Новите ни козметични похождения 69

• 111 391
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря,kopche  Simple Smile  Наканила съм се да ида до Сердика мол ,за да купя сет на Бронзовата богиня в магазина на Ести,но преди това само да попитам колко мл е Тоалетната вода и колко мл е олиото ако някой може да ми отговори,за да сравня и цената на сета ме интересува.Благадаря!
Парфюма и олиото не се продават в сет, а поотделно. Парфюма е 100 мл. само.

# 421
  • София
След дълго четене, мислене и сравняване  Mr. Green Не мога да му простя единствено, че не е водоустойчив  Flutter
Скрит текст:
Да видим ще замени ли достойно шанелският волюм  Flutter

Fonce, моля за отзив на СС крема на IT  - издръжливост, покривност. Ти кой цвят взе? И откъде поръча? Не видях да я има по европейските сайтове.. И последно - можеш ли да срявниш с СС-то на Шанел (новата версия, че старата не съм я ползвала)? При него съм с номер 20, а от суочовете на IT съм скептична, че ще ми пасне цвят.

# 422
  • гр. София
Благодарение на невероятна съфорумка се сдобих с Боди Шоп. Благодаря ти, Наде! Страхотна си.   bouquet Hug

The Body shop Papaya shower gel

The Body shop Papaya body butter

The Body shop Vineyard peach body scrub

The Body shop Vineyard peach butter

The Body shop Mango shower gel

The Body shop Mango body whip

The Body shop Virgin Mojito shower gel

# 423
# 424
Шоки - аромата на прасковените  и мангови работи на Боди шоп е невероятен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Със здраве да ги използваш  Hug

От мен:

# 425
  • гр. София
Мерси, Фокси. И Мохитото е невероятно. Иде ми да надигна шишенцето и да го изпия.  hahaha  Чак съжалявам, че не поръчах и други продукти от серията.

# 426

Накупих се разни необходими неща на Корес, но много моля момичетата купували гъбката на Dove, както и други техни продукти от Гърция да споделят откъде точно, че нещо не виждам никъде  newsm78

# 427
# 428
Lodsi, откъде са боди шоп нещата?  Simple Smile

Да не е оффтопик

# 429
  • София
Lodsi, откъде са боди шоп нещата?  Simple Smile
От английския сайт на марката, имаше голямо намаление до преди няколко дни.

# 430
Супер, аз следя едно чудо за лице и се чудих дали да го поръчам от Uk сайта или онзи български уж боди шоп и затова проверявам за мнения. Честити неща.  Flutter

# 431
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Garnier Neo fresh blossom

Titania крем за крака x2

Uriage Gyn phy интимен почистващ гел

Korres Ментов чай душ гел

Korres Ментов чай скраб за тяло

Korres Цитруси

# 432
SUN Dance spf 30 kids

Supermax Syrine 4 blades

Little Siberica Baby Massage Oil

Little Siberica Baby Easy-Brush shampoo with organic extracts of violet and mallow

# 433
Купих си тези сенки на Мас.
Снимката е на любима съфорумка, статията също. Тя ме зариби! Heart Eyes Hug  bouquet
За неприятна изненада в Дъ Мол бяха свършили, но в Мол София ги намерих и има още три бройки палитри.

http://www.eatlovemakeup.com/2015/07/mac-eye-shadow-x-9-burgundy … es-nine.html#more

# 434

Уникално кремче за след плаж-с пантенол и масла,мирише невероятно и е чудно за кожата!

Общи условия

Активация на акаунт