Herz ,Dara88 - комуникацията ни с чичо е почти никаква. Не поддържаме никаква връзка; ако се засечем някъде , си говорим любезно, като добри познати и взаимното ни нехаресване личи. Отношенията между чичо ни и баща ни бяха лоши; но след смъртта на баща ни той си втълпи, че ние сме отговорни за нея и открито ни обвини; за капак вероятно си мисли, че искаме да му вземем бъдещото наследство от на баба и дядо къщурката. Тя , впрочем, е купена от нас двете със сестра ми, с наши пари преди 11 години и оттогава и баба и дядо живеят там. Имат мъничък апартамент в близкото малко градче; дадоха го на чичо да го ползва и искаха да му го прехвърлят. Даже ме питаха как да направят прехвърлянето, че чичо да е добре защитен от евентуални наши претенции със сестра ми. Казах им как, подробно обясних и защо, но все още не са му го прехвърлили. Май се отказаха, но така или иначе, не ме интересува. А за къщурката, чичо си мисли, че те са я купили и са я прехвърлили на нас и не вярва, че не е така. Навремето баба и дядо много работеха и всеки лев даваха на синовете си, за да може сега , когато са стари и безпомощни, да няма на кого от тях да се облегнат.
Нефертари, дъщеря ми няма друга стая. Тя спи с татко си в спалнята, а аз- на дивана в хола, защото си лягам последна.
А за дома за възрастни хора- не смея даже да произнеса това ужасно в техните уши словосъчетание, защото дружно ще получат удар