Отговори
# 210
Тези уолкъри за прохождане, които се бутат, откога могат да се ползват? Беба прави крачици по дивана,държейки се вече. Ама трябва ли да ходи за ръчичка, за да може да ползва уолкър, че това още не го може?

# 211
  • София
Тези уолкъри за прохождане, които се бутат, откога могат да се ползват? Беба прави крачици по дивана,държейки се вече. Ама трябва ли да ходи за ръчичка, за да може да ползва уолкър, че това още не го може?

Зависи от детето. Моят изобщо отказа да го бута докато прохождаше. Започна да го забавлява към година и половина, а дотогава вече търчеше стабилно.

# 212
Здравейте!Моля,ви помогнете ми какво да правя с това дете вече не знам.Имаше един период в който си заспиваше сама,но сега вече освен в количката и с люлеене в нея по никакъв друг начин не иска да заспива.Днес я оставих в кошарата и излязох от стаята като си мислех,че по някое време ще се умори да реве и ще заспи.Ами глупости,рева 30минути без да спре.Как да постъпя?Как да я отуча от това люляне в количката?Ще се откаже ли сама или аз трябва да я откажа?Догодина май месец ще сме на ясла и там едва ли някой ще седне да я люлее.

ПС Имам една приятелка сина и до 2г и малко само така заспиваше и се притеснявам,че и мойта така ще стане.А и на мен не ми е особено удобно в 6 сутринта като още не съм си отворила очите да я люлея в тази количка,вече и ръцете ме болят.

# 213
picirika, и ние се люлеем, въпреки, че сме десет кг.  Blush Оставяла съм го да реве, упорит е, не млъква. Примирих се. Когато почне сам, тогава. До тогава.... Shocked smile3516

# 214
пицирика и ние сме така.
аз пък се чудя как да го накарам да заспива сам в кошарата?оставям го съдира се да реве чак се задъхва и се обръща чак до другият край на кошарата от яд че го оставям там #Crazy иначе заспива в количката,шезлонга и спалнята ни  Shocked магарешка работа  Tired

# 215
  • София
Пицирика, ще се откаже. Моят докъсно заспиваше само с бутане. После някак си сам се отказа, сега само седи в количката, но не иска да го бутат (почти на 3 г.).

Колкото до кошарата... като по-малък го приспивахме в количката и го пренасяхме, нямаше проблем. После му показахме вратичката в кошарата, започна да се мушка сам и да заспива, после отказа категорично кошарата и спи при нас. На село не се сеща за количка или ръце, заспива директно в леглото.

Честно казано, предпочитам детето да заспи спокойно, без нерви и ревове, независимо от начина. Рано или късно ще се научи да спи в собственото си легло. А да изнервям детето и себе си - няма смисъл Simple Smile

# 216
момичета вие кога се минава на по-голям номер памперс?когато започне да пропуска,да отеснява или когато гледате килограмите посочени на пакета?

# 217
  • Телиш/Плевен
момичета вие кога се минава на по-голям номер памперс?когато започне да пропуска,да отеснява или когато гледате килограмите посочени на пакета?
Всеки има различен ориентир май.
Аз по килограмите гледах. В момента е с размер 4 (7-16 кг), купих ги за пръв път, когато още нямаше 7 кила, но ги наближаваше. Проблеми с пропускане или отесняване не сме имали. Peace

# 218
Всеки има различен ориентир май.
Аз по килограмите гледах. В момента е с размер 4 (7-16 кг), купих ги за пръв път, когато още нямаше 7 кила, но ги наближаваше. Проблеми с пропускане или отесняване не сме имали. Peace
питам защото сина ми от 2-3 дена започна да пишка и ака повече да не би да почнат да пропускат  newsm78 мислих по килограмите и аз да гледам,ама знам ли

# 219
  • Телиш/Плевен
питам защото сина ми от 2-3 дена започна да пишка и ака повече да не би да почнат да пропускат  newsm78 мислих по килограмите и аз да гледам,ама знам ли
Ако наближава килограмите, може да вземеш, иначе рискуваш да са му големи и пак да пропускат.
С дъщеря ми досега не е имало пропуск никога, случвало се е да е наистина пълен памперса, но протичане не е имало. Не знам дали се дължи на това, че предварително взимах по-голям размер (преди да е достигнала килограмите) или е просто късмет (понеже има майки, които твърдят, че причината е в памперсите и затова сменят различни марки, докато улучат непропускащи). Peace

# 220
И аз гледам килограмите,сега малкият тежи 13кг.и му взима 12-18кг.

# 221
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
При моето бебе е имало "аварии" и с размер 3, и с размер 4, пробвала съм пеленки Памперс ( и зелени, и новите бели с пет звезди), Либеро и Молфикс. Просто не стои на едно място постоянно се върти, мята, рита, обръща се от гръб по корем и не мисля, че има нещо което може да удържи тази офанзива.
Сменях размера преди да направи килограмите за съответния.

# 222
Може ли да ми кажете дали е проблем да съхранявам сиропчето Ескимо Кидс в хладилник.

# 223
picirika,пробвай с музика.Аз моята беба я слагам в кошарката пускам Моцарт за бебета и понякога се получава. Peace

# 224
здравейте! тази вечер забелязах , че на малката- 2 г са й зачервени външните срамни устни и я  дразни като я пипам или почиствам. Утре сме на лекар, но въпроса ми е тази вечер дали мога да я измия с лайка или нещо друго безобидно?

Общи условия

Активация на акаунт