Все пак продължавам да клоня към друга жена. Направо се ловЯ на бас, че след някой и друг месец ще разбереш и това.
След като е имал и преди, след като за него външният вид е най-важен, след като явно мисли с оная си работа..., незнам, и да няма някоя в момента, я е набелязал, главата си режа.
Може би е било въпрос на време това. Затова съм против прощаването на изневерите и продължаването след това, той след като го е направил веднъж и му се е разминало даже, той си действа в безнаказаност.

Интересно, къде изчезнаха защитниците му...? Обсебваща, контролираща, нам каква си там беше, сега се изпокриха като мишки.
Била съм самотна майка, списвам в техния форум понякога, поне със сигурност чета редовно, искам да съм там обаче като дойдеш и напишеш за новата фуста, предупреждавам те, очаквай я. От 10 години съм в тоя форум и не една или две като теб са били новоприъсединили се. Още помня буцата в гърдите когато за първи път кликнах върху Самотни родители /така се казваше тогава/. Минава и заминава, след една година ще си чисто нова, ама дотогава... няма да е цветя и рози и фактическият развод ти е най-малкия проблем.
Мъжът ти е гузен, няма да иска жилището. Всичките тези циркове бяха от гузна съвест, преживяла съм с бившия ми мъж такива иди-ми дойди-ми, побърка ме 6 месеца. Явно трудно взето решение , няма да си натоварва съвестта с още вини, особено след като няма никакъв принос в това жилище. И още една прогноза - няма да има силен интерес към децата след това. Уффф.

Аз, като една защитничка, не ми се подхваща темата, че ще стане мазало и ще има доста наранени, а на жената и без това й е тежко. Затова няма да коментирам. Всеки да си носи кръста и последствията от действията или бездействията си.

Popule , стига си изпростявала все повече и повече, спри се..
Айде да не ми даваш тон в живота. Гледай си себе си.
Да не би някой друг да му е избрал тази жена навремето? Бляк.
: