Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета" ~ Тема 103

• 56 756
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
smile3524Лека нощ ,дружки !

Чок приятно ми беше !

Скрит текст:
През банята и ще лягам ,щото ми се скапа кръста !От утре голямото чистене  ooooh! ooooh! ooooh!
...ама ще я карам по-яваш.....когато стане

# 46
Прекрасна нова тема!   smile3521 smile3521 smile3521 Голямо браво, мила Светлич!  smile3501 smile3501 smile3501 И голямо благодаря! newsm51 newsm51 newsm51

Свееее,благодарско за хубавата тема !

Да си я изпишем с добро настроение и удоволствие от сериала !

Моля ,моля...пак Заповядайте... Hug Hug

# 47
smile3524Лека нощ ,дружки !

Чок приятно ми беше !

Скрит текст:
През банята и ще лягам ,щото ми се скапа кръста !От утре голямото чистене  ooooh! ooooh! ooooh!
...ама ще я карам по-яваш.....когато стане

Лека,Софи... smile3524 Heart Eyes...и по спокойно ,да не  сЪ повредиш...никой не те гони Naughty Joy Joy Joy

# 48
Аз ще ви оставям мили момичета, 10% хванах от филма, ще чакам да го качат и после ще сложа и по-важните реплики, че така не съм в час изобщо...... Лека и спокойна нощ ви желая!  Hug Hug Hug

Арфииии...пропуснала съм ти поста ooooh!...Лека...мила... newsm46 Heart Eyes

# 49

"Bir Uçurum Özlemi Belki Aşk..."

"Hazal sorunlu bir çocuk, sen nasıl tanımadığın bir ailenin evine gönderiyorsun onu? Ara şimdi Hazal'ın o arkadaşının annesini öğren neredeymiş!"
 google"Hazal проблемно дете, вие знаете как да го изпраща до дома на семейство? Обадете се сега Hazal Къде беше той научил от приятели на майка си!"

"Senin işin çiçek ekmek, maydanoz olmak değil!"
 google"Цвете хляб Вашата работа е, магданоз не бъде!" #Crazy Joy Joy Joy

"Her zaman mutlu ol tamam mı? Kimsenin seni üzmesine izin vermeyeceksin!"

google"Винаги се радваме да се оправи? Вие няма да позволи на никого да те нараня!"

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 00:19 от Svet_sz

# 50

"Seni mi kıskanıcam, kıskanılacak bir yanın mı var?"
"Çabuk özür dile!"
"Побързай извиня!"

"Acele etmezsek hastayı kaybedebiliriz!"

"Bilerek olmadı Anne, keşke ben düşseydim!"
"Пациентите могат да загубят, ако не побързаме!" newsm78

"Ben Nuray, Özkan'ın müstakbel karısı, bu da çocuğu..."
"Аз Нурай, бъдещата съпруга Озкан, това дете ..." Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 00:23 от Svet_sz

# 51

#PARAMPARÇA, HAFTAYA SEZON FİNALİYLE 20:30'DA STAR'DA!..

# 52

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 00:48 от Svet_sz

# 53
Мамашите и те като нас много се вълнуват... LaughingИ...те смятат ,че Хазал ще вгорчи живота на Джансу... bowuu Sad
Ето...едно интересно предложение...мото на 2 сезон bowuu Rolling Eyes Joy

Парампарча.Отмъщението на Хазал-2 сезон... #Crazy Joy Joy Joy

Лека   sleepuu Sleeping...и от мен wavey Hug

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 01:17 от Svet_sz

# 54
Добро утро! sun Hug Heart Eyes

lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 55
waveyДобър ден , дружки!

Скрит текст:
Снощи рано "капнах" ама сок физическа и психическа умора.Децата си тръгнаха ,буца в гърлото и всички останали екстри..довечера късно пристигат ,та днес е същото "меню"
Днес работа до шия ,бом бок -както казваше майка ми ,каквото и да означава,ама когато ,тогава ...[/b][/i]

Хареса ми епизода , но заложиха много лошотия за последващите , Хазал както си измисля на кубици ,Джансу каквато е чувствителна ,как ще се оправдае ,иска ми се Осман вече да го разкрият...дребен ,пресметлив тарикат ,но отмъстителен.......
 Озкан "мина"
на страната на добрите ,със своя "комбинативен ум" им прави вече стабилна услуга ....
Много  от диалозите не разбрах , Рахми-джин като лауреат по мръсотия пак е две обиколки пред всички ...
На много места чета ,че Кериман им е в повече ,но на мен НЕ ..страхотна роля прави тази актриса ,първична ,земна , естествена ....оцеляваща ....Съпоставя двата свята и "избира " този начин на действие ,защото друг вариант НЯМА ....тя си принадлежи на тази "каста "  , а тук "правила" са такива .....натурални ,...... ако аз не тебе ,то тогава ти мене "ще оставиш "гладен"

Докато в "обществото " методите са други ....с усмивка , с елегантна подлост ......резултата е същият
По какво се различават Дилара и Рахми от Кериман , Осман и Озкан ...по това ,че разполагат с пари ,власт и връзки ,но подлостта е пъти повече...

Алпер и Солмаз  ........с  поговорка  "Гладна кокошка ,просо сънува" "Вола рие ,пръста на гърба му пада"
"

ПП
Скрит текст:
Отивам да "работя" Joy Joy Joy Joy ooooh! ooooh!

# 56
Софиииии Hug...мераба wavey...много си ранобудна бре... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy
Съгласна съм с теб ,само..за детко Рахми...ммм...вярно беше лошичък досега...но мисля, че вече осъзна своите грешки...и как да не отвърне на удара на Ди Naughty...не си остава магарето в калта...много лошо е да изнудваш някой,но тук мисля, че е прав...да видим какви ще ги измъдри... newsm78
Много ми хареса поста на една мамаша...за Хазал...моето мнение е същото... bowuu
Ето, че дойде и наказанието на Хазал ...от горе...от бога...за всички злодеяния...тя правеше каквото си иска...и всички намираха причини и аргументи да и прощават ...съжаляваха я и и прощаваха и ставаше от лошо по лошо...Ето и резултатът от съдбата...време е да се замисли за живота си...

Ще стане много лошо обаче за Джансу,ако Хазал я обвини за случилото се Sad...макари,, че Джансу не е виновна...нито е бутнала Хазал... нито е искала така да стане  bowuu

# 57
Един притеснен и кахърен Озан...специално за Тинчето... Laughing Heart Eyes Hug

# 58
Paramparça Dizisi - Paramparça 30. Bölüm İzle

https://www.youtube.com/watch?v=jtRIBzvklV0

# 59

Общи условия

Активация на акаунт