Отговори
# 240
И моят син правеше така, когато още не можеше да лази! Heart Eyes

# 241
И ние правим така преди заспиване...но сякаш като проби едното зъбче и поспря.Инъче беше много притеснително,защото се зачервяваше цялата.
Ние продължаваме да имаме храчки от тъпите сополки,които лекувам вече месеци.Беше поспряла за малко и сега след хранене пак грухка.Има ли и др мами с такъв проблем?

# 242
  • София
И ние правим така преди заспиване...но сякаш като проби едното зъбче и поспря.Инъче беше много притеснително,защото се зачервяваше цялата.
Ние продължаваме да имаме храчки от тъпите сополки,които лекувам вече месеци.Беше поспряла за малко и сега след хранене пак грухка.Има ли и др мами с такъв проблем?

С какво ви лекуват? Чак месеци не е нормално.

# 243
Ами имахме стафилококи от изписването още...и се започна едни капки тобрекс,после и това не помогна и слагахме бактрубан.Оправя се за кратко и пак се появяват.Последно с едни др капки които се слагат един месец ,и имаше най-добър ефект,но сега пак има и слагам последно бактубана и ще ходим пак на УНГ.

# 244
Здравейте, моят син също е на 7 месеца. Вече втори ден, както си лежи по коремче на нашето легло, изведнъж си "натиска" лицето в матрака, потърква го наляво-надясно, проплаква и вдига глава, при което носът му е зачервен. Прави така многократно вече два дни. На някоя от вас да й "говори" нещо това действие?

Благодаря за бързите отговори, момичета  Peace
Честно казано, не го бях свързвала с опита да лази. Днес обаче започна да се чеше с ръка през лицето дори като седи в количката. Все едно му се спи, а е спал до скоро, примерно. Незнам, чудя се да не е някоя алергия, знам ли. Надявам се да са зъбите... В понеделник сме на лекар, дотогава ще го следя.

# 245
На кожата на главата на дъщеря ми се появиха бледорозови петна. Отначало плоски, но почна да ги драпа и на места стоят като пъпчици. Тя е на 3.

Моля да ми препоръчате добър дерматолог в София, при който да я заведа.

# 246
  • Berlin
Dulse, точно така се правят резистентни бактериите. Няма нужда от толкова капки, тобрекс е антибиотик, Бактробан сигурно също. Капеш физ. Р-р и почистваш или само капеш, ако има секрети. Ще отминат. Ако не, УНГ специалист да види.

# 247
Здравейте!
Дъщеря ми е на 1г и 4м и започна да и става лошо в колата,когато пътуваме на дълъг път.Случвало се е и да повръща.Имам съмнение,че и заради това не иска да си седи в столчето и само реве и се тръшка.Дали има някакви лекарства подходящи за тази възраст,които мога да и давам при пътуване?

# 248
Нашата педиатърка спомена за някакви хомеопатични, когато ние пътувахме за море, но не знам как се казват.

# 249
  • Северозапада
Sweet_Dreams@, и на моята дъщеря при последните пътувания и става лошо и повръща, а уж е свикнала и доста пътуваме. Взех Кокулин, но още не съм го пробвала.

# 250
Доволни ли сте от слънце защитният лосион на Нивеа 50 фактор за деца.И по-хубав ли е от този на Бочко.

# 251
Аз пак да попитам - моля, препоръчайте ми дерматолог за дете в София.

# 252
  • София
Sweet_Dreams@, аз също давам КОКУЛИН. И двете ми деца имат проблеми при пътуване в кола на дълги разстояния (особено ако пътя има много завои).
Консултирайте се все пак с педиатъра. Аз давам по 2 в деня преди пътуването и в деня на пътуването.
Миналата седмица пътувахме от София до Бели Осъм и нямаше проблем с децата. Каката е по-зле, но стоически понесе пътуването и не са спирали инцидентно Simple Smile

# 253
Здравейте, ако някой скоро е карал гадния летен вирус с повръщане - колко време ви държи? Вкъщи го изкарахме всички, накрая каката която е на 6 години и още не й е минало. От петък през нощта беше с повръщане цяла нощ и събота през деня няколко пъти. Темп висока не е имала - до 37 и нещо. Унила беше и неделята, лежеше си, но хапва по малко. Слагахме свещички вомитусхил. Днес ми повърна пак, но наобяд давахме не особено подходящи неща за хапване. Обаждах се на педиатърката и ми каза утре да я заведа да я види. Притеснявач се все пак че толкова време и последно имаше 37,3 преди малко измерено.

# 254
  • Плевен
Аз да попитам или си въобразявам, но на вашите бебчета едното оченце гледа ли малко в друга посока и ще се оправи ли или аз съм си въобразила така?

Общи условия

Активация на акаунт