Имам нужда да споделя, за да се справя ....

• 35 013
  • 613
  •   1
Отговори
# 255
А дали ще намери друг, който така да й се подчинява?

Такъв, който да чука други и да иска да си излиза свободно ли? Що да не намери newsm78
Тя с тези неща е била съгласна  Peace
Не е била ок само да игнорира нея и децата, обещавайки им нещо, а после пиенето да е по-важно от ангажимента...

Той най-добре ще направи да не се трови с хапчета, защото въобще не вярвам, че има психически проблем. И му пожелавам да си намери жена по негов вкус, която след работа отива да пие и не си вдига телефона, а той ще не ще отива вкъщи, защото е ясно, че децата няма сами да се оправят. Вярвам, че ще е много щастлив  Simple Smile

# 256
  • при късмета
Човекът е решил да живее, защото е видял, че на жена му не й пука за него. Това ми е логиката. Wink
Това писах и в предишния си пост, но с повече думи.

Айде моля ти се  Stop Той се държи като недоносен и тя трябва да се чувства виновна и да му обръща повече внимание ли?

Човекът е решил да живее щото най-вероятно е егоистиен кретен дето му се живее. Жена му, децата, майка му и колежките не са виновни, че е мекошав и безотговорен.

Това, което съм написала в по-горните си постове, може да бъде разбрано само от човек, който обича партньора си.
Казвала съм ти го и друг път. Това мислене не е на човек обичащ партньора си, а чисто и просто робско мислене. Едното няма нищо общо с другото. Така може да мисли само емоционално зависим човек, човек без нужната самооценка и мислещ, че само залепен за някой друг може да съществува.
Това което си написала в предишния си пост е крайно неправилен съвет.
Колкото по-малко хора мислят и действат по този начин, толкова по-добре

# 257
Има ли някакво развитие, авторката раздели ли се с единия или вече са трима? (шегувам се)
Точно в тази тема не бих се шегувала с авторката. Naughty

Грешката е моя, мислех, че пиша в онази тема, където едно момиче имаше приятел от не знам колко години, а спеше с женен колега, който не искаше да остави жена си заради нея.

# 258
  • София
Има ли някакво развитие, авторката раздели ли се с единия или вече са трима? (шегувам се)
Точно в тази тема не бих се шегувала с авторката. Naughty

Грешката е моя, мислех, че пиша в онази тема, където едно момиче имаше приятел от не знам колко години, а спеше с женен колега, който не искаше да остави жена си заради нея.

ами темите толкова си приличат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 259
Наистина, не си приличат, тогава писах от телефона си и съм сбъркала. Извинявам се на авторката.

# 260
Ето ме отново след известно отсъствие.
Отново имам нужда, да споделя, защото наистина ще се пръсна.
И така почивката мина - почти добре. Мъжа ми/не знам дали е редно да го наричам така с оглед на това, което ще разкажа ама все пак още ми е мъж поне на документи/ се държа почти прилично - обикаляхме много с децата, разхождахме се. На него му било скучно по детските площадки където бяхме, ама все пак дори и скучно имаше търпимо и приемливо държане.
След връщането ни също сякаш имахме известен напредък, с изключение на факта, че в неделята в 12 посред нощ имаше странно обаждане от непознат номер и никой уж не вдигна. Обаждането се повтори в 6 сутринта. Не съм задавала въпроси защото бях изморена и съм сигурна, че прословутите му колеги се шегуват с него.
Седмицата продължи нормално - аз на работа, той на работа, децата ги няма. Искаше ми се да имаме близост, но той пак категорично отказа и обеща за нататък.
До вчера - трябваше да свършим нещо заедно и аз тръгвайки от работа звъннах да ме чака пред входа. Не вдигна и така стигнах до нас и той не беше у дома. Обади се, че пътува към в къщи и след 5 минути ще е у дома. Питам го къде си ходил, той на разходка сам. Беше видимо пил отново. Избухнах жестоко и му казах, че няма да свърша нищо заедно с него докато не ми каже къде е бил и с кого. След много разправии и караници се оказа, че уж е ходил на бира и риба с колега и го е закарал след това до тях, затова не се е прибрал. Продължихме да се караме и го питам как искаш да не се съмнявам в теб, че ми изневеряваш след като криеш и ме лъжеш в очите. И той най-накрая изплю камъчето аз съм му била противна, била съм грозна и дебела. Другите му колеги имали прекрасни жени и си ги обичали, а той мен ме мразел и затова не можел да си помисли да спи с мен. Каза, че си мечтаел да се изнесе от нас и да не се занимава с мен. След това легна и заспа, междувременно пристигна баща му и аз ги помолих да напуснат дома ми. Събра си нещата на 2 на 3 и толкова. Взех му ключовете от неговата кола и казах, че на човек, който пие и кара аз ключове няма да дам.
Днес сутринта ми звънна в 6 сутринта озверял да иска колата. Тръгнали са с баща му да търсят квартира, защото майка му отказва да го пусне в апартамента си. Снощи е пренощувал в таванската стая, която е към апартамента им, а баща му е спал в апартамента. Щял да остане в тая стая докато намери квартира, ама квартирите били скъпи - над 250 лева.
Не ми е звънял повече и аз не звъня, чувам се само със свекърва си. Баща му ме обвини, че аз не съм му приготвила чаршафи и хавлия. Защо аз?! Да не го пращам в болница, че да трябва аз да приготвям тези неща.
Свекърва ми казва, че трябва да го оставим сам да се оправи, като толкова му е акъла. Да искал помощ от приятелите дето го съветват.
Аз съм развалина, не съм спала, наливам се с кафета и не мога да разбера това ли заслужих?! След 10 години през които го обгрижвам и му помагам за всичко. Губил е работа над 4 пъти, губил е пари, изневерявал ми е. И накрая аз станах противна и грозна и дебела .........

# 261
Е, накрая да видим една свекърва на място. Аз също съм си обещала, че ако мой син един ден си зареже семейството, няма да го подслоня у дома си да го обгрижвам. Може да помогна малко, но да се оправя сам.

panika, какво да ти кажа, смело напред! Наглостта на мъжа ти е надхвърлила нормалните човешки граници, че да му даваш още шансове и да му диплиш чаршафи  Sick Освен това мога да ти обещая, че ще се намерят други мъже след време, за които ще си много красива, а не дебела и грозна и не знам си каква.

# 262
Радвам се, че поне децата ги няма и ще се прибера довечера ще се наплача.
Ама ме е яд, чувствам се осъдена несправедливо. Не познавам нито един негов колега, нито съм ги виждала освен на снимка. Защо тези непознати ме съдят, без да знаят какво е в дома ми, как живея, как се грижа за децата и семейството си?! С какво право ме съдят за килограмите ми, след като са ме виждали само на снимка.
И да, едра съм, ама не съм напълняла след ражданията - бях такава и като се запознахме, бях такава и на сватбата. Даже сега съм свалила няколко килограма от нерви, ходя на аеробика и се опитвам да отслабна, защото ми се появи една разширена вена.
Защо ме обсъждат без да са разменили една дума с мен?! Аз имам чар, и усет да намирам приятели. Работя на едно и също място 10 години, градя кариера и хората ме харесват, защото съм отзивчива и не си виря носа. Семейните ни приятели са такива, защото аз съм ги намерила и създала. Мъжа ми няма 1 приятел, само прословутите си колеги.
И някакви непознати ме съдят по една снимка и наливат акъл в главата на мъжа ми да се отърве от мен. Ами хубаво ще се отърве ама защо. Кому е нужно това, какво удоволствие ще им създаде това, че ще имат един разведен колега?!

# 263
panika22, пожелавам ти да минеш бързо и безболезнено през всичко това!
Не става насила. Но пък уважението е въпрос на нещо съвсем друго. За съжаление е често срещано, когато човек не смее да поеме отговорността за раздялата да хвърля вината в/у този до него - ограничавал му свободата и други глупости. Изсмукани са от пръстите, не го мисли. Не е това причината.

Все пак положителното е, че видя кой е до теб, че е тежко, тежко е, но поне вече имаш яснота и можеш да продължиш напред, вместо да тъпчеш на едно място...

Успех!

# 264
Изобщо не го слушай, според мен неговите приятели грам не те обсъждат  Naughty Той е гузен, но на всяка цена иска да изкара теб виновна, за да се оневини. Жалка работа, но е често срещано като похват. Какво като си едра, много жени познавам, по-едрички, с много хубави семейства. Това не ти е пречка. А и сега ще отслабнеш, всяка жена, която претърпи раздяла, отслабва драстично  Wink

По това, което ми пишеш, съдя, че ти ще се справиш в живота много по-добре от него. Виждам те до 2-3-4 години променена и разхубавена и доволна от живота, с друга връзка или с нов кандидат. А той - ще се сдуха и честно, не знам каква ще му е съдбата. Дано не се навиеш да си го вземеш обратно -тогава вече сама ще си си виновна, не прави тази грешка само.

# 265
Благодаря Ви момичета, точно това имам нужда да чуя. Защото ужасно много ме е страх. Финансово нямам притеснения винаги аз съм носела много повече в семейството, но ме е страх - как ще се оправя с децата, как ще кажа на близки и познати. Как ще им обясня събитията, как да организирам срещите с баща им. Не смятам да го оставя да не се среща с децата си.
Аз съм сигурна, че ме обсъждат - мъжа ми е комплексиран човек и има навика да подражава на хората, с които е най-близък. А мъжете от работата им също са абсолютно комплексирани и не могат да приемат, че жената може да изкарва повече пари от мъжа. Освен това щом пък изкарва, значи е грозна и дебела.

# 266
Авторке, мъчно ми стана да прочета как се чувстваш...

Казаното то свекърва ти е на място, описаните и действия - също.
Казаното от мъжа ти е вербален шамар, думи, казани, за да ти причинят болка. Недей да ги приемаш като някаква неоспорима истина, само защото болката, която носят, е толкова реална. Гледай в огледалото с любов и с уважение към всичко, което си и всичко, което си постигнала. А щом правиш необходимото да се чувстваш и изглеждаш още по-добре, това неминуемо ще доведе до резултати.

Дано успееш да се отърсиш бързо от всичко и да намериш вътрешен баланс - заради себе си и децата.  Hug

# 267
Всичко става постепенно. С децата ще се оправяш както и досега си се оправяла. Щом финансово си добре - какво повече ти трябва?

Страхът е най-лошият съветник. Бори се с него, не се страхувай. Оттам нататък всичко се подрежда.

# 268
Panika22, без паника. Ще се справиш. Hug
От всяка раздяла боли, но минава... след време.
(+1 за комплексар и +1 за готината свекърва)

# 269
panika22  Hug Представям си какво ти е. Употребил е страшно грозни думи, които никой човек не заслужава. Живял е с теб, създали сте деца, толкова е просташко поведението му. А аз го съжалявах, реших че има наследствено заболяване.  ooooh! Не вини колегите му, твоят е глупакът. Ако той се оплаква от теб и външния ти вид, вероятно и те са се включили да си правят шеги на твой гръб. На тях не им пука нито за него, нито за теб, просто са се забавлявали с неговата глупост. Вината е в него. Ако той е мъж на място, дори и на хипопотам да приличаш, никой няма да посмее да му каже нещо за външния ти вид. Но той явно е абсолютен простак и комплексар! Приеми, че си се спасила от него. Не ти трябва човек, който няма елементарно уважение към теб.

П.П. Това ме подсеща за едно семейство, което живееше в къщата до нас на квартира. Други мъже от улицата "наливаха" акъл на мъжа да не слуша жена му, викаха го да пие с тях, окуражаваха го да й опонира и той всичко правеше напук на нея. Да докаже на другите глупци, че е мъж на място. В крайна сметка тя си намери друг и го напусна. Големият мъж вече четири години е сам и едва когато жена му го напусна, разбра колко истински приятели са му тези, които до вчера го учеха как да се държи с нея, а днес му се подиграват.

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 15:38 от Dara88

Общи условия

Активация на акаунт