Искам бебе

• 24 574
  • 79
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета! Днес вече е 7 ден в който ми закъснява. МЦ ми е супер редовен, през 28 дни. Случвало ми се е 2/3 пъти да ми закъснее с най-много 1 ден. Направих си 2 теста, със сутрешна урина,първият беше вчера,а последният беше днес,но и 2та са отрицателни. Според вас каква е вероятността тестовете да са грешни или може да е от настъпилите адски жеги.

# 61
Хриси възможно е да е от всичко.Предлагам да изчакаш още малко и,ако не ти дойде,да отидеш на лекар.Там ще кажат с точност от какво е закъснението. bouquet

# 62
Момичета здравейте, не писах и чаках доста. Молих се тук с вас и накрая ура. В 15 седмица сме здрави след всички тестове изследвания, ще си имаме мъж. Повръщането и днес го имаше. Плаках и от радост и от обида ами на 40 съм била дърта една колежка каза. Ами съпруга ми на 43 и сме щастливи.

# 63
Момичета здравейте, не писах и чаках доста. Молих се тук с вас и накрая ура. В 15 седмица сме здрави след всички тестове изследвания, ще си имаме мъж. Повръщането и днес го имаше. Плаках и от радост и от обида ами на 40 съм била дърта една колежка каза. Ами съпруга ми на 43 и сме щастливи.
Честито! bouquet Лека и безпроблемна до финал! Heart Eyes А,за мнението на околните да не ти дреме,важното е вие как се чувствате Simple Smile

# 64
На 7небе сме и ние и баба и дядо. Термина е втори декември. Но и вчера в магазина се разплаках. Една каза на съпруга ми на 43 дете, дядо в детската. Той отговори, де #Crazy но аз плача на всичко. Моля се малчо да ние жив. Благодаря на чудото и Петропаволския манастир

# 65
Не са важни годините според мен,а това как се чувства човек и дали е здрав.А вие щом сте здрави проблем не виждам,всеки заслужава да бъде родител.Не се натъжавайте,хората няма да спрат да злобеят. bouquet Hug

# 66
Глупостииии Simple Smile
Е, колкото по-рано - по добре, но важното е да стане вълшебството Simple Smile Щом имаш цикъл, природата казва: "Може". Когато тя говори, всички мълчат, специално за колежките Wink
Храни се здравословно, разхождай се на чист въздух и да не ти пука от нищо! Имаш вече нова приоритетна дейност!
Здраве!

# 67
Здравейте и  от мен
Въпросът ми е може  ли  да се пие утрогестан за по лесно  забременяване, четох  тук там  и пише че се препоръчва...От близо  година  опитваме  за бебче...1ва бременност приключи 8 г.с. ,следя  овуто  и все  не мога да засеча кога е.

# 68
Здравейте!
При мен нещата се случват по следния начин - правихме секс един ден преди овулацията, която беше на 12.08. Знам, че е твърде рано да се каже, но снощи така силно ме заболяха слабините- точно като преди цикъл, за който е твърде рано - 29.08. Днес ми се зави свят, беше ми за кратко време замаяно, гърдите ме болят- засега това са по- странните признаци. Според вас може ли да се надявам на бебче? Благодаря ви предварително  Hug

# 69
Здравей
По принцип имплантирането в матката става 7-10 дни.Прекалено рано  за 1ви  симптоми. НО също  може да са  симптоми на овулацията при  отделяне на  яйцеклетката. И аз съм  в процес бебеправене -следващ цикъл 01.09 КЪСМЕТ И НА  ДВЕТЕ НИ😊😊😊

# 70
КЪСМЕТ И САМО  EFP ДА ВИЖДАМЕ!!!

# 71
Добро утро! На 22 години съм, с приятелят ми от 8 месеца правим опити за бебче но все още чертичката е една. Може ли някой да ме посъветва за някакви изследвания или как да процедирам занапред тъй като не съм наясно много. Ще съм много благодарна. Лек и успешен ден.

# 72
Ами,може да отидете на гинеколог,за да се докаже,че имате овулация.После може да я следите с Ову тестове или като си мерите базалната температура като за начало.  Успех! bouquet

# 73
Добре. Още във вторник че отида( днес ми е последен ден от цикъла) доколокото знам е хубаво в първите чисти дни да се ходи. Другото нещо, което ме интересува някой запознат и е ходил ще се рсдвам да ме посъветва. Става въпрос за лапароскопия (/за проходимоста на тръботе) чувала съм, че в майчин дом го поема здравна каса от други съм чувала че се плаща. Боли ли толкова много и има ли някакви странични последствия. Благодаря предварително

# 74
Добре. Още във вторник че отида( днес ми е последен ден от цикъла) доколокото знам е хубаво в първите чисти дни да се ходи. Другото нещо, което ме интересува някой запознат и е ходил ще се рсдвам да ме посъветва. Става въпрос за лапароскопия (/за проходимоста на тръботе) чувала съм, че в майчин дом го поема здравна каса от други съм чувала че се плаща. Боли ли толкова много и има ли някакви странични последствия. Благодаря предварително
Това пък защо ви е?

Общи условия

Активация на акаунт