?Въпроси всякакви за СО?

• 1 847 024
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 12 000
Аз съм анонимната с колегата, отдавна не съм писала.
Реших да му дам шанс и сме заедно вече почти 6м.
Всичко върви гладко и както преди. Не сме се карали никога, но се е случвало да си повишаваме тон.
Приех го такъв какъвто е - странен, малчалив, прикрит... но не мога да свикна с това, че е пристрастен към компютъра/играе накакви игри/, може да го прави денонощно.
Сутрин сме от рано на работа, аз предпочитам да поспя, а той играе до посреднощ.
Некомфортно ми е затова, че не ни остава много време за нас, за бездействане, за да си помълчим прегърнати, да го правим сега, когато все още има тръпка между нас.
Чудя се дали да приема и тази му особеност? Не започнах ли да прекалявам с компромисите ми в името на неговия комфорт? Успокоява ме това, че е запленен от компютъра, а не от нещо, което би застрашило нашата връзка.
За тези 6м. мисля, че все пак ми е заявил, че има чувства към мен, вече имам ключове от дома му, което все пак определям като стъпка напред. Не знам какво целя с поста си, стига ми да прочета малко различни гледни точки.
Благодаря Ви!

Плащаш ли си още квартирата? Дава ли ти да ядеш, като си при него? Къпеш ли се? Идва лято...

# 12 001
Ша умра от смях просто "Дава ли ти да ядеш, като си при него? Къпеш ли се? " GrinningVery Happy:D

# 12 002
Ша умра от смях просто "Дава ли ти да ядеш, като си при него? Къпеш ли се? " GrinningVery Happy:D
Еми това бяха основните неща, до колкото си спомням и аз Grin

Анонимна, разкажи де, как са нещата, че ни доскуча малко....

# 12 003
Празници са, пощадете момичето. Вярно е, че то само не се щади ...

# 12 004
Решила била да му даде шанс. Той, човекът, какво ли не пробва, за да се отърве от нея, но тя беше толкова твърдо решена да му даде шанс, че единствено ограничителна заповед ще я спре. Сега човекът просто я игнорира - преструва се на геймър, че да не се налага да ѝ обръща внимание, яде си самичък и т.н.

# 12 005
Моля за мнение юристите, пишещи в темата.

Починал човек, неженен, оставя след себе си призната дъщеря, брат и майка. Кой и в какъв дял му е законов наследник? Благодаря!

Последна редакция: чт, 05 апр 2018, 18:00 от :::

# 12 006
  • София
Дъщерята на 100%. Чл. 5:  https://lex.bg/bg/laws/ldoc/2121542657

# 12 007
Да, 100% дъщерята, ако е припозната по съответния ред, не само устно.

# 12 008
Благодаря, Sharky и Ско! Кратко, ясно и по същество! Весели празници!

# 12 009
Здравейте.....аз имам следният проблем ,който ме тормози от мноооогооо дълго време.
Историята в кратък вариант е..2010г. ММ попадна в  някаква емоционалана дупка,загуби си бизнеса,отдаде се на покер и казина ,свърза се с бившата си приятелка,с която са разделени от  1994г. ,тя не живее в БГ,разведена е и едното и дете е починало....От цялата тази история,ние в крайна сметка се разделяме в краят на 2011 и аз си поех по моят път ,той по неговият,но в един прекрасен момент,той се връща едва ли не със сълзи на очи и аз нали съм добра душа,приемам молбата му да се съберем.Покерът  остава в миналото,започна буквално от нула в частният  бизнес отново и сега да чукам на дърво всичко е добре,но  продължава да си пише и чува от време на време с въпросната жена,като твърди че всичко е на приятелска основа и няма причина аз да ревнувам.Аз съответно съм бясна и скандалите са една неизбежна част от ежедневието ни.Тя си имаше някакъв приятел,но продължава да си му пише и звъни.
Не казвам ,че аз съм света вода ненапита...но това положение ме влудява.
Та ...какво смятате ,че трябва да направя и как да постъпя?
И нормално ли е според вас да съществуват такива приятелски отношения?

И аз бих излудяла
Предполагам са нормални някакви приятелски отношения,но до някаква разумна граница....и това с детето е кофти
А къде е разумната граница? Тя си го търси за щяло и Нещяло...

# 12 010
Не. Ако мъжът ми завъди жена - приятелка, с която да се чува и пише редовно, няма да го изтърпя.

# 12 011
Не. Ако мъжът ми завъди жена - приятелка, с която да се чува и пише редовно, няма да го изтърпя.
И то бившо гадже;...

# 12 012
Е нали не е в БГ? Значи не е толкова страшно ...

# 12 013

Е нали не е в БГ? Значи не е толкова страшно ...

Неуважително е.  Crossing Arms

Аз бих подходила по следния начин, ще кажа - А, чудесно, говорете си. То и аз тъкмо се свързах с едно бивше гадже, нали нямаш проблем с това? Той иска да се чуваме като приятели, разбира се... Mr. Green

# 12 014
Абсолютно неуважително е...съгласна съм...точно това ме влудява...аз го приемам като вид предателство от негова страна. Да,кофти ми е за жената че е изгубила и дете и съпруг,но това по никакъв начин според мен не оправдава действията и,още повече че е наясно с това, че ние отново се опитваме да изградим семейството си и да запазим отношенията си.

Общи условия

Активация на акаунт