане, сексуални проблеми, сексуално напрежение и скованост, при заболявания на органите на малкия таз (женски болести), при продължителна липса на секс, или секс партньор.

Последна редакция: пт, 31 юли 2015, 14:16 от кльомба

Общи условия

Активация на акаунт