Имам нужда да споделя, за да се справя ....

• 34 929
  • 613
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Торнадо, ей ме и мен, втора като авторката. Не съм много сигурна какво не ти се връзва в историята й, но понеже моята беше мноооого много сходна, на мен всичко ми звучи абсолютно правдоподобно.
И парите си изкарвах аз, и дете и домакинство си гледах сама, и той работеше колкото да не е без хич и се прибираше, когато си пожелае ... А, да, и никога не съм ставала 50 кила, все съм си била дебелка, и с него и без него  Laughing
И си го търпях, кво толкова, не всички сме бойни мадами.

# 541
  • София
Торнадо, ей ме и мен, втора като авторката. Не съм много сигурна какво не ти се връзва в историята й, но понеже моята беше мноооого много сходна, на мен всичко ми звучи абсолютно правдоподобно.
И парите си изкарвах аз, и дете и домакинство си гледах сама, и той работеше колкото да не е без хич и се прибираше, когато си пожелае ... А, да, и никога не съм ставала 50 кила, все съм си била дебелка, и с него и без него  Laughing

Е добре де, как хем работи, хем много пари изкарва, хем е такси за извънкласните занимания на децата? newsm78 Пързалят ни тук много яко, ама лаф да става.

# 542
  • при късмета
И парите си изкарвах аз, и дете и домакинство си гледах сама, и той работеше колкото да не е без хич и се прибираше, когато си пожелае ... А, да, и никога не съм ставала 50 кила, все съм си била дебелка, и с него и без него  Laughing

Е добре де, как хем работи, хем е такси за извънкласните занимания на децата? newsm78
Понякога не се четеш какво пишеш. И спориш за неща които изобщо не са ти ясни. Знаеш ли какво е извънкласно занимание? Елементарно е.
Децата ходят на извънкласни занимания СЛЕД у-ще, съответно тя е след работа и трябва да стигнат до школата/курса или където са тръгнали.
Кое е толкова чудното? На почти всякакви тренировки например се ходи след 18 ч.
Кажи сега кое не ти се върза?

# 543
Пише, че е до 18 ч. на работа, доста от извънкласните са след този час (заради децата 2 смяна).
Което не пречи да лъже и дори да не съществуват никакви деца, няма да ни е за първи път  Mr. Green

# 544
Голямото ми дете ходи на ангийски език в събота и на художествена гимнастика в сряда и неделя. В сряда е от 18:30 и успявам да я закарам.
Ама наистина понякога сякаш съм на съд пред съдия Popule Simple Smile

# 545
Голямото ми дете ходи на ангийски език в събота и на художествена гимнастика в сряда и неделя. В сряда е от 18:30 и успявам да я закарам.

Joy

Край!!! Отиваш в затвора.  hahaha
Явно според съдия Popule не съществуват самотни майки.
Има такива без мъж, които работят и сами си гледат децата. Майка ми е била такава. Дори и по време на брака си пак е вършила всичко сама.
Има и самотни майки дето уж имат един мамин путьо в дома си, който само пие, яде и сере. Абе едно голямо малко дете. От което всъщност няма нужда.
Тя Popule много се чуди, ама да не и дойде на главата една такава ситуация.

# 546
И парите си изкарвах аз, и дете и домакинство си гледах сама, и той работеше колкото да не е без хич и се прибираше, когато си пожелае ... А, да, и никога не съм ставала 50 кила, все съм си била дебелка, и с него и без него  Laughing

Е добре де, как хем работи, хем много пари изкарва, хем е такси за извънкласните занимания на децата? newsm78 Пързалят ни тук много яко, ама лаф да става.

Popule, това, че аз (и примерно) ти не можем да се справим с толкова много задачи, не означава, че няма жени, които успяват. Просто сме различни.
Освен това авторката обясни, че е игнорирала себе си - т.е. освободила е време за другите задължения.  Peace

# 547
Ох, недей да се обясняваш, че сега ще кажат, че не тичаш кой знае колко.  Mr. Green

# 548
  • при късмета
Ти пък намери на кой да се обясняваш. Тя си има мислене като в Анадола или 18в. и се опитва да го наложи във всяка тема в СО. Иначе за много модерна и млада се има

# 549
Някои потребителки превърнаха темата в тип махленска история с твърде много известни и неизвестни.

Когато се успокоиш от сегашния шок и стъпиш здраво на земята, нещата ще си дойдат на мястото.
Сега, малко или много, ситуацията и теб те прави лабилна и се луташ в мисли за настояще, бъдеще, имоти, деца. Представям си на моменти каква  каша е  в главата ти. ooooh!
Поживей малко за себе си и решавай откъде ще започнеш -  без много обяснения и оправдания.

# 550
Представям си на моменти каква  каша е  в главата ти. ooooh!

Каквато каша сам си направиш в главата, никой не може да ти я забърка.

Това е една от малкото теми, в които съм напълно съгласна с Популе. И Трещерица.

# 551
Тя защото Популе не е развеждана също и била самотен родител ? Пък не са и изневерявали въпреки цялатаси  програма от Анадола !  Stop

Паника, в момента си в шок предполагам .Намери време да се успокоиш .Целият ти досегашен свят се срутва и свикването с новия живот няма да е така бързо и лесно. Това са си 10 години от живота ти .
Съчувствам ти и се надявам да не поддадеш на нападките тук и навън и да направиш това  ,което ще е добро за Теб и за децата . Hug

# 552
Абсолютни бисери има в коментарите по темата... Паника, и аз съм от твоята партия. Уж самостоятелна и силна жена, пък се хванах в един момент, че търпя съвсем нетърпими и противни неща. За невярващите - постепенно става. Почва си човекът да попийва, да излиза по-честичко, да закъснява повече. Карате се, спрягат се понятия като свобода, лично пространство и други красиви термини на пълното изоставяне и незачитане на семейството и натаралянкването до все по-свинско състояние. И докато се усетиш - минало време и някак си си свикнала. Правиш скандали не за връщане в 2-3 ч. без предупреждение, то това станало ежедневие, а примерно ако е оповръщал пода, прибирайки се в 7 и не е почистил. Та, прекрасно те разбирам, паника. Човекът е тип перла, който още не вярва, че искаш да се освободиш от ценното му присъствие (не съм сигурна дали го искаш още). Не ти, а той те мачка. Обидил те е точно с идеята, че ще те уплаши и че ще си го прибереш при неговите условия и още повече ще търпиш, че такава грозна и дебела кой друг ще те вземе. Оставил ти е ден да стигнеш до този извод и сега мазно-мазно се обажда, да се хвърлиш в обятията му. Сигурно е бил доста изненадан, че не си се възползвала от възможността. Пак ше опита, и пак. Но когато разбере наистина, че няма да я бъде, ще атакува той и ще се опита максимално да вземе. Затова говори с адвоката си и ако трябва, ти започни процедурите, да не се окаже, че както сега се чувстваш силна, всъщност си по бели гащи...

# 553
...За невярващите - постепенно става...

Това е ясно. Но доколкото разбирам те смятат, че човекът до тях се е опитвал да ги контролира и затова те се държат така. Въпреки че в тази двойка виждам жена, която го е била пуснала да прави, каквото иска, включително и изневяра.
Любопитно ми е ако мъж беше пуснал тази тема:
Скрит текст:
Имам проблем, с жена ми си живеехме нормално, аз изкарвам 2-3 пъти повече, свършвам работа след нея, тя излиза с колеги насам натам (нормално), аз не, защото след работа тичам веднага вкъщи, за да сготвя, оправя, да стоя при децата, защото са малки. Изневери ми преди време, простих. Тя само ги прибираше от училище, не съм искал друго, справяхме се чудесно. Така си живеехме без проблеми, но се сприятели с разведена колежка и сега каза, че не иска да я питам къде и кога ходи. Звънна, че ще иде да пие и затова няма да може да дойде на тържеството на детето. Ядосах се след тези неща и започнахме да се караме.
Сега реши да се изнесе. Какво мислите?

Пак ли щяха да кажат, че той е виновен Simple Smile

# 554
Или пък - много добре се разбирахме с жената, докато си седях в къщи до нея. Ама после поисках да ходя на фитнес и да пия по бира с колеги. Е, тогава стана страшно.

Общи условия

Активация на акаунт